hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım orkidem ters olan neydi ? doktor neden ölçmek zorunda kalmıştı? ben anlayamadım sanırım.kasılma dediğin nasıl bir şey oluyor? Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girsin. Bebeklerin azcık uslu dursun, otursunlar popolarının üstüne ..

canım kasılma yani erkenden sancılarım başladı. sıklaşırsa doğum yapabilirim erkenden.

inşallah sorun olmayacak orkidem:26::26:
inşallah herşey normale dönecek
dualarım seninle ve ikizlerinle
inşallah zamanından önce gelmeyecekler

Hersey yolunda gider insallah dualarim seninle canim.sikinti stres yapma sen...zamani gelince gelecek bwbislerin merak etme sen...

inşallah sorun olmayacak orkidem:26::26:
inşallah herşey normale dönecek
dualarım seninle ve ikizlerinle
inşallah zamanından önce gelmeyecekler

bence stresli bir zamandı azalt işlerini biraz
inşallah daha doğum filan yok

Hersey yolunda gider insallah dualarim seninle canim.sikinti stres yapma sen...zamani gelince gelecek bwbislerin merak etme sen...

oh şükür kızlar muayenemi oldum. stresli işlerimi de azalttım. vurdum kendimi geyiğe. işi gücü bırakınca kasılmalar azaldı. rahim ağzı uzunluğum da ilk bakışta kısa görünüyormuş. V şeklinde imiş. düz değilmiş. tecrübesiz dr lar o yüzden kısa ölçermiş. bebişler de biri 6 gün diğeri 9 gün geriden geliyormuş. ikiz oldukları için bu da normalmiş. yavrularım minik minik doğacaklar

biliyordum zaten sen çünkü bebişlerine zamanında kavuşacaksın
ama sende dikkat edeceksin
stresi azalt hiçbirşey bebişinden önemli değil
bu arada kurban kesecek misin canım
karışmak istemem kimsenin ibadetine ama sen kesmelisin

tabi Allahın izni ile inşallah

uy kuzum benim. grip oldu demiştin ya nasıl oldu balım

Grip degil nezle olmus .bi surup verdi.hiril hiril burnu persembe cumaya kadar gecmesse tekrar gotucekmisim bronsite cevirebilirmis.ama oyle huysuzlugu yok tek derdimiz rahat uyuyamuyor.babasi banyo yaptiralim diuor annemde hastligi gecene kadar yaptirma diuor ne etcem bilemiuom

he ya hava soğuk az bekleyin. ana sözü dinleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…