hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydin. Dün hic beklenmeyen bir haber aldim. Bir akrabamiz trafik kazasi gecirmis. İkinci cocugu yoldaydi. Esi hamileydi. Beyin kanamasi varmis. Yanina gidemiyorum. Cok uzuldum.dua edin kizlar. Hamilelerin duasi gecer derler.

Günaydin. Dün hic beklenmeyen bir haber aldim. Bir akrabamiz trafik kazasi gecirmis. İkinci cocugu yoldaydi. Esi hamileydi. Beyin kanamasi varmis. Yanina gidemiyorum. Cok uzuldum.dua edin kizlar. Hamilelerin duasi gecer derler.

Cokk gecmisler olsun insallah duzelir.sen kendini cok uzmemeye calis ama icine de atma azcik aglamana izin var

iyiyim süperim mutfağımı mis gibi yaptım akşama perdelerini yıkycam bi o eksik şimdi..yarın da ilk kez kısmet ise domates konservesi yapcam sen napıyon nasılsnı

Ohh eline saglik cnm..yap yap cnm guzel oluyo bende daha 4 kavanoz yapabildim kismetse bende yapacam.. Nasil olsun iyi gidiyo gun sayiyorum sıkıldım artik burda hafta ici memlekete gidecez izinimiz var.. Kismetse kizimin herseyini alip gelecem daha hic bise alamadim :))

günaydın millet

cuma gün yaşlandım ve doğum günü hediyesi olarak kız kardeşimi aldım çok makbule geçti yemek ütü çamaşır temizlik her işim oldu allahtan 2 günlüğüne gelmiş bir hafta olsaydı bebeğimin kıyafetleride yıkanırdı perdeler falanda

Sen kalk yanina gelmis olan misafire is guc yaptirr hec mi hec yakistiramadim sana

Kizlar nizim topikte biri soylemisti.hamile bayan oturur vaziyete sirtini duvara veriyor ayaklarini uzatiyor dumduz sonra ayak ayak ustune atmaya calisiyor atamazsa 2 gun sonra dogjm yaparmis ben ilk denedgimde ativrrmistim.dun denedimm ne oldh bilin atamadimmmmm bugun ishal olmusim.aksama sabaha dogururum diye. Dusunmeye basladimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…