hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

amaaaaa yimeeee teyzesi sen ısır sadece

amanınnn iki dene dişi mi cıktı şehzademizin...inşallah cok sıkıntı yaratmamıştır diş cıkarırken..cantamız hazır bir beşik kurulcak oda bebek doğusun kurarız yeri hazır nevresimleri yıkandı...inşallah bi cırpıda kurtlurum

maşallah canımın içine topalak mı yesin onu teyzesiii
bende iyiyim işte okul açıldı tatilden daha iyidir valla
şimdilik tedaviyi istemiyorum kafa dinliyorum valla

rabbim gönlünüze göre verir inşallah...okuldaki cocuklar nasıl cok yoruyorlar mı sizi kacıncı sınıfaa öğretmenlik yapyon

amin inşallah canım
benim sıpalar lise canım çok seviyorum ben onları
bazen yoruyorlar ama çok seviyorum ben sıpalarımı

rümüşş senden bişey isteyecem
doğumda aklına gelirse benim için dua eder misin
sıraya gireyim dedim

maşallah canımın içine topalak mı yesin onu teyzesiii
bende iyiyim işte okul açıldı tatilden daha iyidir valla
şimdilik tedaviyi istemiyorum kafa dinliyorum valla
evet cnm biraz topalagiz kimseye soyleyemiyoz kac aylik oldugumuzu. ben minyon biri oldugum icin bu senden mi diolar. Rabbim kolaylik versin ins isinde. Kafa dinlerken bi bakarsin gelmis belli mi olur

isal oldu sadece baya surdu o da. su siralarda gece zirt pirt kalkiyo sipa sen simdiden bol bol uyu yoksa sonra uyuyamicaksin

Gozunaydin melosss.bu resminede sac kurdele cizdinmi alabilyorsan renkli usglerini al.skn aylara dogru pek yuzunu goremyon biz bugun mesela ssdece uyluk kemigini fotosunu aldik.sizin evin sakin oldugunu pek sanmiyodum 3 kedi ikibkopek olan ev nasil sakin olabilirki

Teyzoşlar güya kıyafet alışveriş işini kapatmıştım ben limongo 10 lira hediye çeki vermiş dayanamadım 2 alt üst takım 2 de alt almışım kızçeme

BU ARADA BİRİ DOĞUM YAPTI BİRİMDE AMİR ONA BİR HAFTA KAFA İZNİ VERMİŞTİ DOĞUM ÖNCESİ BANADA VERECEKMİŞ DOĞUM SONRASI KULLANAYIM DİYCEM BİR HAFTA BİR HAFTADIR

kızlarrr selam ,

ben böyle ara ara gelip gidiyorum ama bakıyorum rümüş hala doğurmamış:):)

ben ayın 10 nunu bekliyorum ama bu ay kafam karıştı geçen ay sümüksü şeffaf bir akıntım olurdu bu ay hiç olmadı iğneyi geçtiğimiz cumartesi vurdum ama hiç bir akıntı filan yok çatlamadımı acaba hala

vay be ne düşünceli amir miş yüreğine sağlık koca bi alkışşşşşşşş

yok halen doğurmadım antreman yapıyoz halen akıntının olmaması catlamadığı anlamına gelmez bence yani her kadında akıntı olcak diye bir şart yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…