hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ortalıkta kimse yoook

rümüş eşimin tahlil sonuçlarını aldık sanırım iyi, sanırım diyorum çünkü henüz doktor görmedi ama anladığım kadarıyla düzelme var...eşim müsait bi zamanda doktora gidecek sonuçları göstermeye. bu arada geçen hafta bi ekşın yaşanmış geçmiş olsun, bunların doğumun habercileri

Bu guzsl habere napilir gobek atilir :119:attinmi kiz gobecikleri.doktor gorduktem sonraki adiminiz ne olcak.esin musait olana kadar cok vakit gecer sen alip gotursen doktora olmazmi..he ya gecen bi eksinn yasadik azcik nstyi ceken gorevlinin gazina geldim doguruyom sandim tek sanciyla nereye doguruyorsam

artik oglumla evimdeyim cok sukur kizlar dogum yaptim gecen hafta pazartesi,sezaryana alindim 41.haftam dolmus ve hala ne sanci ne acilmam vardi doktor artik sinirlari zorlamayalim dedi ve sezaryan oldum...carsamba evimize geldik...biraz alisma surecimiz var galiba yaaa insan bir garip oluyor dogum hikayemi size daha sonra anlatacam hic vakit vermiyor yavuz emre....oglumun ismi yavuz emre bu arada.....3300gr dogdu masalllahi var ama hic uyumuyorrr....opuyorum hepinizi

Sukurler olsun dort gozle haber bekliyorduk senden iyi olmaniza cokk sevindim.saglikli gunlerde buyutun insallah.tez zamanda alisirsiniz birbirinize.

Canlar selam.Yaşamım tebrikler canlm.çoksevindim.sağlıkla büyütün..darısı Rümüşden başlayarak slraslyla diğer kızların başına inşallah

Oy kuzum canım balım tebrik ederim güzel anne. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Allah bu duyguyu ben de dahil buradaki tüm arkadaslarima nasip etsin

günaydın kızlar Yaşamım gözün aydın tatlım öptük yavuz emreni Maşallah ona , en kısa zamanda hikayenle bekliyoruz bebişinin uykusu içinde telaş yapma gözünü korkutmak gibi olmasında kırkı çıkana kadar anca düzenleri oturuyormuş

Saat 6dan beri bel agrisi cekiyom 4 defa da kasigima farkli zManlarda bicak saplantisi girdi 30 40 sny surdu.kizlar bendogurmuyom dimi dktora gidesim var ama nedemse utaniyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…