hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ayyy sankimm bi dis gorrdumm

Eveet dişlerimiz çıktı. Demekki benim sakin kuzum o yüzdən canavar a döndü.
Viole bebekler7 8 aylıkken çıkarır çoğu zaman ilk kızçem 7 de çıkartı.bu baya hızlı.6 ayina 15 gün kala çıktı.
Günaydın millet.Rümeysa nasıl oldun canım.Dikiş yerin nasıl?

Dun doktora gittik pansuman yapma gazlibez ilede sarma dedi.arada cok sanci yapiyor ama parol alinca rHTliyom.sen bebegin gobegi dustukten sonra azcik kan falan geldimiydi.gobegin ustunu ne ile orttun ben gazlibez kullaniyom.kocan ile aran nasil gidiyor sen nasilsin keyfin nasil

iyilesirsin yakinda canim.normal dogumunda sikintilari oluyor.bende bir hafta oturmakda zorlanmisdim.evet canim ara sira kaniyordu gobegi.sihay rengde oldu cogu zaman.ben hic bir sey kullanmadim nede sarmadim.bezi takib normal uzerini giydirdim.ilkide bu shekilde olmusdu.sanirim burda yapmiyorlar oyle sheyler.
canim kocisle iyi sayiliriz.ara sira didishiyoruz tabiionsuz olmaz.gecen bana dedi ben goruyorum senin ne kadar yoruldugunu 2 cocukla.arada geliyorlar bana idare et dedi.bende bana gelince kim idare etcek dedim.gulduk barishdikinshallah boyle gider.

Son düzenleme:
merhaba herkese.yeni katildim araniza.tanrim herkese bebegini kuaguna almayi nsip etsin.benim adetime son.gun kaldi.lutfen dua edin.benim 1hafta onceden adet olucakmisim gibi agrilarim basladi.yuzumde sivilceler cikti.ayaklarim agriyor ve buz gibi.kendimde.cok usuyorum.gobegimden asagi kahverengi cizgi olusdu.ama hic bulantim gogus agrisi buyume,akinti falan yok.lutfen yardim edin.hamile olabilir miuim?

Biz iyiyz canim sen nasilsin

ben üşüttüm galiba canım :/ bu sabah ishal oldum ve kustum ( kusunca aklım çıktı o kabuslar geri geldi diyee (( sıcak çorba yaptım içtim azönce. romatizma ağrılarım da tavan durumda bebişin nasıl oldu canım? çok mu hasta kıyamam ona ben RABBim tezzamanda şifasını versin inşaALLAH prensesin...

günaydın hemşom iyiyim sağol ,benim kızım çok heyecanlı başından beri çok istiyor ,kıskanırmı bilmem :26: inşallah öyle olmaz :))
Ulen bebişin henüz karnındayken disipline sokmuşsun ya sen den korkulur valla

kikikikiki valla burda öyle ,,doğduğu günden itibaren 1 sene annelik izni var sonra mecbur kreşe veriliyor ,ama ben erken ayrıldım biraz doktorumun sayesinde ,benim sol bacakta sorun var fısoterapie ye gittim hamilelikten dolayı yardımcı olamadılar bacağıma ne basabiliyorlardı nede çekebiliyorlardı buyüzden akupunktura gönderildim 2 haftada bir ,(
sende durumlar nasıl gidiyor ? Iyisin dimi ?

hey maşallah her işinide erken yaparmış tombik kız

Kizlar bebisim de grip oldu nacpcm ben
Canım hiç telaş etme. Benim kızımda doğduğunda 2 hafta sonra qrip oldu.kendi kendine geçti.sadece burun damlası kullanmışdım.geçmiş olsun minnoşa..benim küçük yine hasta ablasından geçti.gerçi bende eşimde qripiz.çok salgın var malesef

Kikim nasılsın bebişin büyümüş maşallah.az kalmış doğuma....özledik seni yav gel arada.

Son düzenleme:

rümüşüm çok saol cnm :) 29. haftaya yeni girdik işte..bebişin için geçmiş olsun cnm çabuk atlatır inşallah.. grip ama nasıl bi sıkıntısı var cnm burnu tıkanıyosa içerde kaynar su dolaştır buhar olsun sende bol bol c vitamini almaya çalış ki bebişine sütünden geçsin bide bol bol emzir çabuk atlatır cnm merak etme :)

evet orkide teyze herşeyimizi aldık bi eksik kalmadı ve herşeyimizi uygun fiyata bulduk genelde bebitof markası aldım.. biraz kısmetli olacaz galiba emzik almadığım halde poşetten 2 tane emzik çıktı ve fazladan 1 tanede tırnak makası çıktı :)) açıkçası çokzayıf olmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…