hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yokk bacim can sikintisina onlar..

Son aylarda gunler gecmiyyyyyyy..nezaman izne ayriliyon

3 hafta daha çalışcam , evet ilk zamanlar gibi zor geçmeye başladı ama şimdi nasıl yetişecek işler derdine düştüğüme mi nedir hızlandı yeniden hadi bakalım güzel haberlerle gel ağrın devam ediyo mu yokluyo mu saliha sultan

Karnimin altini agri sanci biseyler kesiyor.adet agrisina da benziyor..

kızlar ben de ders çalışıyorum. bu 1 ayda tezi bitirme hayallerim var da o yüzden pek gelemiyorum

kız cezaevine gidiyon gibi olmuş. temiz iç çamaşırı falan götür nazlı kıza

hayde bakalım güle güle git doğurmadan gel tamam mı

temiz çamaşır dedin hala çamaşırları yıkanacak bu kızın izne ayrılayım diye bekliyom ama izne ayrılıncada önü bayram çok sıkışacam bir ara deterjanı alayım bari böyle olmayacak .....

doğursun gelsin ya artık 38 oldu be

anaaaaam kızlaaaar rümüşün nişanı gelmiş nst'ye gitmişti ya. dr muayene edecekmiş bebek geliyo bu defa sabırsam:119::119::119:

aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy......cok heyecanlandim.nasil simdi.cok merak ediyorum.orkim mutlaka haber ver alirsanrahat olsun insallah ya canimmmmmmmmmm

aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy......cok heyecanlandim.nasil simdi.cok merak ediyorum.orkim mutlaka haber ver alirsanrahat olsun insallah ya canimmmmmmmmmm

haber edince mutlaka söylerim nazlım. tüylerim diken diken çok heyecanlıyım valla. teyze oluyoruz kızlar

Dr muayeene etti baslaamamis dogum ilk cati muayenesini olmus bulundum yani azcik acidi ama oyle tirstigim gibi olmadi.totosuma baka baka dondum nst temiz cikti pufff moralim bozuld...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…