kızlar dularınızı bekliyorum. dün kan vermeye hastaneye gittim. ara ara kasılmalar oluyordu rahimde. dün rahim ağzı uzunluğum ölçüldü. dr biraz kısalmış kasılmalar nedeniyle dedi. bakalım bugün kendi dr uma gidicem. bir de bebekleri dr uma göre çok farklı ölçtü. dr um perinatolog ona güveniyorum. umarım güzel şeyler söyler
canım orkidem ters olan neydi ? doktor neden ölçmek zorunda kalmıştı? ben anlayamadım sanırım.kasılma dediğin nasıl bir şey oluyor? Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girsin. Bebeklerin azcık uslu dursun, otursunlar popolarının üstüne ..
Ikizlerimiz ne zamandir saka yapmiuordu baslamislar seni azcik huzursuz yapmaya.totolarinin uzerine oturup zamanlarini bekleyecekler annesi ben inaniyorum.doktoruna saat kacta gidicencanım kasılma yani erkenden sancılarım başladı. sıklaşırsa doğum yapabilirim erkenden.
kızlar dularınızı bekliyorum. dün kan vermeye hastaneye gittim. ara ara kasılmalar oluyordu rahimde. dün rahim ağzı uzunluğum ölçüldü. dr biraz kısalmış kasılmalar nedeniyle dedi. bakalım bugün kendi dr uma gidicem. bir de bebekleri dr uma göre çok farklı ölçtü. dr um perinatolog ona güveniyorum. umarım güzel şeyler söyler
canım kasılma yani erkenden sancılarım başladı. sıklaşırsa doğum yapabilirim erkenden.
inşallah sorun olmayacak orkidem:26::26:
inşallah herşey normale dönecek
dualarım seninle ve ikizlerinle
inşallah zamanından önce gelmeyecekler
bence stresli bir zamandı azalt işlerini biraz
inşallah daha doğum filan yok
Hersey yolunda gider insallah dualarim seninle canim.sikinti stres yapma sen...zamani gelince gelecek bwbislerin merak etme sen...
oh şükür kızlar muayenemi oldum. stresli işlerimi de azalttım. vurdum kendimi geyiğe. işi gücü bırakınca kasılmalar azaldı. rahim ağzı uzunluğum da ilk bakışta kısa görünüyormuş. V şeklinde imiş. düz değilmiş. tecrübesiz dr lar o yüzden kısa ölçermiş. bebişler de biri 6 gün diğeri 9 gün geriden geliyormuş. ikiz oldukları için bu da normalmiş. yavrularım minik minik doğacaklar
biliyordum zaten sen çünkü bebişlerine zamanında kavuşacaksın
ama sende dikkat edeceksin
stresi azalt hiçbirşey bebişinden önemli değil
bu arada kurban kesecek misin canım
karışmak istemem kimsenin ibadetine ama sen kesmelisin
biliyordum zaten sen çünkü bebişlerine zamanında kavuşacaksın
ama sende dikkat edeceksin
stresi azalt hiçbirşey bebişinden önemli değil
bu arada kurban kesecek misin canım
karışmak istemem kimsenin ibadetine ama sen kesmelisin
Topikkkkkkkkkk anamiiiizzzzzx nasilsinnn
iyiyim rümüşüm kilo vermeye çalışıyorum
çok motiveyim bakalım
yeğnim nasıl napıyo şuan uyuyo mu
Vovvvvv yakisirrr anamiza yeterki istesin sifir beden bile olur.saat 4 ten breri uyumadiydi ha simdi yeni uyudu
Vovvvvv yakisirrr anamiza yeterki istesin sifir beden bile olur.saat 4 ten breri uyumadiydi ha simdi yeni uyudu
uy kuzum benim. grip oldu demiştin ya nasıl oldu balım
anoomm yerim ben onuuu
facede gördüm fotoyu çok datluu yaaa
he ya hava soğuk az bekleyin. ana sözü dinleyinGrip degil nezle olmus .bi surup verdi.hiril hiril burnu persembe cumaya kadar gecmesse tekrar gotucekmisim bronsite cevirebilirmis.ama oyle huysuzlugu yok tek derdimiz rahat uyuyamuyor.babasi banyo yaptiralim diuor annemde hastligi gecene kadar yaptirma diuor ne etcem bilemiuom
Eeee teyzeleri dadlu olunca onujda dadlu olmasi nofmaldir
bu aralar çok datluyum gerçekten
biraz diyetten dolayı sinirliyim öğrencilerim şaşırıyo
biraz alışınca geçecek bugünlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?