Demekki seni cok sevuyorki gelininiz dualarini eksik etmiyor.gelecek inşallah gelecek
şuan ağlıyorum ben yaaaa
teyzemin oğlunun bebeği oldu bugün
yok çok sevindim gerçekten ben hiç kıskanmam yakınlarımı
telefonda gelinimiz devamlı bana dua ettiğini söyleyince varya çok duygulandım
artık gel ne olur gellllll benimle birlikte herkes üzülüyo
Demekki seni cok sevuyorki gelininiz dualarini eksik etmiyor.
uyy yerim göbeciğini akşam eklede göreyim seni
hadi afiyet olsun sana
Eki Görüntüle 838322
Al sana göbüşüm:)))))
Eki Görüntüle 838322
İnşallah canımsıra benle arcada :18: acaba hangimiz önce doğuracak aynı günede denk gelebilir beli olmaz aynı anda heriflerin tepesine çıkmışız biz kikikikikikikiki
Ben öylemi atlattımsendedemi enfeksiyon vardı ?? Hamileyken ??
aslında 32 haftalık gebeliği Google Amca'dan araştırdığımda 1700-1900 arası normal diyor nebilim dingil hemşire kafamı karıştırdı sadeceama benim kız tekme konusunda yeni yeni uyandı son iki haftadır aktifleşti kafası aşağıdaymış .
kontrolunden sonra bana yaz sizdeki gelişmeleri malum aynı gidiyoruz merak ediyorum aradaki farkı
Eki Görüntüle 838322
Ben bugun dr a gittim bacim araligin 10 undan itibaren heran olabilir dedi.. Alemsin valla kiz benim asilama oldu o gun ve diger gun iliski oldu artik hangisinde tuttuysa bilemiuorum :)) bende enfeksiyon asilama gunu basladi yaklasik 3 ay surdu ilacsiz sadece su icerek atlattim cnm cok sukur..bu arada kilomuz 2050 gr boyumuz 42 cm olmus haftasina gore onde gidiyo dedi bende bu ay sadece 1,5 kilo almisim hep bebik almis toplamda 12 kilo almisim.. Bu arada resim cok tatli duruyo maasallahhhh.. Benim boyum uzun cnm 175 kilom toplamda 70 goren hala 6 aylik saniyo sanirim ic karnim genis.. Bu arada ben bu ay sabah ac karnina 3 yemek kasigi pekmez yedim hep bebegim 1 ayda 800 gr almis tavsiye ederim ben faydasini gordum..ayrica suan kilolari onemli degil saglikli olsunlar yeter..hareket olayini hic deme zaten disari cikacak gibi kafa ayak ne varsa itekliyor :))
Kuzum korkma zaten doktorun gerekeni soylemis.ben 28.haftada yasamistim benzerini.bebegin hareketlerini takip et ve djnlen.yok rahat edemiycem diyorsan dogum evinin aciline git usg de bakarlar.ben dayanamadiydim gittiydim.hani ben dün dr a gitmiştim ya bilen biliyo yazmıştım dün...gece en son lavaboya gittim küçük abdestten sonra pembe lekelenmem oldu 32.haftadayım bu arada..biraz dün fazla yürüdüm acaba ondan olmuş olabilirmi yada böyle bişe yaşayan varmı herhangi bi sancım felan yok fakat lekelenmeden sonra bacaklarım çok sızladı belim felan ağrıdı.. doktorumu sabah aradım bol bol dinlen takip et devam etmezse kılcal damar kanamıştır dedi..bebeğin hareketleri normal herhangi bi değişiklik yok yinede çok korkuyorum kızlarrr
hani ben dün dr a gitmiştim ya bilen biliyo yazmıştım dün...gece en son lavaboya gittim küçük abdestten sonra pembe lekelenmem oldu 32.haftadayım bu arada..biraz dün fazla yürüdüm acaba ondan olmuş olabilirmi yada böyle bişe yaşayan varmı herhangi bi sancım felan yok fakat lekelenmeden sonra bacaklarım çok sızladı belim felan ağrıdı.. doktorumu sabah aradım bol bol dinlen takip et devam etmezse kılcal damar kanamıştır dedi..bebeğin hareketleri normal herhangi bi değişiklik yok yinede çok korkuyorum kızlarrr
hani ben dün dr a gitmiştim ya bilen biliyo yazmıştım dün...gece en son lavaboya gittim küçük abdestten sonra pembe lekelenmem oldu 32.haftadayım bu arada..biraz dün fazla yürüdüm acaba ondan olmuş olabilirmi yada böyle bişe yaşayan varmı herhangi bi sancım felan yok fakat lekelenmeden sonra bacaklarım çok sızladı belim felan ağrıdı.. doktorumu sabah aradım bol bol dinlen takip et devam etmezse kılcal damar kanamıştır dedi..bebeğin hareketleri normal herhangi bi değişiklik yok yinede çok korkuyorum kızlarrr
güzellik yaaaa maşallahhh
harbi yuvarlanma dönemine girmişsin
arkadakide bebeğin beşiğimi
onlarıda görelim bi ara
sen kiloları sadec göbeğine almışsın bencce gayet güzel gözüküyor
Arca naptin ne durumdasin
Ben bugun dr a gittim bacim araligin 10 undan itibaren heran olabilir dedi.. Alemsin valla kiz benim asilama oldu o gun ve diger gun iliski oldu artik hangisinde tuttuysa bilemiuorum :)) bende enfeksiyon asilama gunu basladi yaklasik 3 ay surdu ilacsiz sadece su icerek atlattim cnm cok sukur..bu arada kilomuz 2050 gr boyumuz 42 cm olmus haftasina gore onde gidiyo dedi bende bu ay sadece 1,5 kilo almisim hep bebik almis toplamda 12 kilo almisim.. Bu arada resim cok tatli duruyo maasallahhhh.. Benim boyum uzun cnm 175 kilom toplamda 70 goren hala 6 aylik saniyo sanirim ic karnim genis.. Bu arada ben bu ay sabah ac karnina 3 yemek kasigi pekmez yedim hep bebegim 1 ayda 800 gr almis tavsiye ederim ben faydasini gordum..ayrica suan kilolari onemli degil saglikli olsunlar yeter..hareket olayini hic deme zaten disari cikacak gibi kafa ayak ne varsa itekliyor :))
Çok geçmiş olsun canımneden oldu acaba ( yarın bi doktora git kız hiç sorma bende korkuyorum bu erken doğum olur diye sancılandıkça ama şükür kanama durumum yok :doktorun dediği gibi kılcal damardır belki sadece
Bende aralığın 10 dan itibaren heran beklicekmişimmaşallah kızın tombikmiş gidip pekmezi bende alayım bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?