buralar yine boş kalmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :) pazar pazar
Bu guzsl habere napilir gobek atilir :119:attinmi kiz gobecikleri.doktor gorduktem sonraki adiminiz ne olcak.esin musait olana kadar cok vakit gecer sen alip gotursen doktora olmazmi..he ya gecen bi eksinn yasadik azcik nstyi ceken gorevlinin gazina geldim doguruyom sandim tek sanciyla nereye doguruyorsamortalıkta kimse yoook
rümüşeşimin tahlil sonuçlarını aldık sanırım iyi, sanırım diyorum çünkü henüz doktor görmedi ama anladığım kadarıyla düzelme var...eşim müsait bi zamanda doktora gidecek sonuçları göstermeye. bu arada geçen hafta bi ekşın yaşanmış geçmiş olsun, bunların doğumun habercileri
artik oglumla evimdeyim cok sukur kizlar dogum yaptim gecen hafta pazartesi,sezaryana alindim 41.haftam dolmus ve hala ne sanci ne acilmam vardi doktor artik sinirlari zorlamayalim dedi ve sezaryan oldum...carsamba evimize geldik...biraz alisma surecimiz var galiba yaaa insan bir garip oluyor dogum hikayemi size daha sonra anlatacam hic vakit vermiyor yavuz emre....oglumun ismi yavuz emre bu arada.....3300gr dogdu masalllahi var ama hic uyumuyorrr....opuyorum hepinizi
artik oglumla evimdeyim cok sukur kizlar dogum yaptim gecen hafta pazartesi,sezaryana alindim 41.haftam dolmus ve hala ne sanci ne acilmam vardi doktor artik sinirlari zorlamayalim dedi ve sezaryan oldum...carsamba evimize geldik...biraz alisma surecimiz var galiba yaaa insan bir garip oluyor dogum hikayemi size daha sonra anlatacam hic vakit vermiyor yavuz emre....oglumun ismi yavuz emre bu arada.....3300gr dogdu masalllahi var ama hic uyumuyorrr....opuyorum hepinizi
Oy kuzum canım balım tebrik ederim güzel anne. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Allah bu duyguyu ben de dahil buradaki tüm arkadaslarima nasip etsin
Oooh yarasin rümüşümAminnnñnnnnnn.gunaydinn duble hamburgerimmmm.iki uc gundur gece gece yoklayip duruyor.dus aliyom rahatliyom sh fatrasi cok gelcek bu ay
bizim topiktede 4 bebis erken geldi.gozun korkti dimiKasım topiğinde 3. Bebiş geliyomuş ya :18::18::18::18:
bizim topiktede 4 bebis erken geldi.gozun korkti dimi
ne kadar erken doğurdular ki kasım topiğinde 27-28 haftalık doğdu bu 3. Olacak diğerleri halen küvezde :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?