hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hastanede mi geldi nişanın , kızım bir haftan var son günü beklemiyecek kızçen bilgine

Evet nst sonucunu bakti.haftaya tekraegel dedi vc ye gittim.camasirimda leke vardi.hemen doktora gittim yanina.muayene yapti.baslamms bebegin cok yukarda norma dgumun zor olur dedi.cumartesi nstye gel dedi bu kaar.bebegim ben nedense asagida hsediyom ama yukrdaymis.pufff gine oturuym simdik

Dr muayeene etti baslaamamis dogum ilk cati muayenesini olmus bulundum yani azcik acidi ama oyle tirstigim gibi olmadi.totosuma baka baka dondum nst temiz cikti pufff moralim bozuld...

canim.cok heyecanlandirdi bizi kizimiz.moralini filan bozmakarninda kalicak deyilya elbet cikacakdogum hakkinda ne didi doktor sezeryanmi soyledi normalmi:26::26:

nerdesin kız sen insan arada ugrar bi haber verirdim Niysem mucizenden dolayı başka bişey demiyoum.ben şu an tecrübe ediyorum artık ben size anlatıverrim ilerde inşallah..
canım haklısın bebişim yarın doktora gıdıcem inşallah herşey ıyıdır

anaaaaam kızlaaaar rümüşün nişanı gelmiş nst'ye gitmişti ya. dr muayene edecekmiş bebek geliyo bu defa sabırsam:119::119::119:
:)

Dr muayeene etti baslaamamis dogum ilk cati muayenesini olmus bulundum yani azcik acidi ama oyle tirstigim gibi olmadi.totosuma baka baka dondum nst temiz cikti pufff moralim bozuld...
oyyy kuşummm muayeneni de oldun hadı hayırlısı...

canim.cok heyecanlandirdi bizi kizimiz.moralini filan bozmakarninda kalicak deyilya elbet cikacakdogum hakkinda ne didi doktor sezeryanmi soyledi normalmi:26::26:

evet o da onemlı ben korkak olduğumdan sezeryan ıstıyorum ama en ıyısı normal tabiii

rumeysam nişanın gelmiş ay çok helecanlıııııııı :18::18: muayeneni de olmuşsun moralini bozma canım az kaldı dualarımız seninle inşallah sağlıkla alıcaksın kızını kucağına

Sukurler olsun dort gozle haber bekliyorduk senden iyi olmaniza cokk sevindim.saglikli gunlerde buyutun insallah.tez zamanda alisirsiniz birbirinize.

Canlar selam.Yaşamım tebrikler canlm.çoksevindim.sağlıkla büyütün..darısı Rümüşden başlayarak slraslyla diğer kızların başına inşallah

Oy kuzum canım balım tebrik ederim güzel anne. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Allah bu duyguyu ben de dahil buradaki tüm arkadaslarima nasip etsin

cok sagolun kızlarrr.....

saka maka 10gunluk oldu oğlum ama hala gobegımız dusmedı....kızlarr cok uykusuz kalıyorum goguslerım yara ıcınde cok acıyor ağlayarak emzırıyorum resmen...hıkayemı hep yazmaya başlıyorum ama fırsat olmuyorkııı ağlamaya başlıyor...muziplik yapıyorrr oğlan...annem kaldı yanımda 1 hafta sımdıde kayınvalıdem var...
rumusum gelıyormu bebısın...hayırlısı olsun hersey güzel oluyorrr...canım...

Tahmin edebiliyoruz bu bebisler gelibce ne kadar uykusuz birakacaklarini simdiden basliyorlar ins. Yakinda duzenini oturtursun , goguslerin icin bisey kullaniyo musun canim burdan ve cevremden duyduklarimi soyleyim lasinoh ve medacassol icin cok iyi diye duydum emzirirken kahverengi kismi tum vermeliymisin nemli kalmasin gogsun emzirdikten sonra sutu surecekmisin gogus kalkani kullanabilirmisin daha cabuk iyilesiyomus birde pasayi banyo yaptirdilar mi hast. Ve siz evde yaptirdiniz mi bizde ilk basta yaptirmazlar kuru oldugu icin gobek daha cabuk dusrr derler.........

biliyorsunuz kızlar 27günüm dolmuştu...ben büyük bir heyecanla doktora gittim ama maalesef açılmam yoktu,doktorum cumaya yine bakalım dedi...dedim oğlum 30ağustosta gelecek diyee...gittim 30 ağustosta ama yine açılmam yok doktorum dedi sıkıldınmı sezaryan yapalım istersen dedi...ama ben normal olsun diye pazartesiye kadar beklemeye karar verdim...pazartesi biliyorum açılmam yoksa sezaryana alınacaktım...o gece sabah olmak bilmedi kızlar...sabaha gittik hastaneye hatta kolay doğumum olsun diye fatıma anamızın eli çiçeği var onu bile suya koyup gittim...doğumhaneye girdim kızlar ama nasıl kalbim yerinden çıkacak...doktorum her ihtimale karşı sabah aç gel demişti...41haftam dolmuştu tam...doktor muayene etti ama maalesef yine açılmam yok...daha fazla sınırları zorlamayalım dedi doktor ve sezaryan için yatışım gerçekleşti...tahliller yapıldı belden uyuşturmalı sezaryan oldum...önce dedik eşim de girsin doğuma diye sonra ben istemedim.beni öyle görmesini istemedim...ameliyathaneye girerken eşime ve annemlere şöyle bir baktım çok garip bir duygu...belimden iğneyi yaptılar vee kısa sürede uyuşmaya başladım...önüme örtümü gerdiler ve anestezi doktorum başıma geldi benimle muhabbet etti...o sırada ameliyatın başladığını söyledi...bebeğimi 10 dk içinde çıkardılar aman allahım o ne ses inliyor ameliyathane...nasıl ağliyor.sonunda oğlum gelmişti dünyaya...temizlediler hemen orada getirdiler yanıma ben başladım ağlamaya küçücük çok çok güzel bir oğlan ağlıyor karşımda...10.40da geldi dünyaya ağustos çocuğu olacak derken eylül çocuğu oldu oğlum02\09\2013 doğum tarihimiz...rabbim sizlerede bu duyguyu nasip etsin sıkıntısız bir şekilde inşallah...
bu arada iyiki daha fazla beklememişiz çünkü oğlum pislemiş ama Allahtan yememiş...

öpüyorum kızlar hepinizi....

lansinohtan kullanıyorum canım sezaryan olunca hemen sutum gelmedıgı için çok yıprattık goguslerımı sımdı duzenli doğru sekılde emzırıyorum ama yara oldu birkere...hastanede sadece sılmişlerdi canım biz eve gelince yıkadık daha 3 kere yıkadım göbek bağı düşmediği için...kalkan bıle çok fena acıtıyor canım yaaa en kısa sürede geçer inşalllh...

yasamım doğurmuşsun bebişini Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı başımıza neler hissettin kucağına aldığında kimisi aşık oldum bebeğime falan diyo o anki duyguları çok merak ediyorum ben de:26:

canım ne güzel kavuşmuşsun hasretine çok şükür ki sağlıkla geldi ehh biraz
kendine gelsin fotoları bekliyoruz oğluşunun

inşallah canım inşallah

doktorum muayene ettikten sonra bebek yukarda normal doğumun zor olur dedi ama catı dar falan demedi bence sezeryanın ön ayaklarını yapıyor gibi geldi.eşimle konuştuk doğum evine gittim öğleden sonra ordaki cokmu cok tatlı olan doktor teyzemiz canan hanıma muayene oldum ama o catı muayenesi yapmadı.gene o tatlı güler yüzüyle muayene etti bizi.ben özeldeki doktorumun dediklerini söyledim bebek yukardaymış bundan dolayı normal doğumun zor olacağını söyledi dedim,usg ölcümlerine göre 36 haftalıksın doğum başlamadan bilemeyiz ki dedi normal doğumun zor olup olmaycağını dedi.eğer kafası yukarda onu kastediyorsa zaten o şartlarda normal doğum olmaz dedi.şu anda bebeğin duruşu itibariyle normal doğum icin uygun gözüküyorsun dedi.özeldeki doktorumun sezeryan yapmak istedğinin farkındayım bende riskli durum olmadan sezeryan olmak istemiyorum.nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum,doktorumu normal doğum konusunda ikna edebilirmiyim ikna etmelimiyim nerde kendime dur demeliyim düşünüyrum.evde sancı cekip artık son dakikada gidersem normal doğurma şansım daha fazla olur diye düşünüyrum ama bebeği riske atarmıyım bu durumda.sorular sorular sorular

günaydın kızlar
göbek için yıkamazlar bizimkiler kuru olmayınca geç düşer derler bilemedim şimdi, göğüslerin için medacassolu dene birde istersen ben şahsen aldım bir tane lainoh alacaktım bir arkadaşa eczacı en iyisi bu millet diğerlerine boşa para harcıyo demiş önce onu deniycem sıkıntı yaşarsamki kaçınılmaz son herkes yaşıyo bebişinede hayırlı uzun ömürler versin diğer yarısını bulana kadarda güzel vakitler geçirin ondan sonra ünvanın kaygana olacak nede olsa

canım acele etme sancın gelince anlıyacaksın zaten doğum sinsice değil davul çalarak geliyomuş anlamamk imkansızmış daha 3 haftan var bence normal doğurcan sen sancıların gelmeye başlayınca suyun gelmediği sürece 10 dk bire düşene kadar evde takıl sonra fırla hastaneye

sanırım analık hormonları dört yanımı sarmış durumda. çok duygulandım okurken. "eşime annemlere şöyle bi baktım" demişsin ya benim çeşmeler başladı orda açılmaya. miniği ilk gördüğün an. ben sanırım anıra anıra ağlıcam doğumda

Ilk nst deneyimimizde sanci cikti teyzoslar biri 40 birde 60 cikti hatta 40 degil 60 i onemsediler 2 serum yedim rahatlatip sanciyi kessin diye serum sonrasi 20 lerde cikti tamam dediler, kizcem 2084 gr 44 cm gunuyle uyumluymus cok guzel bir bebek olacak dedi doktor tombik yanakliima ama cok korktum gozler doldu aglayamadim bile benim bebisim daha cok kucukk biraz daha kalsin icerde haftasonu camasirlarini yikiycam yinede nolur nolmaz isin kotu tarafi hissetmedim sanciyi bir yerde korktum gelince anlamiycam diye bir yerde sevindim cok aci cekmem dogururken diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…