Ilk nst deneyimimizde sanci cikti teyzoslar biri 40 birde 60 cikti hatta 40 degil 60 i onemsediler 2 serum yedim rahatlatip sanciyi kessin diye serum sonrasi 20 lerde cikti tamam dediler, kizcem 2084 gr 44 cm gunuyle uyumluymus cok guzel bir bebek olacak dedi doktor tombik yanakliimaama cok korktum gozler doldu aglayamadim bile benim bebisim daha cok kucukk biraz daha kalsin icerde haftasonu camasirlarini yikiycam yinede nolur nolmaz isin kotu tarafi hissetmedim sanciyi bir yerde korktum gelince anlamiycam diye bir yerde sevindim cok aci cekmem dogururken diye
Soruların olmaası sencede normal diyilmiinşallah canım inşallah
doktorum muayene ettikten sonra bebek yukarda normal doğumun zor olur dedi ama catı dar falan demedi bence sezeryanın ön ayaklarını yapıyor gibi geldi.eşimle konuştuk doğum evine gittim öğleden sonra ordaki cokmu cok tatlı olan doktor teyzemiz canan hanıma muayene oldum ama o catı muayenesi yapmadı.gene o tatlı güler yüzüyle muayene etti bizi.ben özeldeki doktorumun dediklerini söyledim bebek yukardaymış bundan dolayı normal doğumun zor olacağını söyledi dedim,usg ölcümlerine göre 36 haftalıksın doğum başlamadan bilemeyiz ki dedi normal doğumun zor olup olmaycağını dedi.eğer kafası yukarda onu kastediyorsa zaten o şartlarda normal doğum olmaz dedi.şu anda bebeğin duruşu itibariyle normal doğum icin uygun gözüküyorsun dedi.özeldeki doktorumun sezeryan yapmak istedğinin farkındayım bende riskli durum olmadan sezeryan olmak istemiyorum.nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum,doktorumu normal doğum konusunda ikna edebilirmiyim ikna etmelimiyim nerde kendime dur demeliyim düşünüyrum.evde sancı cekip artık son dakikada gidersem normal doğurma şansım daha fazla olur diye düşünüyrum ama bebeği riske atarmıyım bu durumda.sorular sorular sorular
Ilk nst deneyimimizde sanci cikti teyzoslar biri 40 birde 60 cikti hatta 40 degil 60 i onemsediler 2 serum yedim rahatlatip sanciyi kessin diye serum sonrasi 20 lerde cikti tamam dediler, kizcem 2084 gr 44 cm gunuyle uyumluymus cok guzel bir bebek olacak dedi doktor tombik yanakliimaama cok korktum gozler doldu aglayamadim bile benim bebisim daha cok kucukk biraz daha kalsin icerde haftasonu camasirlarini yikiycam yinede nolur nolmaz isin kotu tarafi hissetmedim sanciyi bir yerde korktum gelince anlamiycam diye bir yerde sevindim cok aci cekmem dogururken diye
Soruların olmaası sencede normal diyilmibence doktor.çok erken davranmış.bazı doktorlsr gerçekten uğraşmak istemiyor doğumla malesef.sezeryan onlar için daha kolay.Nazlıda hamileyken bebiş yukardaydı.1haftada geçmişdi bdt.den ama suni sancıyla doğumu yapdım.önemli bir sorun olmadığı sürece en iyisi normal.
Maşallah cimcimeye.irem dikkat et kendine.yorma kendini.
Bu guzsl habere napilir gobek atilir :119:attinmi kiz gobecikleri.doktor gorduktem sonraki adiminiz ne olcak.esin musait olana kadar cok vakit gecer sen alip gotursen doktora olmazmi..he ya gecen bi eksinn yasadik azcik nstyi ceken gorevlinin gazina geldim doguruyom sandim tek sanciyla nereye doguruyorsam
Maşallah cimcimeye.irem dikkat et kendine.yorma kendini.
oyy oyy tombik yanaklı mıııııııııı ısırırız o yanaklarıbizimki de tombik göbekli yusyuvarlak göbeği ver ehehe hamileliğin rahat geçti bak ağrıyı bile hissetmiyosun nasıl bi ağrı eşiğin var senin tatlım :26: doğumun da kolay olur inşallah
oy kuzum korkutmuş seni. Kız rümüşe gülerken başına geliyodu heee. Demek doğum davul zurnayla gelmeyebilirmiş. O zaman bol istirahat bacım. Yorma artık kendini
kız rümüşe nerden güldüm son 3 haftam kalsa ben kendim içinde gelsin istiycem ama daha çok küçük teyzesi ya :18::18::18: Dün rümüşede dedim bana öyle dediler doğumu kesin anlarsın sinsi değil diye ama sancıyı anlamadım :44::44::44: Sancımda fena değildi niye anlamadıysamYormuyodum aslında biz kızımla keyifçiyizdir ama yürüyüşe başlamıştım bıraktım hemen
sorry kuzu öyle anlamışımGebe görmez uydurur Benim de öyle olmuş. Neyse sen şimdi bebişin çamaşır yıkama ütü falan işleri için birinden yardım al. Ayakta kalma. Izini de ne bileyim erken çıksan
selamlar kizlar ...nasilsiniz? Yakin gecmisi okudum bende ..
Irem tombik yanaklin pek tatli olcak. Kiz direkt cikmis ultrasonda. Inanilmaz mucize gercekten.
Rumeysa az kaldi gayri. Insallah saglikla kavusacaksin kizina. Bizde merakla bekliyoruz.
Orkide kizzz ikizler ne alemde? Ben onlarin ultrason goruntulerini merak ediyorum. Ikiz ultrason hic gormedim de :)
yasamim tebrik ederim. Uzun omurlu olsun insallah. Allah anali babali buyutsun.
Bizimde ikili tarama sonuclarimiz cikti. Allaha şükür iyi sonuclarimiz. Doktorumuz 10 gün sonra cinsiyetini soylicem dedi. Ne olursa olsun sevinecegimiz icin farketmiyor. Anneannemiz kiz diyor, kayinpederim oglan diyor. Bende hic anlamiyorum :) saglikli olsun da gerisi onemli degil. 3ayimiz bitti. Benim istifralarim iki gundur basladi. Fena oldum. Insallah cok uzun surmez. Ben azcik kestireyim. Optum hepinizi
gözün aydın canım. umarım bulantılar uzun sürmez. benim hala haftada 1-2 gün illa oluyor.Selamlar kizlar ...nasilsiniz? Yakin gecmisi okudum bende ..
İrem tombik yanaklin pek tatli olcak. Kiz direkt cikmis ultrasonda. İnanilmaz mucize gercekten.
Rumeysa az kaldi gayri. İnsallah saglikla kavusacaksin kizina. Bizde merakla bekliyoruz.
Orkide kizzz ikizler ne alemde? Ben onlarin ultrason goruntulerini merak ediyorum. İkiz ultrason hic gormedim de :)
Yasamim tebrik ederim. Uzun omurlu olsun insallah. Allah anali babali buyutsun.
Bizimde ikili tarama sonuclarimiz cikti. Allaha şükür iyi sonuclarimiz. Doktorumuz 10 gün sonra cinsiyetini soylicem dedi. Ne olursa olsun sevinecegimiz icin farketmiyor. AnneannemiZ kiz diyor, kayinpederim oglan diyor. Bende hic anlamiyorum :) saglikli olsun da gerisi onemli degil. 3ayimiz bitti. Benim istifralarim iki gundur basladi. Fena oldum. İnsallah cok uzun surmez. Ben azcik kestireyim. Optum hepinizi
Hayirlisi iremcim sagol. Mart annelerinde de ayni yorum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?