hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Okuyunca sok sok oldum.

Soruların olmaası sencede normal diyilmibence doktor.çok erken davranmış.bazı doktorlsr gerçekten uğraşmak istemiyor doğumla malesef.sezeryan onlar için daha kolay.Nazlıda hamileyken bebiş yukardaydı.1haftada geçmişdi bdt.den ama suni sancıyla doğumu yapdım.önemli bir sorun olmadığı sürece en iyisi normal.

Maşallah cimcimeye.irem dikkat et kendine.yorma kendini.

oyy oyy tombik yanaklı mıııııııııı ısırırız o yanakları bizimki de tombik göbekli yusyuvarlak göbeği ver ehehe hamileliğin rahat geçti bak ağrıyı bile hissetmiyosun nasıl bi ağrı eşiğin var senin tatlım :26: doğumun da kolay olur inşallah

Uyku yok bugece.belim oyle tatli tatli agriyor...ama dogurmuyom .bugun anneannemin yanindaydim belim saat 4 ten beri agriyinca kuzenlerimin yogun israriyla hastaheneye gittik tabikki sanci yok.eve geldik.

Gonlumuz normalden yana ama iste dpktorumuz pek o yanli durmuyor.kiskaniyom zaten bu yurtdisindaki dogum hikayelerini

herkeseee günaydıııın
aslında hala uykuluyum ama uyandıktan sonra bi daha dalışa geçemiyorum ve bu huyumu da hiiiiç sevmiyorum
bayadır ortalıkta yoktum sanırım misafirim vardı gerçi hala yanımda ama uyuyor ben de size bi uğrayım dedim....

bizim topik biraz ıssızlaşıyor ama gittikçe tatlılaşan tarafı da var yaaa artık doğum hikayeleri başladı yaşamım da doğum yapmış inşallah burda geride kalan arkadaşlar veeee beeeen birgün doğum hikayelerimizi de paylaşırız yaşamım sana ve paşana mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum, tekrar gözün aydın
bayram mesajı gibi oldu azcık

duuur kız doğurma şimdi azcık daha bekle. atmadığım göbek atmadığım takla kalmadı, rümüşüm benimkinin de morali düzelince doktordan en kısa zamanda randevu al gidelim dedi eskiden değerler normalden düşüktü şimdi yine düşük ama çok ciddi bir artış olmuş inşallah daha da çok artacak. benim tek endişem hücrelerin yapısıyla ilgili, yapısal bozukluğu çok fazla ve hiiç düzelme olmamış yani sayımız iyi ama morfoloji yerlerde neysee artık, şimdi sanırım tüp bebeğe yine yönlendirebilirler ama ilk işlem ne olur bilemiyorm. neysem uykum geldi yine konuşuruz öpüyorum

günaydın kızlar.....

Maşallah cimcimeye.irem dikkat et kendine.yorma kendini.

sağolun kızlar evet viole teyzesi tombik yanaklı kızım siyah beyaz ama babası bile görebildi bakın kızçeme çok datlu değil mi
canım ağrıyı hissetmemem iyi bende dedim doğum sancısını çok çekmem heralde diye dün zaten nst için doğumhaneye girince gerçekten soğuk bir ortam kapılarda ki yazılar bile ürküttü nst sancı doğum odası tam cıkarken biri sancı çekip bağırıyodu bunları söylüyorum korkmayın tabi hepsi normal şeyler ama erkenden yaşatmasın rabbim , allahtan doktorum çok sevimli ve rahatlatan biri esas korkum ağrıyı hissetmedim farketmezsem gecikirsem diye korkuyom ben bebek büyüdü hareketleri sertleşti o yüzden acıtıyo diyodum şimdi her harekette tetikteyim eşim ayrı pinpiriklendi dün hastaneden çıkmamış olsam hastaneye geliyodu inecem yerde beklerken buldum sevdiğimi seviyorum ben bu adamı ya

bu arada ben 400 gr almışım kızçem 600 den fazla tartım bozuk değilmiş

oy kuzum korkutmuş seni. kız rümüşe gülerken başına geliyodu heee. demek doğum davul zurnayla gelmeyebilirmiş. o zaman bol istirahat bacım. yorma artık kendini

oy kuzum korkutmuş seni. Kız rümüşe gülerken başına geliyodu heee. Demek doğum davul zurnayla gelmeyebilirmiş. O zaman bol istirahat bacım. Yorma artık kendini

kız rümüşe nerden güldüm son 3 haftam kalsa ben kendim içinde gelsin istiycem ama daha çok küçük teyzesi ya :18::18::18: Dün rümüşede dedim bana öyle dediler doğumu kesin anlarsın sinsi değil diye ama sancıyı anlamadım :44::44::44: Sancımda fena değildi niye anlamadıysam Yormuyodum aslında biz kızımla keyifçiyizdir ama yürüyüşe başlamıştım bıraktım hemen

sorry kuzu öyle anlamışım gebe görmez uydurur benim de öyle olmuş. neyse sen şimdi bebişin çamaşır yıkama ütü falan işleri için birinden yardım al. ayakta kalma. izini de ne bileyim erken çıksan

doktor çalışabilir raporu vermekte sıkıntı görmedi yorma kendini dedi, bende zaten 5 haftanın hepsini çalışmaycam 3 hafta çalışıp sonra yıllık izin artı bayram izni kullancam şimdi arkadaş izinde gelecek haftadan sonra gelince 2 gün daha izin alırım diyorum duruma göre bakıyımda , ama yürüyüş yapmaycam işte evdede salarım artık bir süre zaten kociş hastanede olunca temizlik hak getire anca kullandığım odayı siliyodum süpürmüyom evimi

Selamlar kizlar ...nasilsiniz? Yakin gecmisi okudum bende ..
İrem tombik yanaklin pek tatli olcak. Kiz direkt cikmis ultrasonda. İnanilmaz mucize gercekten.

Rumeysa az kaldi gayri. İnsallah saglikla kavusacaksin kizina. Bizde merakla bekliyoruz.

Orkide kizzz ikizler ne alemde? Ben onlarin ultrason goruntulerini merak ediyorum. İkiz ultrason hic gormedim de :)

Yasamim tebrik ederim. Uzun omurlu olsun insallah. Allah anali babali buyutsun.

Bizimde ikili tarama sonuclarimiz cikti. Allaha şükür iyi sonuclarimiz. Doktorumuz 10 gün sonra cinsiyetini soylicem dedi. Ne olursa olsun sevinecegimiz icin farketmiyor. AnneannemiZ kiz diyor, kayinpederim oglan diyor. Bende hic anlamiyorum :) saglikli olsun da gerisi onemli degil. 3ayimiz bitti. Benim istifralarim iki gundur basladi. Fena oldum. İnsallah cok uzun surmez. Ben azcik kestireyim. Optum hepinizi

var mı bu ayın resmi koyda yorum yapıyım Gerçi kusuyom diyene ben erkek derim direk

gözün aydın canım. umarım bulantılar uzun sürmez. benim hala haftada 1-2 gün illa oluyor.
ikizler iyi. ikisinin bir karede olduğu fotolar çok az. bir ara yüklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…