hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın kızlar son 2 gününm ve havalar acayip soğudu geceden beri yağıyo tam zamanında izne ayrılmış olcam şükür ki

Gunaydiin kizlarr....buradada hava cok yagiyor ve kalorifwrleri yakmiyorlar ufoyla isiniyoruz soguk havaaa ....

günaydınlaaar burda da hava soğuk yağmur çok yağıyo tam uyku havası var
günaydın kızlar son 2 gününm ve havalar acayip soğudu geceden beri yağıyo tam zamanında izne ayrılmış olcam şükür ki

iremim takviminde 36 gün kaldı diyo :111: azcık kalmış bitti sayılır

Hepinize kucak dolusu sevgiler kızlaaaaarrrr :))) tel.den giriyorum göremiyorum kimse yohmuuuuuuuu :))

İnternette pastörize olmayan peynir ve sut tuketmeyin diyor fakat benimde bu aralar annelerimizin disardan alip tuzlayip sakladiklari peynirden istiyor acaba o peynirler pastörizemidir birazcik yedim bu aralar ama kesmiyo kendime engel olamiyorum bi fikriniz varmi acabaaa.. Kendimi fare gibi hissediyorum :)))))))

Kimse var mi telden giriyorum oglum uyuyor
Arada agliyor ama uyuyor.:))))) sizler nasilsiniz....

İyiyim cnm sen nasilsin.. Tesbih boncuklarin nasil :))
iyiyim canım. tesbih boncuklarım da ellerinden öper
alırken sütü kaynatarak mı yapmışlar sormak lazım. bazıları çiğ sütten yapıyor çünkü
Kimse var mi telden giriyorum oglum uyuyor
Arada agliyor ama uyuyor.:))))) sizler nasilsiniz....

oy kuzum iyiyiz çok şükür. Allah kolaylık versin sana

iyiyim canım. tesbih boncuklarım da ellerinden öper

alırken sütü kaynatarak mı yapmışlar sormak lazım. bazıları çiğ sütten yapıyor çünkü

dur bacım daha o kadar yaşlanmadım el öptürecek kadar yaşlanmayada hiiiçççççççççççççç niyetim yok 25 imdeyim henüz ama ne olursa olsun yaşım hep 19 kalacak :))))
peki süt kaynayınca pastörize mi olmuş oluyo yani eğer peynirci kaynatmışsa gönül rahatlığıyla yiyebilirmiyim

Uyyyy bacum ne örüyon ? Halın keyfin nasıl ? Sana geçen uzun uzun yazdım ama sen okumadın sanırım :26:

napim bacım oturuyom iyiyim desem az çok anlarsın sen nasılsın.. yok cnm okudum ama cvp yazacaktım sayfayı unuttum kusura bakma canım yaa.. kimseye bişe yazamasamda mutlaka hergün okuyorum kim ne yazdıysa..bu aralar sırt ve kaburga ağrısı başgösterdi ne yapsam rahat edemiyorum artık..sende ne var ne yok bide senin son adet tarihin neydi benden öncemi doğuracaktın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…