günaydın kızlar son 2 gününm ve havalar acayip soğudu geceden beri yağıyo tam zamanında izne ayrılmış olcam şükür ki
günaydın kızlar son 2 gününm ve havalar acayip soğudu geceden beri yağıyo tam zamanında izne ayrılmış olcam şükür ki
Hepinize kucak dolusu sevgiler kızlaaaaarrrr :))) tel.den giriyorum göremiyorum kimse yohmuuuuuuuu :))
ben varım arcam. nasılsın?
iyiyim canım. tesbih boncuklarım da ellerinden öperİyiyim cnm sen nasilsin.. Tesbih boncuklarin nasil :))
alırken sütü kaynatarak mı yapmışlar sormak lazım. bazıları çiğ sütten yapıyor çünküİnternette pastörize olmayan peynir ve sut tuketmeyin diyor fakat benimde bu aralar annelerimizin disardan alip tuzlayip sakladiklari peynirden istiyor acaba o peynirler pastörizemidir birazcik yedim bu aralar ama kesmiyo kendime engel olamiyorum bi fikriniz varmi acabaaa.. Kendimi fare gibi hissediyorum :)))))))
Kimse var mi telden giriyorum oglum uyuyor
Arada agliyor ama uyuyor.:))))) sizler nasilsiniz....
iyiyim canım. tesbih boncuklarım da ellerinden öper
alırken sütü kaynatarak mı yapmışlar sormak lazım. bazıları çiğ sütten yapıyor çünkü
Huuu ben geldim kimse varmı ??
hayalimmm napıyosunben pek iyi değilim bugünlerde sırt ağrısından mahfoldum yaa bi de 2 seferdir istifra ediyorum akşam yemeğini fazla mı kaçırıyorum bilmiyorum ki midemde yer kalmıyo sanırım sonra da bi gaz bi gaz mahfoluyorum inşallah geçer biran önce :18: ilk aylarda çekmedim şimdi başladı sıkıntılar:26:
Çok geçmiş olsun canım yaaaüşütüyorda olabilirsin dikkat et kendine
Huuu ben geldim kimse varmı ??
ben varım bacımm
kız nereye gittin iki laflardıkkkk :)
Uyyyybacum ne örüyon ? Halın keyfin nasıl ? Sana geçen uzun uzun yazdım ama sen okumadın sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?