hastanede mi geldi nişanın , kızım bir haftan var son günü beklemiyecek kızçen bilgineDr muayeene etti baslaamamis dogum ilk cati muayenesini olmus bulundum yani azcik acidi ama oyle tirstigim gibi olmadi.totosuma baka baka dondum nst temiz cikti pufff moralim bozuld...
suyu değil tatlım rahimde ki tıkaç yani hafif bir kanama oluyoNisan ne demek? Suyumu gelmis? ! Aboooooo .....
Dr muayeene etti baslaamamis dogum ilk cati muayenesini olmus bulundum yani azcik acidi ama oyle tirstigim gibi olmadi.totosuma baka baka dondum nst temiz cikti pufff moralim bozuld...
hastanede mi geldi nişanın , kızım bir haftan var son günü beklemiyecek kızçen bilgine
Dr muayeene etti baslaamamis dogum ilk cati muayenesini olmus bulundum yani azcik acidi ama oyle tirstigim gibi olmadi.totosuma baka baka dondum nst temiz cikti pufff moralim bozuld...
canım haklısın bebişim yarın doktora gıdıcem inşallah herşey ıyıdırnerdesin kız sen insan arada ugrar bi haber verirdimNiysem mucizenden dolayı başka bişey demiyoum.ben şu an tecrübe ediyorum artık ben size anlatıverrim ilerde inşallah..
:)anaaaaam kızlaaaar rümüşün nişanı gelmişnst'ye gitmişti ya. dr muayene edecekmiş bebek geliyo bu defa sabırsam:119::119::119:
oyyy kuşummm muayeneni de oldun hadı hayırlısı...Dr muayeene etti baslaamamis dogum ilk cati muayenesini olmus bulundum yani azcik acidi ama oyle tirstigim gibi olmadi.totosuma baka baka dondum nst temiz cikti pufff moralim bozuld...
canim.cok heyecanlandirdi bizi kizimiz.moralini filan bozma karninda kalicak deyilya elbet cikacak dogum hakkinda ne didi doktor sezeryanmi soyledi normalmi:26::26:
Sukurler olsun dort gozle haber bekliyorduk senden iyi olmaniza cokk sevindim.saglikli gunlerde buyutun insallah.tez zamanda alisirsiniz birbirinize.
Canlar selam.Yaşamım tebrikler canlm.çoksevindim.sağlıkla büyütün..darısı Rümüşden başlayarak slraslyla diğer kızların başına inşallah
Oy kuzum canım balım tebrik ederim güzel anne. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Allah bu duyguyu ben de dahil buradaki tüm arkadaslarima nasip etsin
günaydın kızlarYaşamım gözün aydın tatlım öptük yavuz emreni Maşallah ona , en kısa zamanda hikayenle bekliyoruz bebişinin uykusu içinde telaş yapma gözünü korkutmak gibi olmasında kırkı çıkana kadar anca düzenleri oturuyormuş
cok sagolun kızlarrr.....
saka maka 10gunluk oldu oğlum ama hala gobegımız dusmedı....kızlarr cok uykusuz kalıyorum goguslerım yara ıcınde cok acıyor ağlayarak emzırıyorum resmen...hıkayemı hep yazmaya başlıyorum ama fırsat olmuyorkııı ağlamaya başlıyor...muziplik yapıyorrr oğlan...annem kaldı yanımda 1 hafta sımdıde kayınvalıdem var...
rumusum gelıyormu bebısın...hayırlısı olsun hersey güzel oluyorrr...canım...
Tahmin edebiliyoruz bu bebisler gelibce ne kadar uykusuz birakacaklarini simdiden basliyorlar ins. Yakinda duzenini oturtursun , goguslerin icin bisey kullaniyo musun canim burdan ve cevremden duyduklarimi soyleyim lasinoh ve medacassol icin cok iyi diye duydum emzirirken kahverengi kismi tum vermeliymisin nemli kalmasin gogsun emzirdikten sonra sutu surecekmisin gogus kalkani kullanabilirmisin daha cabuk iyilesiyomus birde pasayi banyo yaptirdilar mi hast. Ve siz evde yaptirdiniz mi bizde ilk basta yaptirmazlar kuru oldugu icin gobek daha cabuk dusrr derler.........
biliyorsunuz kızlar 27günüm dolmuştu...ben büyük bir heyecanla doktora gittim ama maalesef açılmam yoktu,doktorum cumaya yine bakalım dedi...dedim oğlum 30ağustosta gelecek diyee...gittim 30 ağustosta ama yine açılmam yok doktorum dedi sıkıldınmı sezaryan yapalım istersen dedi...ama ben normal olsun diye pazartesiye kadar beklemeye karar verdim...pazartesi biliyorum açılmam yoksa sezaryana alınacaktım...o gece sabah olmak bilmedi kızlar...sabaha gittik hastaneye hatta kolay doğumum olsun diye fatıma anamızın eli çiçeği var onu bile suya koyup gittim...doğumhaneye girdim kızlar ama nasıl kalbim yerinden çıkacak...doktorum her ihtimale karşı sabah aç gel demişti...41haftam dolmuştu tam...doktor muayene etti ama maalesef yine açılmam yok...daha fazla sınırları zorlamayalım dedi doktor ve sezaryan için yatışım gerçekleşti...tahliller yapıldı belden uyuşturmalı sezaryan oldum...önce dedik eşim de girsin doğuma diye sonra ben istemedim.beni öyle görmesini istemedim...ameliyathaneye girerken eşime ve annemlere şöyle bir baktım çok garip bir duygu...belimden iğneyi yaptılar vee kısa sürede uyuşmaya başladım...önüme örtümü gerdiler ve anestezi doktorum başıma geldi benimle muhabbet etti...o sırada ameliyatın başladığını söyledi...bebeğimi 10 dk içinde çıkardılar aman allahım o ne ses inliyor ameliyathane...nasıl ağliyor.sonunda oğlum gelmişti dünyaya...temizlediler hemen orada getirdiler yanıma ben başladım ağlamaya küçücük çok çok güzel bir oğlan ağlıyor karşımda...10.40da geldi dünyaya ağustos çocuğu olacak derken eylül çocuğu oldu oğlum02\09\2013 doğum tarihimiz...rabbim sizlerede bu duyguyu nasip etsin sıkıntısız bir şekilde inşallah...
bu arada iyiki daha fazla beklememişiz çünkü oğlum pislemiş ama Allahtan yememiş...
öpüyorum kızlar hepinizi....
inşallah canım inşallahrumeysam nişanın gelmiş ay çok helecanlıııııııı :18::18: Muayeneni de olmuşsun moralini bozma canım az kaldı dualarımız seninle inşallah sağlıkla alıcaksın kızını kucağına
canim.cok heyecanlandirdi bizi kizimiz.moralini filan bozma karninda kalicak deyilya elbet cikacak dogum hakkinda ne didi doktor sezeryanmi soyledi normalmi:26::26:
lansinohtan kullanıyorum canım sezaryan olunca hemen sutum gelmedıgı için çok yıprattık goguslerımı sımdı duzenli doğru sekılde emzırıyorum ama yara oldu birkere...hastanede sadece sılmişlerdi canım biz eve gelince yıkadık daha 3 kere yıkadım göbek bağı düşmediği için...kalkan bıle çok fena acıtıyor canım yaaa en kısa sürede geçer inşalllh...
inşallah canım inşallah
doktorum muayene ettikten sonra bebek yukarda normal doğumun zor olur dedi ama catı dar falan demedi bence sezeryanın ön ayaklarını yapıyor gibi geldi.eşimle konuştuk doğum evine gittim öğleden sonra ordaki cokmu cok tatlı olan doktor teyzemiz canan hanıma muayene oldum ama o catı muayenesi yapmadı.gene o tatlı güler yüzüyle muayene etti bizi.ben özeldeki doktorumun dediklerini söyledim bebek yukardaymış bundan dolayı normal doğumun zor olacağını söyledi dedim,usg ölcümlerine göre 36 haftalıksın doğum başlamadan bilemeyiz ki dedi normal doğumun zor olup olmaycağını dedi.eğer kafası yukarda onu kastediyorsa zaten o şartlarda normal doğum olmaz dedi.şu anda bebeğin duruşu itibariyle normal doğum icin uygun gözüküyorsun dedi.özeldeki doktorumun sezeryan yapmak istedğinin farkındayım bende riskli durum olmadan sezeryan olmak istemiyorum.nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum,doktorumu normal doğum konusunda ikna edebilirmiyim ikna etmelimiyim nerde kendime dur demeliyim düşünüyrum.evde sancı cekip artık son dakikada gidersem normal doğurma şansım daha fazla olur diye düşünüyrum ama bebeği riske atarmıyım bu durumda.sorular sorular sorular
biliyorsunuz kızlar 27günüm dolmuştu...ben büyük bir heyecanla doktora gittim ama maalesef açılmam yoktu,doktorum cumaya yine bakalım dedi...dedim oğlum 30ağustosta gelecek diyee...gittim 30 ağustosta ama yine açılmam yok doktorum dedi sıkıldınmı sezaryan yapalım istersen dedi...ama ben normal olsun diye pazartesiye kadar beklemeye karar verdim...pazartesi biliyorum açılmam yoksa sezaryana alınacaktım...o gece sabah olmak bilmedi kızlar...sabaha gittik hastaneye hatta kolay doğumum olsun diye fatıma anamızın eli çiçeği var onu bile suya koyup gittim...doğumhaneye girdim kızlar ama nasıl kalbim yerinden çıkacak...doktorum her ihtimale karşı sabah aç gel demişti...41haftam dolmuştu tam...doktor muayene etti ama maalesef yine açılmam yok...daha fazla sınırları zorlamayalım dedi doktor ve sezaryan için yatışım gerçekleşti...tahliller yapıldı belden uyuşturmalı sezaryan oldum...önce dedik eşim de girsin doğuma diye sonra ben istemedim.beni öyle görmesini istemedim...ameliyathaneye girerken eşime ve annemlere şöyle bir baktım çok garip bir duygu...belimden iğneyi yaptılar vee kısa sürede uyuşmaya başladım...önüme örtümü gerdiler ve anestezi doktorum başıma geldi benimle muhabbet etti...o sırada ameliyatın başladığını söyledi...bebeğimi 10 dk içinde çıkardılar aman allahım o ne ses inliyor ameliyathane...nasıl ağliyor.sonunda oğlum gelmişti dünyaya...temizlediler hemen orada getirdiler yanıma ben başladım ağlamaya küçücük çok çok güzel bir oğlan ağlıyor karşımda...10.40da geldi dünyaya ağustos çocuğu olacak derken eylül çocuğu oldu oğlum02\09\2013 doğum tarihimiz...rabbim sizlerede bu duyguyu nasip etsin sıkıntısız bir şekilde inşallah...
bu arada iyiki daha fazla beklememişiz çünkü oğlum pislemiş ama Allahtan yememiş...
öpüyorum kızlar hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?