Saat 6dan beri bel agrisi cekiyom 4 defa da kasigima farkli zManlarda bicak saplantisi girdi 30 40 sny surdu.kizlar bendogurmuyom dimi dktora gidesim var ama nedemse utaniyom
canım ahh bi anlasam şu an durumun nasıl acaba...
yokk bacim can sikintisina onlar..Kutlamamı var rümüşüm.doğurdunmu kız
günaydın yarın görüş günümüzson 8 haftaya giriyoz
yokk bacim can sikintisina onlar..
Son aylarda gunler gecmiyyyyyyy..nezaman izne ayriliyon
3 hafta daha çalışcam , evet ilk zamanlar gibi zor geçmeye başladı ama şimdi nasıl yetişecek işler derdine düştüğüme mi nedir hızlandı yenidenhadi bakalım güzel haberlerle gel ağrın devam ediyo mu yokluyo mu saliha sultan
kız cezaevine gidiyon gibi olmuş. temiz iç çamaşırı falan götür nazlı kızagünaydın yarın görüş günümüzson 8 haftaya giriyoz
Ben nst ye girmek icin doktora gidiyom
kız cezaevine gidiyon gibi olmuş. temiz iç çamaşırı falan götür nazlı kıza
hayde bakalım güle güle git doğurmadan gel tamam mı
kızlar ben de ders çalışıyorum. Bu 1 ayda tezi bitirme hayallerim var daO yüzden pek gelemiyorum
inş. Planladığın gibi olur benim planlar olmuyoda , kız şu naz uğura sordun mu benim işi ya içim içimi yiyo :18::18::18:
anaaaaam kızlaaaar rümüşün nişanı gelmişnst'ye gitmişti ya. dr muayene edecekmiş bebek geliyo bu defa sabırsam:119::119::119:
aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy......cok heyecanlandim. nasil simdi.cok merak ediyorum.orkim mutlaka haber ver alirsan rahat olsun insallah ya canimmmmmmmmmm
anaaaaam kızlaaaar rümüşün nişanı gelmişnst'ye gitmişti ya. dr muayene edecekmiş bebek geliyo bu defa sabırsam:119::119::119:
Dr muayeene etti baslaamamis dogum ilk cati muayenesini olmus bulundum yani azcik acidi ama oyle tirstigim gibi olmadi.totosuma baka baka dondum nst temiz cikti pufff moralim bozuld...aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy......cok heyecanlandim. nasil simdi.cok merak ediyorum.orkim mutlaka haber ver alirsan rahat olsun insallah ya canimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?