hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam güzel bayanlar onların çıtır kızları ve şehzadeleri
nabersiniz yaşamımdan ne haber acaba :26::26: inşallah oldu da bitmiştir maşallah

kızlar nabersiniz

kaç gündür o kadar yoğunum ki gelemedim bi türlü.. okul da başladı sonunda bugün doktora gittik burda bi doğum hastanesi var oraya.. doktor çok gıcıktı yaa randevum 15.50 yani son randevuydu gittiğimde doktor yerinde değildi sonra hemşireye söyledim doktoru çağırdı sonra elinde bi kitapla geldi kitap okuma keyfini bozduk beyefendinin.. eşimle beraber gitmiştik ve bizden başka hiç bir hasta olmamasına rağmen eşimi dışarı çıkarttı.. hasta mahrumiyeti desem o da değil çünkü ben muayene olurken kapı açıktı ve herhangi birisi girip beni muayene olurken görebilirdi.. doktor çok suratsız ve ilgisizdi.. yoğunluktan desem alakası yok çünkü benden başka hiç kimse yoktu hiç bişey söylemedi..hemşireye bebeğin ölçülerini söyleyip durdu bi şikayetin var mı bile sormadı.. gıcık olduk eşimle.. bi de bebek 1 hafta geride dedi ama son gittiğimizde satla uyumluydu dedim ben öyle buldum diyye tersledi neyse çok yazdım galiba kusuruma bakmayın çok sinirlendim de

kuzum sen ilk kez mi gittin doğum hastahenesine doğum evlerindeki doktorların arasında öyle bitanesi bulunur senin şansına da öylesi düşmüş,bizim burda 4 doktor var birtanesi senin anlattığın gibi birtanesi normal mesafeli sorarsan cevap verir birtaneside azcık sinirli ama sorularına güzel cevap verir birtanesi var ki benim bidenecikkk doktor teyzemiz cok tatlı dilli güler yüzlü güzel güzel acıklama yapar.eşini dışarı cıkarması cok nomal son hasta olsanda doğum evlerinde hastanın yanında ya bayan alırlar yada kimseyi almazlar haa cok kötü olur ayakta duramaz bir hasta olursa ancak öle yanında alırlar.seni muayene ederken kapısı acıksa bunu dilek şikayet kutusuna yazman gerekir iyi şey ile karşılaştığımızda da kötü şey ile karşılaştğımızdada bunu yazıp dilek şikayet kutusuna yazmalıyz kı örnek teşkil etsin gereken olursada cezasını alsın..

Dys slinca rahatladim yeni uyandim hafiften sirt agrim var bebegimon harejrti farkli seker yedim tekme atmadi onun yerine topladi kendini.simdi doktora gidicez.ya belimi cokk fena incittm yada bebis yola cikti diye dusunuyom

Dys slinca rahatladim yeni uyandim hafiften sirt agrim var bebegimon harejrti farkli seker yedim tekme atmadi onun yerine topladi kendini.simdi doktora gidicez.ya belimi cokk fena incittm yada bebis yola cikti diye dusunuyom

Ay rumusssss heyecan yaptim kizzzz :) hadi hayirlisi olsun bakalim dogum cantani yanina almayi unutmaaaa

Yarin babamizin dogum gunu gece evde yok saat 12 gibi msj gondermeyi dusunuyorum ama dogmamis kizimin agzindan.. Etkili nasil bise yazabilirim bise uretemiyorum ne olur yardim edin :))

Selamlar kızlar...bugün 11+1 haftalık olduk maşallah..ikili testimiz yapıldı. 1,1 çıktı..doktorumuz güzel bir sonuç olduğunu söyledi. Kan verdim.bir hafta sonra çıkacak sonuç. Ayyy kıpır kıpırdı..doktpr fırlama olacak bu dedi hemşiremiz anne uslu baba uslu çocuk hareket getirecek eve dedi.. dört boyutlu ultrason çekti. Yüzünü kapatmıştı kollarıyla..Allahım bizlere bağışlasın bebeklerimizi..tarifi yok bu duyguların.

Hayirli sabahlarrr saat 5 te kasik agrisiyla uyandim.sonra agrim bele gecti..

Ayyyyyyyy çok heyecanlandım yau... hadi sağlıkla inşallah..

aslında zorluğu motif motif oluşunda... yaaa bebe yünleri yumuşacık, ben onları daha çok seviyorum...
kız domates biber ve patlıcanı fırında közlüyom haslanmış havuç ve biraz maydonozu çek robotton ve sarımsak azıcık kaynat hepsini süper çerkes sosu oluyo
çerkezlerin ağızlarının tadını bu kadar bildiklerini hiç bilmiyordum...ben ayrı ayrı da ikisine bayılırım, hem yoğurtlu havuca hem de patlıcan ve biber karışımı sarımsaklı yoğurda da... ııımmmm miisss

naazlııı olumlu düşün tatlım benim, düzeldiğine sevindim

gözünün aydın, aayyyy siz böyle anlattıkça insan hamilelik için sabırsızlanıyor Allahım ben de yaşamak istiyorum.
rümüşü yanlış görmediysem az önce buralarda gördüm ama sonra yok oldu

Darisi basina canim en kisa zamanda insallah.

Buralardaysa yazar biseyler. Merakta birakmaz bizi

Kizlar eger aclik ile sancinin bi alakasi yok ise nst de hemsirenin demesine gore 2 adet sanci cikti.biri 30 biri 90 doktorima daha gosteremedim nst yi.simdi karnimi guzelce doyurdum ogleddn sonra gitcem.90 cikan sanci bebek hareket ederken ciktiydi.iste benden haberler boyle.belim hafiften agriyor doktorum birazcim da bel fitiginda suohelendi.sabah sol ayagjm kesilince dustum allahtan evde oldu.

geçmiş olsun cnm sağsalim doğursaydın hayırlısıyla.. şimdiden söylim doğurunca bizi unutma bebişin resmini yolla yaşadıkların bize tecrübe olarak dönecek o yüzden her ayrıntıda bizi haberdar et :)

Kismetse hep burdayim siz bende fena bagimlilik yaptiniz bazen diyom iyiki telefonda internet hakkim yok yoksa doguma elimde telefonla gidrdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…