hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızlarrr yengem doğum yapmış.4.300 qr.oğluşu oldu.40 yaşında normal doğur muş.çok şaşırdım.maşallahhhh

gözünüz aydın canım maşallah gerçekten bizim doktorlar hemen sezeryan der azerbaycanda mı yengen ....
Evet canikom orda yengem. Bizdede doktor pek iyi değil ama doğum konusu iyi.sayılı kişiler sezeryan oluyor.burdada öyle.Türkiyede bu kötü malesef.doktorlar hemen sezeryana almak istiyorlar.bide kokutuyular normal olursa bebeğe bir şey olur filan.herkese aynı çey söylüyorlar ya.niye böyle ki:44:
.

Son düzenleme:

bende durumlar çok iyi canım geçen hafta tekrar kanamam başladı
doktora gittim bebek düşünmüyorsanız d.kontrol verelim dedi
ben sömestre kadar tüp düşünmüyorum işte sömestre kadar
hem kilo hemde kistleri küçültcem inşallah canım

bacağın için çok üzüldüm akupunktur iyi geldimi bari canım
Allah kolaylık versin canım seni çok sefiyom ben
güçlü gacısın vesselam

Slm kizlar oglum suan tilki uykusunda bende az nefes aliyorum...sizler nasilsiniz.rumeysa gecmis olsun
Sıkıntı etme benimkindede var tikaniyir surekli burnu okyanus suyu kullaniuoruz surekli..birde nefes acici damla var onu kullaniyorum.burnunh surwkli temizle.nefes alamiyirlar yoksa...

Kikim nasılsın bebişin büyümüş maşallah.az kalmış doğuma....özledik seni yav gel arada.

bende sizleri özledim artık buralardayım inşallah ,evet büyüyor bebişim vallahi bu hafta nefes alış verişimde çok değişti sürekli maraton koşusuna çıkmış gibi nefes nefeseyimkarnım davul olmak üzere :)))))

cnm nasılsın iyimisin :) bebişin nasıl sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor.ben yakında yuvarlanacamm :)) merak ediyorum senin nasıl gidiyor die

Ohooo sen yakında yuvarlak olucamı diyorsun ben olalı çok oldu .. Iyi gidiyor canım , 2 gün önce hemşiremize kontrole gittik ,burda sistem biraz farklı usg ye çok koymazlar 9 ay boyunca 3 defa kadar ,benim usg hikayem bitti anlıcağın ,ellerle bakar ölçerler sonra kalp cıhazıyla sesini dinlerler kalbin , bana 1300-1400 gr arası olmuş dedi ,ben hareketlerini az buluyorum diye anlattım ,dediki bebeğin eşi ön taraftaymış , ve bebek bana dönük yatıyormuş o yüzden az hissediyormuşum :26: doğru olmalı çünkü o az olan tekmeleri genellikle kaburgalarıma yiyorum derin derin Allah'a şükür iyiyiz çok ağırlaşıp doğru düzgün uyku pozısyonu yakalıyamama dışında senin nasıl gidiyor ?

hakında hayırlısı canım benim Allah en kısa zamanda gönlündekini versin inşallah ,herzaman dualarımdasınız
açıkçası akupunkturun pek bir faydası olduğunu düşünmüyorum bakma doktor yaptırıyor diye sesim çıkmıyor artık ,ee sonuçta erken izine ayrılmama sebep oldu bu durum kikikiki
bende seni seviyoooommm

benimde iyi gidiyor cok sukur ama simdiden otururken uzanirken kaburgam agriyor ben normalde cok zayifim 11 kilo almisim :)) bide midemin biraz ustu yaniyo icerden degil ama resmen etim yaniyo anlamiuorum neden ( bide sol tarafim belim cok agriyor.. Sistim ama boyum uzun die kimse inanmiyo 7 aylik olduguma 5 aylik gibi duruyo :)) benim kizimda 38 cm 1200 gr olmus..buyudulerde Adam oldular basimiza :))))

ilk ayların yaza geldiği içinde olabilir benim safra sıkıntılarım yeniden başladı havalar soğuduğu için istifra fazla kaçırmadanda üşütmedende olur sizin oralar nası bilmem ama ben akşamları çorapsız yeleksiz durmuyorum ona rağmen üşüyorum sabahta acısı çıkıyo sıcak tut kendini

bugun idrar testi yaptim ikinci cizgi cok acik hafif cikti.ilk cizgi gibi belirgin degil.nolur herkese fikrini soylesin.hamilelik demek mi bu?

canım valla hep sıcak tutuyorum kendimi ama akşam yemeğinden sonra karnım çok geriliyo nefes alamıyorum sanki üstelik eşimden çok çok az ve her zamanki gibi yiyiorum fazla da yemiyorum ama bebişe yer kalmıyo demekki :26: doğuma az kaldı senin artık ne zaman izne çıkıyosun canım?
bugun idrar testi yaptim ikinci cizgi cok acik hafif cikti.ilk cizgi gibi belirgin degil.nolur herkese fikrini soylesin.hamilelik demek mi bu?

adetinden kaç gün geçmişti ona göre yorum yapalım :26:

son dört günüm canım yıllık izin bayram sonrasıda çalışamaz alcam zaten , esas benim zamanlara gel gör o karın katılaşmasını nefes almaktan geçtim rahat bir pozisyon bulsam derdine düşüyom hiç bir tarafa dönemiyom bir noktada sertleşip kalıyo ..............

adetim iki gun gecti

canım inşallah hamilesin tatlım
ama en doğru kararı bize kan testi verir
bence hemen git tatlım
bercestem güzel cevaplamış ben de aynısını söylücektim inşallah hamilesindir bi kan ver orda kesin çıkar canım

oyy nasıl olucak bilmem bebişler iyi olsun da biz katlanıcaz artık :18: senin az kalmış artık canım inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın prensesini sen kaçıncı haftada öğrenmiştin kız olduğunu canım?:26:

16 da kesin demedi 20 de öğrenmiştim...

kızlar dularınızı bekliyorum. dün kan vermeye hastaneye gittim. ara ara kasılmalar oluyordu rahimde. dün rahim ağzı uzunluğum ölçüldü. dr biraz kısalmış kasılmalar nedeniyle dedi. bakalım bugün kendi dr uma gidicem. bir de bebekleri dr uma göre çok farklı ölçtü. dr um perinatolog ona güveniyorum. umarım güzel şeyler söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…