hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Cok sukur iyiyim cnm dunden beri daha bise gelmedi buyuk ihtimalle yorgunluktan oldu uzun zamandir okadar yurumemistim cunku bugun sadece bel agrim var.. Sende nasil olmustu uzunmu surmustu

Benimde peceteye gelmisti cok az doktorum sola yatip dinlen takip et dediydi.iyi olmana sevindim dikkat et zorun neydide o kadar yuruduydun

Kucuk besik iyi olurmus onu hastanedeki kucuk besikleri kullanirken test etmis oldum gozunun onunde oliyor.bence siyahla bi alakasi yok boyun da uzun oldugu icin kotu durmuyon.

Bekleyelim bakalim nasil bise cikacaklar :)))
) evet cnm ihmal etme bide ramazanda Yenen hurmadan ye.. Pekmez kan yaptigi icin bebisi besliyor

Kusura bakma arcacığım aniden misafir gelince çıkıyorum demeden çıktım hurmanın aynı zamanda doğumu kolaylaştırdığını duydum ,yemek lazım tabi

Kucuk besik iyi olurmus onu hastanedeki kucuk besikleri kullanirken test etmis oldum gozunun onunde oliyor.bence siyahla bi alakasi yok boyun da uzun oldugu icin kotu durmuyon.

Tşk ederim canım arkadaşım iltifatın için boyum 1,63 bu arada
evet küçük beşik bencede çok işe yarıyor , bide dediğim gibi her ağladığında yukarı merdiven çık in yapmak istemedim

Cibinlik mi diyorsunuz ne diyorsanız artık onu henüz takmadım ,
içindekilerde arkadaşın hediye verdiği oyuncaklar henüz oyniyacak hali yok tabi ama öyle içine atmıştım

Benimde peceteye gelmisti cok az doktorum sola yatip dinlen takip et dediydi.iyi olmana sevindim dikkat et zorun neydide o kadar yuruduydun

çok sağol cnm.. pazara ve markete gitmek zorundaydık bide çarşıda yürümüştüm bebişimin yeleklerine düğme almak için zaten ayda 1 kere dışarı çıkabiliyorum başka fırsatım olmuyo o anlarda yorulduğumu hissetmemiştim acısı gece çıktı neyseki iyiyim şimdi ama bel ağrısı var tabi oda normaldir heralde

Kusura bakma arcacığım aniden misafir gelince çıkıyorum demeden çıktım hurmanın aynı zamanda doğumu kolaylaştırdığını duydum ,yemek lazım tabi

yok cnm önemli değil... ewet doğum sancısına iyi geldiği için yiyorum ben.. sen bidaha ne zaman gideceksin dr a

yok cnm önemli değil... ewet doğum sancısına iyi geldiği için yiyorum ben.. sen bidaha ne zaman gideceksin dr a

Benim artık doktora gitmelerim bitti son ay olduğu için ,ben kahve hazırlicam ,artık doğum hemşiremiz eve gelicek ,o gerek duymadığı sürece doktora gidilmicek Kasım 5te gelicek eve ,yine kalp atışlarına bakar, tahmini kiloyu ölçer ,sonra konuşurda konuşurburda böyle

Ay cok ilgincmis cnm turkiyeden cok farkli beni kasimin 20 siyle 25 arasinda yine gel dedi ondan sonra daha sık çagirir heralde.. Ay keske burdada eve gelseler :)))))

Merhaba arkiler ben de gecen hafta hamile oldugumu ogrendim ve topikleri gezerken burda takildim kaldim epeyce okudum bilgilerinizden faydalandim ve faydalancami umuyrm..benim henuz yeni hamileligim yarin 4. Haftami dolduruyorm..son 100 sayfayi okuyamadim ama heralde rumeysa, irem, arca dogum yapmistr heralde :)

hoşgeldin sefa geldinnnnn irem ve ben doğurduk arcanın biraz daha vakti var elimizden geldiğince yardımcı oluruz biz..sen yeterki geliver topiğimize

yurtdışındaki coğu doğum hikayesini hayranlıkla okumuşumdur.sürekli aynı doğum hemşiresi mi geliyor yanına

Ay cok ilgincmis cnm turkiyeden cok farkli beni kasimin 20 siyle 25 arasinda yine gel dedi ondan sonra daha sık çagirir heralde.. Ay keske burdada eve gelseler :)))))

son 8,ayda bi kez daha cağırıyor genel kontrol yapıyor.yurtdışındakilere benzer bir calışma varmış sağlık bakanlığının aile ebeliği diye inşallah güzel olur ve tez zamanda hayata geçirilir.bide doğum evlerinde cüzi miktar karşılğında doğum egzersiz programı uygulatsa sağlık bakanlığı ne güzel olur

hoşgeldin sefa geldinnnnn irem ve ben doğurduk arcanın biraz daha vakti var elimizden geldiğince yardımcı oluruz biz..sen yeterki geliver topiğimize
Oyy masallah Allah kismetini bol versin yavrularinizin..ben de dun doktora gittim ilk fotosunu aldim bebesimin daha minicik 7 mm :))
İns hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz yavrularimizi..benim simdi en cok merak ettigim sey cinsiyeti..burda merak eden kalmamistir heralde :))

Ben dogum yapmaya yetisir mi ki hehehhh :))

Ben dogum yapmaya yetisir mi ki hehehhh :))

bende inşallah ikinci bebişime yetişir diye düşünüyorum.biraz vakit alır sanki bu uygulama bizim ülkede herşey ha demeye oluyor bazen ama sistemin oturması vakit alır bence..cinsiyetini bilmeyen hamile arkdaşımız yok 16.haftada öğrenirsin tabi bebişin müsade ederse senin ilk bebişin mi ..

Hoşgeldin cnm sagsalim kucagina alirsin insallah bebisini..bugunlerinin tadini cikar cnm benim 8. Ayim bitmek uzere ne yatabiliyosun ne rahat hareket edebiliyorsun icinde resmen bi boks maci oluyor ozellikle kaburgalarina :))

cemreeee ve tumete burdaaaaaan sesleniyoruz saliha ve ben tarafından özlendininzzzzzzzzzz

He anacim nerde bu kizlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…