amin inşallah yaşarız
ama senin durumu bende yaşarım heralde her ağrıda bebek geliyor
hissederim gibime geliyoo şuanki ağrıların normal bebek kendini doğum için hazırlıyo seninki tam zamanında gelecek inşallahhh
çıkıncada aslı teyzesi yiyecek onları
elh cnm iiyz oglusumla.topalak bi oglum var anasina cekmemis hic:) 2 tanede disimiz ciktisen nasilsin neler yapiosun?
bnm son bir ay kasilmalarim oluyodu hep sirt agrim olmadi ama. bir arkadasin oluyodu gece uyuyamiodu son zamanlarda sirt agrisindan. gunun baya azalmis bide kiz bekliosun her an hazir olman lazim. Rabbim bi cirpida kurtarsin ins
elh cnm iiyz oglusumla.topalak bi oglum var anasina cekmemis hic:) 2 tanede disimiz ciktisen nasilsin neler yapiosun?
bnm son bir ay kasilmalarim oluyodu hep sirt agrim olmadi ama. bir arkadasin oluyodu gece uyuyamiodu son zamanlarda sirt agrisindan. gunun baya azalmis bide kiz bekliosun her an hazir olman lazim. Rabbim bi cirpida kurtarsin ins
amaaaaa yimeeee teyzesi sen ısır sadece
maşallah canımın içine topalak mı yesin onu teyzesiii
bende iyiyim işte okul açıldı tatilden daha iyidir valla
şimdilik tedaviyi istemiyorum kafa dinliyorum valla
rabbim gönlünüze göre verir inşallah...okuldaki cocuklar nasıl cok yoruyorlar mı sizi kacıncı sınıfaa öğretmenlik yapyon
evet cnm biraz topalagiz kimseye soyleyemiyoz kac aylik oldugumuzu. ben minyon biri oldugum icin bu senden mi diolar. Rabbim kolaylik versin ins isinde. Kafa dinlerken bi bakarsin gelmis belli mi olurmaşallah canımın içine topalak mı yesin onu teyzesiii
bende iyiyim işte okul açıldı tatilden daha iyidir valla
şimdilik tedaviyi istemiyorum kafa dinliyorum valla
isal oldu sadece baya surdu o da. su siralarda gece zirt pirt kalkiyo sipaamanınnn iki dene dişi mi cıktı şehzademizin...inşallah cok sıkıntı yaratmamıştır diş cıkarırken..cantamız hazır bir beşik kurulcak oda bebek doğusun kurarız yeri hazır nevresimleri yıkandı...inşallah bi cırpıda kurtlurum
rümüşş senden bişey isteyecem
doğumda aklına gelirse benim için dua eder misin
sıraya gireyim dedim
Selamlar kızlar...bugün 11+1 haftalık olduk maşallah..ikili testimiz yapıldı. 1,1 çıktı..doktorumuz güzel bir sonuç olduğunu söyledi. Kan verdim.bir hafta sonra çıkacak sonuç. Ayyy kıpır kıpırdı..doktpr fırlama olacak bu dedi hemşiremiz anne uslu baba uslu çocuk hareket getirecek eve dedi.. dört boyutlu ultrason çekti. Yüzünü kapatmıştı kollarıyla..Allahım bizlere bağışlasın bebeklerimizi..tarifi yok bu duyguların.
Ayyyyyyyy çok heyecanlandım yau...hadi sağlıkla inşallah..
Gunaydinnnn duble hamburgerimGünaydın kızlar
günaydın
vay be ne düşünceli amir miş yüreğine sağlık koca bi alkışşşşşşşşTeyzoşlar güya kıyafet alışveriş işini kapatmıştım ben limongo 10 lira hediye çeki vermiş dayanamadım 2 alt üst takım 2 de alt almışım kızçeme
BU ARADA BİRİ DOĞUM YAPTI BİRİMDE AMİR ONA BİR HAFTA KAFA İZNİ VERMİŞTİ DOĞUM ÖNCESİ BANADA VERECEKMİŞ DOĞUM SONRASI KULLANAYIM DİYCEM BİR HAFTA BİR HAFTADIR
kızlarrr selam ,
ben böyle ara ara gelip gidiyorum ama bakıyorum rümüş hala doğurmamış:):)
ben ayın 10 nunu bekliyorum ama bu ay kafam karıştı geçen ay sümüksü şeffaf bir akıntım olurdu bu ay hiç olmadı iğneyi geçtiğimiz cumartesi vurdum ama hiç bir akıntı filan yok çatlamadımı acaba hala
vay be ne düşünceli amir miş yüreğine sağlık koca bi alkışşşşşşşş
yok halen doğurmadım antreman yapıyoz halenakıntının olmaması catlamadığı anlamına gelmez bence yani her kadında akıntı olcak diye bir şart yok[/QUOT
sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?