Yok ruton kontrole gittim bugun nst ye soktu.iki sanci cikti ama doktorum gormedi daha sonuclari birbcukta gidicemyanina doktorunee şimdi ben bişe anlamadım şuan doğracanmı yoksa daha zamanı varmı
ee şimdi ben bişe anlamadım şuan doğracanmı yoksa daha zamanı varmı
Kizlar eger aclik ile sancinin bi alakasi yok ise nst de hemsirenin demesine gore 2 adet sanci cikti.biri 30 biri 90 doktorima daha gosteremedim nst yi.simdi karnimi guzelce doyurdum ogleddn sonra gitcem.90 cikan sanci bebek hareket ederken ciktiydi.iste benden haberler boyle.belim hafiften agriyor doktorum birazcim da bel fitiginda suohelendi.sabah sol ayagjm kesilince dustum allahtan evde oldu.
Ben o kipirdak kizi yerim yer ..anasini babasini heyecanlandirmis hemen. Haberdar et bizi rumeysa. Salihayla konus arada. Sesini duysun
aslında zorluğu motif motif oluşunda... Yaaa bebe yünleri yumuşacık, ben onları daha çok seviyorum...
çerkezlerin ağızlarının tadını bu kadar bildiklerini hiç bilmiyordum...ben ayrı ayrı da ikisine bayılırım, hem yoğurtlu havuca hem de patlıcan ve biber karışımı sarımsaklı yoğurda da... ııımmmm miisss
naazlııı olumlu düşün tatlım benim, düzeldiğine sevindim
aynen canım zaten yazıcam hatta eşime kalsa bimere şikayet edicekti şimdilik vazgeçtik ama yaptığı hiç hoş bişey değil doktorun.. ben de eşim de devlet memuruyuz hiç böyle davranmıyoruz yani devletteyiz diye böyle vurdumduymaz mı olmak zorundalar anlamıyorum.. askeri hastaneye devam edicem ordaki doktorum çok iyi çok bilgili.. sadece sezeryan yaptırabiliyo çünkü doğum ünitesi yok eğer normal doğum olursa beni doğumevine sevk edicek orda da ebeler doğum yaptırıyo zaten son kararım bu hiç başka doktorlara gidip kafa karıştırmak istemiyorumkuzum sen ilk kez mi gittin doğum hastahenesine doğum evlerindeki doktorların arasında öyle bitanesi bulunur senin şansına da öylesi düşmüş,bizim burda 4 doktor var birtanesi senin anlattığın gibi birtanesi normal mesafeli sorarsan cevap verir birtaneside azcık sinirli ama sorularına güzel cevap verir birtanesi var ki benim bidenecikkk doktor teyzemiz cok tatlı dilli güler yüzlü güzel güzel acıklama yapar.eşini dışarı cıkarması cok nomal son hasta olsanda doğum evlerinde hastanın yanında ya bayan alırlar yada kimseyi almazlar haa cok kötü olur ayakta duramaz bir hasta olursa ancak öle yanında alırlar.seni muayene ederken kapısı acıksa bunu dilek şikayet kutusuna yazman gerekir iyi şey ile karşılaştığımızda da kötü şey ile karşılaştğımızdada bunu yazıp dilek şikayet kutusuna yazmalıyz kı örnek teşkil etsin gereken olursada cezasını alsın..
ben sımdı boyle heyecan tırsma yasıyorum ya doktor bu sancıyla bısey olmaz eve gıt dıycek ben popoma baka baka eve gıdıcem...ben doktoruma gıdıyom hadı gelınce haber ederım sıze
Doktorum nst yi gordu.nst iyi hafTaya nst icin trkrar cagirdi.demekki dogurmuyomeve gideyim gelirim gene
Zaten her an gelebilir diyor bebek icn.gebelimlerin yuzde 5 i 40 haftayi doldurur dedi.o kadarda heyecan yaptiydim bebis geliyor diye yav ama boyumun olcusunu aldimrümüşüm devlet hastanesinde 36 hafta ve üstü gebeleri her hafta nst ye alıyorlar ben 3 kere girdim hiç sancı yok hep 20 lerde geziyo :) Doktorum erken doğum sancın yok şeklinde yorumlamışt. senin iki tanecik çıkmış ama eğer haftaya da böyle düzensiz çıkarsa her an bekle diyebilir
Zaten her an gelebilir diyor bebek icn.gebelimlerin yuzde 5 i 40 haftayi doldurur dedi.o kadarda heyecan yaptiydim bebis geliyor diye yav ama boyumun olcusunu aldim
ben umudu kestim dogum agrisi degil fidik agrisi bu ya..sirtim boynum belim agriyorrrrrrr umarim engel olmaz bu agri normal doguma simdi her hafta sadece nstye mi sokucaklar beni.herkes önden önden doğurdu benim gibi tembeller bekliyoseninki kız bi de daha erken gelebilir sen hazılıklı ol
kiz rumeysa bisey kalmamis yaa senin
rümüşüm sen şimdi her ağrıda tetiktesindir dimi cANIM benim yaa
hadi bakalım geriye saymalar başladı inşallah kavuşuyoruz bebişlere :26::26:
kiz rumeysa bisey kalmamis yaa senin
tetikte sayılırım yada iremin dediği gibi heyecanımı bastırmak icin bu ağrıların bel fıtığı ağırısı diye geçiştiriyorum.bugün ağrı icin gitmedidydm rutin kntrolümüz vardı.karmakarışık durum icindeyim.siz olmasanız ben kimin kafasını şişirebilrdim böyle bilmiyrum iyiki varsınız inşallah sizlerde bu heyecanı bu güzelliği yaşayacaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz inşallah
elh cnm iiyz oglusumla.topalak bi oglum var anasina cekmemis hic:) 2 tanede disimiz ciktikız sweet nabersin sen bebiş nasıl foto ekledin mi ben görmedim bebiş bayağı büyümüştür senin
sen nasılsın peki
bnm son bir ay kasilmalarim oluyodu hep sirt agrim olmadi ama. bir arkadasin oluyodu gece uyuyamiodu son zamanlarda sirt agrisindan. gunun baya azalmis bide kiz bekliosun her an hazir olman lazim. Rabbim bi cirpida kurtarsin inszamanlaman harika yaa bişey sorcam seninde son haftalarda sırt boyun ağrın oluyormuydu böyle yarım saat falan sürüyor sonra geciyor sonra gene başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?