hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

orkideeem korktum bi an sonra güzel haberi vermişsin aman dikkat et kendine şu stresli tezini falan da boşver ara ver azıcık sen 1 değil 2 değil 3 cansın kolay mı illa olucak böyle şeyler ikizlerinde pek bi yaramazlar doğsunlar da vuralım totolarına totolarına

Bizim ikizler simdi yaramazlik yapiyor ya dogduktan sonra annelerini hic uzmeyeceklerine inaniyom .cokk uykumm varrt

Bizim ikizler simdi yaramazlik yapiyor ya dogduktan sonra annelerini hic uzmeyeceklerine inaniyom .cokk uykumm varrt

bence de doğduktan sonra uslu durucak onlar bu durumda iremin bebişi çok yaramaz olucak çünkü annesinin karnında çok usluydu benim bebişim de uslu ne zaman gitsek öyle yatıyo esniyo bi de ahaha geçen gittiğimizde esniyodu amma güldük

Vovvvvv yakisirrr anamiza yeterki istesin sifir beden bile olur.saat 4 ten breri uyumadiydi ha simdi yeni uyudu

Rumusum ben hep 4te uyaniylm.bizim icin gece 4te bitiyor canim..o saatte bir aciyor gozkerini birde guluyor utanmadan:)))) simdide uyumuyor oyle mememde.birde acimasa iyi olacak yaralarim gala gecmediiii(((((

Rumusum ben hep 4te uyaniylm.bizim icin gece 4te bitiyor canim..o saatte bir aciyor gozkerini birde guluyor utanmadan:)))) simdide uyumuyor oyle mememde.birde acimasa iyi olacak yaralarim gala gecmediiii(((((

O gulucuk bizi bizden aliyor butun yorgunluk ucup gidiyor.yaralar icin ne kullaniyon.behenton merhemi kullndim ben faydasini gordum.bide emzirme teknigide dikkat etmk gerekiyor.sadece ucunu verince yaralarin iyilesmesi cok zor.

Csnim cok cok sevindim gozun ayydin
Oyyy yerim senin o miniklerini bennn yaaaa

O gulucuk bizi bizden aliyor butun yorgunluk ucup gidiyor.yaralar icin ne kullaniyon.behenton merhemi kullndim ben faydasini gordum.bide emzirme teknigide dikkat etmk gerekiyor.sadece ucunu verince yaralarin iyilesmesi cok zor.

Aynen oyle ama esim gelene kadar aksama kadar zombi gobi oluuoyorim...kullanmadigim sey kalmadi yaa eczaneye merhem bile yaptirdik hususi ama nafile catlagim cok derin...sim guzel sekilde emziriyorum ama basta yara oldu bisefer artik

Iremin bebisi yaramaz olsa bile ireme yaramazlik sokmez cunku o hem anadolu kadini hemde karadenuz gelini tek bakisiyla oturtur bebisi

Aynen oyle ama esim gelene kadar aksama kadar zombi gobi oluuoyorim...kullanmadigim sey kalmadi yaa eczaneye merhem bile yaptirdik hususi ama nafile catlagim cok derin...sim guzel sekilde emziriyorum ama basta yara oldu bisefer artik

Gecer insallah kuzum ya.dedigin gibi bi kere yara olduysa iyilesene kadar zaman alick.

Bebegin terledigi zaman hemen ustunu degistiruyomusun.bugun ilk kez terlemis besiginde ne yapcsmi bilemedim

cok kucuk olucak ya. Keske calistigin yerin icinde kres olsa daha yakin olurdun bebegine

evet teyzesi kuzum daha süt kokarken bırakcam ve kimin bakcağıda belli değil, ayrıca tatlım kolay kolay hiç bir kreş 4 aylık bebeği almaz en az 2 yaş özelse beli 1 küsürde alıyo ki bizim işyerinin henüz devlet kreşi yok özel var oda geçen sene 600 dü o kadar para verebilsem zaten çalışmam kendim bakarım, inş. Kızçem 2 yaşına gelene kadar devlet kreşi açılmış olurda yanımda olur kızım o zamana kadar da süt izniyle falan yarım gün bakıcıyla idare etcez hayırlısı hakkımızda ..................

Bebegin terledigi zaman hemen ustunu degistiruyomusun.bugun ilk kez terlemis besiginde ne yapcsmi bilemedim

Canim cok terlediyse degistir tabi uzerini islaksa eger ama yoksa gerek yok canim kaldirinca sadece uzerine hirka yelek falan giydir birannda sogumasin

Nediycemi bilemedimki.umarim gonlunuze gore bir bakici bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…