Kızlarrr yengem doğum yapmış.4.300 qr.oğluşu oldu.40 yaşında normal doğur muş.çok şaşırdım.maşallahhhh
Evet canikom orda yengem. Bizdede doktor pek iyi değil ama doğum konusu iyi.sayılı kişiler sezeryan oluyor.burdada öyle.Türkiyede bu kötü malesef.doktorlar hemen sezeryana almak istiyorlar.bide kokutuyular normal olursa bebeğe bir şey olur filan.herkese aynı çey söylüyorlar ya.niye böyle ki:44:gözünüz aydın canım maşallah gerçektenbizim doktorlar hemen sezeryan der azerbaycanda mı yengen ....
kikikikiki valla burda öyle ,,doğduğu günden itibaren 1 sene annelik izni var sonra mecbur kreşe veriliyor ,ama ben erken ayrıldım biraz doktorumun sayesinde ,benim sol bacakta sorun var fısoterapie ye gittim hamilelikten dolayı yardımcı olamadılar bacağıma ne basabiliyorlardı nede çekebiliyorlardı buyüzden akupunktura gönderildim 2 haftada bir ,(
sende durumlar nasıl gidiyor ? Iyisin dimi ?
Kikim nasılsın bebişin büyümüş maşallah.az kalmış doğuma....özledik seni yav gel arada.
cnm nasılsın iyimisin :) bebişin nasıl sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor.ben yakında yuvarlanacamm :)) merak ediyorum senin nasıl gidiyor die
bende durumlar çok iyi canım geçen hafta tekrar kanamam başladı
doktora gittim bebek düşünmüyorsanız d.kontrol verelim dedi
ben sömestre kadar tüp düşünmüyorum işte sömestre kadar
hem kilo hemde kistleri küçültcem inşallah canım
bacağın için çok üzüldüm akupunktur iyi geldimi bari canım
Allah kolaylık versin canım seni çok sefiyom ben
güçlü gacısın vesselam
Kızlarrr yengem doğum yapmış.4.300 qr.oğluşu oldu.40 yaşında normal doğur muş.çok şaşırdım.maşallahhhh
Ohooo sen yakında yuvarlak olucamı diyorsunben olalı çok oldu .. Iyi gidiyor canım , 2 gün önce hemşiremize kontrole gittik ,burda sistem biraz farklı usg ye çok koymazlar 9 ay boyunca 3 defa kadar ,benim usg hikayem bitti anlıcağın ,ellerle bakar ölçerler sonra kalp cıhazıyla sesini dinlerler kalbin , bana 1300-1400 gr arası olmuş dedi ,ben hareketlerini az buluyorum diye anlattım ,dediki bebeğin eşi ön taraftaymış , ve bebek bana dönük yatıyormuş o yüzden az hissediyormuşum :26: doğru olmalı çünkü o az olan tekmeleri genellikle kaburgalarıma yiyorum derin derin Allah'a şükür iyiyiz çok ağırlaşıp doğru düzgün uyku pozısyonu yakalıyamama dışında senin nasıl gidiyor ?
hayalimmm napıyosunbenimki en küççüğü mü kızolsun bi sürü ablası abisi olucak desene hayalim napıyosun seni özlüyoruz o neşeli espirili günlerini özlüyoruz iyisindir umarım arada gel cöö yap bize mutlu oluyoruz
cöööööiyiyim canım çok şükür ya ,sen nasılsın ? Vallahi bende sizleri çok özlüyorum .Senin bebek en küçüğü değil galiba :26: galiba meltemin en küçük olmalı
Kolay gelsin yavrum sana(dikkat et kendine bebişlerine ben pek iyi değilim bugünlerde sırt ağrısından mahfoldum yaa bi de 2 seferdir istifra ediyorum akşam yemeğini fazla mı kaçırıyorum bilmiyorum ki midemde yer kalmıyo sanırım sonra da bi gaz bi gaz mahfoluyorum inşallah geçer biran önce :18: ilk aylarda çekmedim şimdi başladı sıkıntılar:26:
ilk ayların yaza geldiği içinde olabilir benim safra sıkıntılarım yeniden başladı havalar soğuduğu için istifra fazla kaçırmadanda üşütmedende olur sizin oralar nası bilmem ama ben akşamları çorapsız yeleksiz durmuyorum ona rağmen üşüyorum sabahta acısı çıkıyo sıcak tut kendinihayalimmm napıyosunben pek iyi değilim bugünlerde sırt ağrısından mahfoldum yaa bi de 2 seferdir istifra ediyorum akşam yemeğini fazla mı kaçırıyorum bilmiyorum ki midemde yer kalmıyo sanırım sonra da bi gaz bi gaz mahfoluyorum inşallah geçer biran önce :18: ilk aylarda çekmedim şimdi başladı sıkıntılar:26:
canım valla hep sıcak tutuyorum kendimi ama akşam yemeğinden sonra karnım çok geriliyo nefes alamıyorum sanki üstelik eşimden çok çok az ve her zamanki gibi yiyiorum fazla da yemiyorum ama bebişe yer kalmıyo demekki :26: doğuma az kaldı senin artık ne zaman izne çıkıyosun canım?ilk ayların yaza geldiği içinde olabilir benim safra sıkıntılarım yeniden başladı havalar soğuduğu için istifra fazla kaçırmadanda üşütmedende olur sizin oralar nası bilmem ama ben akşamları çorapsız yeleksiz durmuyorum ona rağmen üşüyorum sabahta acısı çıkıyo sıcak tut kendini
bugun idrar testi yaptim ikinci cizgi cok acik hafif cikti.ilk cizgi gibi belirgin degil.nolur herkese fikrini soylesin.hamilelik demek mi bu?
adetim iki gun gecti
canım valla hep sıcak tutuyorum kendimi ama akşam yemeğinden sonra karnım çok geriliyo nefes alamıyorum sanki üstelik eşimden çok çok az ve her zamanki gibi yiyiorum fazla da yemiyorum ama bebişe yer kalmıyo demekki :26: Doğuma az kaldı senin artık ne zaman izne çıkıyosun canım?
Adetinden kaç gün geçmişti ona göre yorum yapalım :26:
adetim iki gun gecti
bercestem güzel cevaplamış ben de aynısını söylücektim inşallah hamilesindir bi kan ver orda kesin çıkar canımcanım inşallah hamilesin tatlım
ama en doğru kararı bize kan testi verir
bence hemen git tatlım
son dört günüm canım yıllık izin bayram sonrasıda çalışamaz alcam zaten , esas benim zamanlara gel gör o karın katılaşmasını nefes almaktan geçtim rahat bir pozisyon bulsam derdine düşüyom hiç bir tarafa dönemiyom bir noktada sertleşip kalıyo ..............
bercestem güzel cevaplamış ben de aynısını söylücektim inşallah hamilesindir bi kan ver orda kesin çıkar canım
Oyy nasıl olucak bilmem bebişler iyi olsun da biz katlanıcaz artık :18: Senin az kalmış artık canım inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın prensesiniSen kaçıncı haftada öğrenmiştin kız olduğunu canım?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?