Selam canlar. Nasılsınız. Rumus maşallah kızına.göbeği düşmüş prensesin.Viole büyümüş Bebişin maşallah. Benim kızçede doğuma kadar göstermedi cinsiyyetini. Tumetcim tedavinin başındasın daha.yakında gelicek kuzucuk.bizim bebişler bir az tembellik ediyorlar gelmeye
Teyzoslar bakın bana ne göreceksininEki Görüntüle 817215
Eveet dişlerimiz çıktı. Demekki benim sakin kuzum o yüzdən canavar a döndü.
Viole bebekler7 8 aylıkken çıkarır çoğu zaman ilk kızçem 7 de çıkartı.bu baya hızlı.6 ayina 15 gün kala çıktı.
Günaydın millet.Rümeysa nasıl oldun canım.Dikiş yerin nasıl?
kızlar nasılsınız?
Dun doktora gittik pansuman yapma gazlibez ilede sarma dedi.arada cok sanci yapiyor ama parol alinca rHTliyom.sen bebegin gobegi dustukten sonra azcik kan falan geldimiydi.gobegin ustunu ne ile orttun ben gazlibez kullaniyom.kocan ile aran nasil gidiyor sen nasilsin keyfin nasil
Kizlar bebisim de grip oldu nacpcm ben
Biz iyiyz canim sen nasilsin
günaydın kızlar
iyidir tatlım azaltıyom günleri işte yaramazlık yapmazsa kızçem az biraz daha vaktim var , usludur o uslu ben kızçemden umutluyum açıkçası tekmelerken bile sesi mi duysa tekmelemeyi kesiyosen nasılsın nasıl gidiyo kızçen nası kardeşe hazır mı inş. doğuncada hazır olur nede olsa küçükler için için kıskanma yaşayabiliyolar ....
inşallah canım barteki göremiyorum hiç inşallah ondada herşey yolundadır:26:
siz sağlıkla bebişleri doğurun bizimkide olur inşallah allahın izniyle
senin niye çok doğum iznin bakim
Avrupa gacısıyım diye hava mı atıyon sen
benimki en küççüğü mü kızolsun bi sürü ablası abisi olucak desene hayalim napıyosun seni özlüyoruz o neşeli espirili günlerini özlüyoruz iyisindir umarım arada gel cöö yap bize mutlu oluyoruz
cöööööiyiyim canım çok şükür ya ,sen nasılsın ? Vallahi bende sizleri çok özlüyorum .Senin bebek en küçüğü değil galiba :26: galiba meltemin en küçük olmalı
bol streslyim. tez hazırlıyorum. çok ders çalışıyorum. ama gebelikle çok zor oluyor. valla depresyona giriyorum
Kolay gelsin yavrum sana(dikkat et kendine bebişlerine
Selam canlar. Nasılsınız. Rumus maşallah kızına.göbeği düşmüş prensesin.Viole büyümüş Bebişin maşallah. Benim kızçede doğuma kadar göstermedi cinsiyyetini. Tumetcim tedavinin başındasın daha.yakında gelicek kuzucuk.bizim bebişler bir az tembellik ediyorlar gelmeye
Teyzoslar bakın bana ne göreceksininEki Görüntüle 817215
Canım hiç telaş etme. Benim kızımda doğduğunda 2 hafta sonra qrip oldu.kendi kendine geçti.sadece burun damlası kullanmışdım.geçmiş olsun minnoşa..benim küçük yine hasta ablasından geçti.gerçi bende eşimde qripiz.çok salgın var malesefKizlar bebisim de grip oldu nacpcm ben
Telefonfsn girdigim icin kachaftaliksin goremiyorum ama doktorn bebegin kilosunu az bulsaydi soyleerdi sen kafanatakma bosu bosuna.cicilerini saglikli gunlerde kullanin.bizde bugun bebek icin kanguru aldik tasimak icin.anne kucagi ile bebegi tasimK cok zor oldu.
ikizler büyüyor tumet teyze. bak ne güzel adetler düzelmiş. inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir.
oooo arcacım maşallah bitirmişsin alışverişi. ben de büyük ihtimalle 1 ay sonra başka bir şehire taşınacağım. oraya gidene kadar daha bir şey almayacağım. zaten bayadır bebek mağazasına gittiğim yokkuzum bu arada bebeişe maşallah. her şeyi iyi gözüküyor.
Kızlar telefondan resim nasıl yükleniyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?