Günaydın kızlar
Yok dogurmadim sekerim.sadece hormonlarkmla basetmeye calisiyorum.eve sigamiyorum.kapiara sigamiyorum.gezmeye gitsem bir dert eve otirsam dert.bu rumeysa napsinrumeysa doğurdu mu yoksam ortalarda yok :26:
Yok dogurmadim sekerim.sadece hormonlarkmla basetmeye calisiyorum.eve sigamiyorum.kapiara sigamiyorum.gezmeye gitsem bir dert eve otirsam dert.bu rumeysa napsin
çok az kaldı canım az daha sabır sonra kızını kucağına aldığında bunların hepsini unutucaksındoğumunu nerde yapmaya karar verdin devlette mi yapıcaksın?
Size anlatayim neye kafami taktigimi eltim hamile dun ogrendik esim kayimvalidemi arayip eltimin hamile oldugunu soylemis.benim hamileleigimi esim kendi soylemedi eltim soylediydi.sana mi kaldi eltimin hamile kLdigini anneme soylemek diye.herifte eltim demis guya kayonvalidei arada sen soyle diye.kavga etmemek icin uzatmsdim gittim kanepeye uzandim.bugun eltimin yaina indim kayinvalideme soylemesi icn eltim bisey dememis.kocam kendi aramis.
anlamadım ben eşin eltinin hamile kaldığını söylemiş diye ona mı kızmışlar yoksa siz mi eltine kızdınız :26:
Ben esime eltimin hamile oldugunu kayinvalideme esim soyledigi icin kizdim.eltimin hamile oldugunu soylemek benim kocama mi kaldi.kizdim cunku benim hamile oldugumu kocam soylemedi kaginvaldeme
Kocama Ilk sordugumda eltim demis kocama anneme sen haber ver diye.o da bu guzel haberi vermis.bugun ogrendim eltimden kocam kendi istemis anneme haber vermeyi.takmamaya calisiyom belli olmaz aksam eve gidince hincimi cikartabilirim.hmm bence şimdi böyle şeyleri kafana takmamaya çalış canımeşin neden söylemiş peki sordun mu ne cevap veriyor?
yok violem yok bunlar yaramaz ben anladım. hala analarını kusturuyolar. tuhaf karın ağrıları ve rahimde kasılmalar oluyor. bugün biri bi tarafa kendini iyice sıkıştırmıştı galiba. dışarıdan orası minik bir top gibi sivrildi. çok komiktigünaydın orkim nasılsın bebişler nasıl yaramazlık yapmıyolar artık demi
Size anlatayim neye kafami taktigimi eltim hamile dun ogrendik esim kayimvalidemi arayip eltimin hamile oldugunu soylemis.benim hamileleigimi esim kendi soylemedi eltim soylediydi.sana mi kaldi eltimin hamile kLdigini anneme soylemek diye.herifte eltim demis guya kayonvalidei arada sen soyle diye.kavga etmemek icin uzatmsdim gittim kanepeye uzandim.bugun eltimin yaina indim kayinvalideme soylemesi icn eltim bisey dememis.kocam kendi aramis.
kız rümüş bana hamileliğin hiç güzel zamanları yokmuş gibi geliyoo yaaaCok buyuk bi aksilk olmz ise ozel de yapicam son bir aydir kontrolrime ozele giduyorum.hamileligin en enn guzel halleri gerceketn 5 den 7 aya kadR ola kisimlari..bebegimi kucagima aldigimd hersey unutulcakk biliyorum ama o gine kadar benim huysuz hallerimi cekeceklere uzuluyom
kızlar nabersiniz?
ben ypğunluğa devam bugün eve geldim anca yemek yap temizlik yap pestilim çıktıbi de bebiş olunca napıcam diye kara kara düşünüyorum nasıl yeticem her şeye diye endişeleniyorum.. bu sene bana 2. sınıfları verdiler geçen seneki 1lerim 2 oldu yani ve sınıf mevcudu da 45 den 29 a düştü biraz daha rahat olurum sanırım ve öğlencii oldum seneye sabahçıyım meleğime daha çok vakit ayırırım heem
yok violem yok bunlar yaramaz ben anladım. hala analarını kusturuyolar. tuhaf karın ağrıları ve rahimde kasılmalar oluyor. bugün biri bi tarafa kendini iyice sıkıştırmıştı galiba. dışarıdan orası minik bir top gibi sivrildi. çok komikti
hamburger ekmeğim benim hakkaten de hormonların almış başını gitmiş. oooy kuzum çok mu kızmış. aha bu kocan eltin ve kaynanan için benden gelsin
kız rümüş bana hamileliğin hiç güzel zamanları yokmuş gibi geliyoo yaaatek güzel yani onları hissetmek olduklarını bilmek benim için şimdilik
kuzum yorma ama kendini böyle iş güç. ne güzel sevindim mevcut azalmış. biraz daha rahat olur. bu arada bebişko nasıl? cinsiyet belli olmuş muydu?:44:
Selam kuzular
amaaan boşver gitsin canım kendini ve bebeğini üzdüğüne değmez sen şu son hamilelik anlarının keyfini sür gerisini sallaKocama Ilk sordugumda eltim demis kocama anneme sen haber ver diye.o da bu guzel haberi vermis.bugun ogrendim eltimden kocam kendi istemis anneme haber vermeyi.takmamaya calisiyom belli olmaz aksam eve gidince hincimi cikartabilirim.
yok violem yok bunlar yaramaz ben anladım. hala analarını kusturuyolar. tuhaf karın ağrıları ve rahimde kasılmalar oluyor. bugün biri bi tarafa kendini iyice sıkıştırmıştı galiba. dışarıdan orası minik bir top gibi sivrildi. çok komikti
hamburger ekmeğim benim hakkaten de hormonların almış başını gitmiş. oooy kuzum çok mu kızmış. aha bu kocan eltin ve kaynanan için benden gelsin
kız rümüş bana hamileliğin hiç güzel zamanları yokmuş gibi geliyoo yaaatek güzel yani onları hissetmek olduklarını bilmek benim için şimdilik
kuzum yorma ama kendini böyle iş güç. ne güzel sevindim mevcut azalmış. biraz daha rahat olur. bu arada bebişko nasıl? cinsiyet belli olmuş muydu?:44:
Bu soylenmeleri ypkmu heriflerin soyleneceksen yapma yPan bulunr.basagrin oldugu zaman soguk su ile islat elini yuzunu yika.tansiyonuna bakiyonmu arada takip et tansiyonuu.amaaan boşver gitsin canım kendini ve bebeğini üzdüğüne değmez sen şu son hamilelik anlarının keyfini sür gerisini salla
bazen bi enerji geliyo hepsini yapıyorum bazen de hep uyumak yatmak istiyorumbi de eşim işleri yapmasın diye de yapıyorum çünkü o hem yapıyo hem söyleniyo ben de en iyisi mi kendim yapayım diyorum artık.. bebişim iyi hatta kıpırdanmaya da başladı mide bulantım tamamen geçti ama baş ağrım var çok benim o üzüyo biraz beni.. 12. haftada erkeğe benziyo demişti ama ben hala kız olacağını düşünüyorum gerçi hamilelikte oluşan vücut yapım bakımından herkes erkek diyo çünkü sadece göbeğim çıktı diğer yerler aynı duruyo bilmiyorum artık ayın 16 sında randevumuz var inşallah kesin bişey söyler doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?