Hosgeldiñn topikkkk anasii.bende bi haber bekliyom yasamimdan.insallah sagliklidirlrselam güzel bayanlar onların çıtır kızları ve şehzadeleri
nabersiniz yaşamımdan ne haber acaba :26::26: inşallah oldu da bitmiştir maşallah
kızlar nabersiniz
kaç gündür o kadar yoğunum ki gelemedim bi türlü.. okul da başladı sonundabugün doktora gittik burda bi doğum hastanesi var oraya.. doktor çok gıcıktı yaa randevum 15.50 yani son randevuydu gittiğimde doktor yerinde değildi sonra hemşireye söyledim doktoru çağırdı sonra elinde bi kitapla geldi kitap okuma keyfini bozduk beyefendinin.. eşimle beraber gitmiştik ve bizden başka hiç bir hasta olmamasına rağmen eşimi dışarı çıkarttı.. hasta mahrumiyeti desem o da değil çünkü ben muayene olurken kapı açıktı ve herhangi birisi girip beni muayene olurken görebilirdi.. doktor çok suratsız ve ilgisizdi.. yoğunluktan desem alakası yok çünkü benden başka hiç kimse yoktu hiç bişey söylemedi..hemşireye bebeğin ölçülerini söyleyip durdu bi şikayetin var mı bile sormadı.. gıcık olduk eşimle.. bi de bebek 1 hafta geride dedi ama son gittiğimizde satla uyumluydu dedim ben öyle buldum diyye tersledi neyse çok yazdım galiba kusuruma bakmayın çok sinirlendim de
Hayirli sabahlarrr saat 5 te kasik agrisiyla uyandim.sonra agrim bele gecti..
Dys slinca rahatladim yeni uyandim hafiften sirt agrim var bebegimon harejrti farkli seker yedim tekme atmadi onun yerine topladi kendini.simdi doktora gidicez.ya belimi cokk fena incittm yada bebis yola cikti diye dusunuyom
Hayirli sabahlarrr saat 5 te kasik agrisiyla uyandim.sonra agrim bele gecti..
aslında zorluğu motif motif oluşunda... yaaa bebe yünleri yumuşacık, ben onları daha çok seviyorum...canım bende çok anlamam örgüden ben bile anladım düşün azıcık anlıyorsan yaparsın , bu arada benim biraz hevesimi kırdılar ben çevremde iş bilen olmayınca ipçiye gittim oda bana bebek battaniyesi olunca bebe yünü verdi memlekete gidince herkes keşke lif ipinden yapsaydın dedi bebek battaniyesi lif ipiyle daha güzel olurmuş , birde ben bebek için 100 motif yaptım 1*1 oldu ölçüsü yatak örtüsünü düşünemiyom motifli model zormuş anladım onu ama birleştirmesi zevkli , işi kolayladım
çerkezlerin ağızlarının tadını bu kadar bildiklerini hiç bilmiyordum...ben ayrı ayrı da ikisine bayılırım, hem yoğurtlu havuca hem de patlıcan ve biber karışımı sarımsaklı yoğurda da... ııımmmm miissskız domates biber ve patlıcanı fırında közlüyom haslanmış havuç ve biraz maydonozu çek robotton ve sarımsak azıcık kaynat hepsini süper çerkes sosu oluyo
Selamlar kızlar...bugün 11+1 haftalık olduk maşallah..ikili testimiz yapıldı. 1,1 çıktı..doktorumuz güzel bir sonuç olduğunu söyledi. Kan verdim.bir hafta sonra çıkacak sonuç. Ayyy kıpır kıpırdı..doktpr fırlama olacak bu dedi hemşiremiz anne uslu baba uslu çocuk hareket getirecek eve dedi.. dört boyutlu ultrason çekti. Yüzünü kapatmıştı kollarıyla..Allahım bizlere bağışlasın bebeklerimizi..tarifi yok bu duyguların.
Ayyyyyyyy çok heyecanlandım yau...hadi sağlıkla inşallah..
gözünün aydın, aayyyy siz böyle anlattıkça insan hamilelik için sabırsızlanıyorAllahım ben de yaşamak istiyorum.
rümüşü yanlış görmediysem az önce buralarda gördüm ama sonra yok oldu
Kizlar eger aclik ile sancinin bi alakasi yok ise nst de hemsirenin demesine gore 2 adet sanci cikti.biri 30 biri 90 doktorima daha gosteremedim nst yi.simdi karnimi guzelce doyurdum ogleddn sonra gitcem.90 cikan sanci bebek hareket ederken ciktiydi.iste benden haberler boyle.belim hafiften agriyor doktorum birazcim da bel fitiginda suohelendi.sabah sol ayagjm kesilince dustum allahtan evde oldu.
geçmiş olsun cnm sağsalim doğursaydın hayırlısıyla.. şimdiden söylim doğurunca bizi unutma bebişin resmini yolla yaşadıkların bize tecrübe olarak dönecek o yüzden her ayrıntıda bizi haberdar et :)
Kismetse hep burdayim siz bende fena bagimlilik yaptinizbazen diyom iyiki telefonda internet hakkim yok yoksa doguma elimde telefonla gidrdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?