hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ben o kipirdak kizi yerim yer ..anasini babasini heyecanlandirmis hemen. Haberdar et bizi rumeysa. Salihayla konus arada. Sesini duysun

Ben o kipirdak kizi yerim yer ..anasini babasini heyecanlandirmis hemen. Haberdar et bizi rumeysa. Salihayla konus arada. Sesini duysun

ben sımdı boyle heyecan tırsma yasıyorum ya doktor bu sancıyla bısey olmaz eve gıt dıycek ben popoma baka baka eve gıdıcem...ben doktoruma gıdıyom hadı gelınce haber ederım sıze

ben tatlı sevmediğim için havucun yoğurtlusunu sevmem , diğerinide hiç denemedim benim dediğim tarif yoğurtsuz azıcıkta antep biberiyle süper oluyo sabah kahvaltısında ben bazen salçayı az atıp annemin biber sosu da var onlardan atıyom yemeklere öylede güzel oluyo veya yumurtayı kırdığımda eklerim
Rümüş nezdinde tüm hamişlere diyom doğuma girerken çoraplarınızı çıkarmayın çok soğuk oluyomuş

aynen canım zaten yazıcam hatta eşime kalsa bimere şikayet edicekti şimdilik vazgeçtik ama yaptığı hiç hoş bişey değil doktorun.. ben de eşim de devlet memuruyuz hiç böyle davranmıyoruz yani devletteyiz diye böyle vurdumduymaz mı olmak zorundalar anlamıyorum.. askeri hastaneye devam edicem ordaki doktorum çok iyi çok bilgili.. sadece sezeryan yaptırabiliyo çünkü doğum ünitesi yok eğer normal doğum olursa beni doğumevine sevk edicek orda da ebeler doğum yaptırıyo zaten son kararım bu hiç başka doktorlara gidip kafa karıştırmak istemiyorum
ben sımdı boyle heyecan tırsma yasıyorum ya doktor bu sancıyla bısey olmaz eve gıt dıycek ben popoma baka baka eve gıdıcem...ben doktoruma gıdıyom hadı gelınce haber ederım sıze

oyy oyyyy son aylar çok heyecanlı ha doğdu ha doğacak inşallah sağ salim kucağına alıcaksın meleğini canım benim

Doktorum nst yi gordu.nst iyi hafTaya nst icin trkrar cagirdi.demekki dogurmuyom eve gideyim gelirim gene

rümüşüm devlet hastanesinde 36 hafta ve üstü gebeleri her hafta nst ye alıyorlar ben 3 kere girdim hiç sancı yok hep 20 lerde geziyo :) Doktorum erken doğum sancın yok şeklinde yorumlamışt. senin iki tanecik çıkmış ama eğer haftaya da böyle düzensiz çıkarsa her an bekle diyebilir

Zaten her an gelebilir diyor bebek icn.gebelimlerin yuzde 5 i 40 haftayi doldurur dedi.o kadarda heyecan yaptiydim bebis geliyor diye yav ama boyumun olcusunu aldim

Zaten her an gelebilir diyor bebek icn.gebelimlerin yuzde 5 i 40 haftayi doldurur dedi.o kadarda heyecan yaptiydim bebis geliyor diye yav ama boyumun olcusunu aldim

herkes önden önden doğurdu benim gibi tembeller bekliyo seninki kız bi de daha erken gelebilir sen hazılıklı ol

rümüşüm sen şimdi her ağrıda tetiktesindir dimi cANIM benim yaa

hadi bakalım geriye saymalar başladı inşallah kavuşuyoruz bebişlere :26::26:

rümüşüm sen şimdi her ağrıda tetiktesindir dimi cANIM benim yaa

hadi bakalım geriye saymalar başladı inşallah kavuşuyoruz bebişlere :26::26:

tetikte sayılırım yada iremin dediği gibi heyecanımı bastırmak icin bu ağrıların bel fıtığı ağırısı diye geçiştiriyorum.bugün ağrı icin gitmedidydm rutin kntrolümüz vardı.karmakarışık durum icindeyim.siz olmasanız ben kimin kafasını şişirebilrdim böyle bilmiyrum iyiki varsınız inşallah sizlerde bu heyecanı bu güzelliği yaşayacaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz inşallah

amin inşallah yaşarız
ama senin durumu bende yaşarım heralde her ağrıda bebek geliyor
hissederim gibime geliyoo şuanki ağrıların normal bebek kendini doğum için hazırlıyo seninki tam zamanında gelecek inşallahhh
çıkıncada aslı teyzesi yiyecek onları

kız sweet nabersin sen bebiş nasıl foto ekledin mi ben görmedim bebiş bayağı büyümüştür senin

sen nasılsın peki
elh cnm iiyz oglusumla.topalak bi oglum var anasina cekmemis hic:) 2 tanede disimiz cikti sen nasilsin neler yapiosun?

zamanlaman harika yaa bişey sorcam seninde son haftalarda sırt boyun ağrın oluyormuydu böyle yarım saat falan sürüyor sonra geciyor sonra gene başlıyor
bnm son bir ay kasilmalarim oluyodu hep sirt agrim olmadi ama. bir arkadasin oluyodu gece uyuyamiodu son zamanlarda sirt agrisindan. gunun baya azalmis bide kiz bekliosun her an hazir olman lazim. Rabbim bi cirpida kurtarsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…