Cok sukur iyiyim cnm dunden beri daha bise gelmedi buyuk ihtimalle yorgunluktan oldu uzun zamandir okadar yurumemistim cunku bugun sadece bel agrim var.. Sende nasil olmustu uzunmu surmustu
Kucuk besik iyi olurmus onu hastanedeki kucuk besikleri kullanirken test etmis oldum gozunun onunde oliyor.bence siyahla bi alakasi yok boyun da uzun oldugu icin kotu durmuyon.Tşk canımevet arkadaki salanan türden küçük bir beşik onu salon için aldım normal beşikten hariç ,çünkü benim yatak odam yukarda ve ben herzaman in çık yapmak istemedim ,enazından ilk aylar gün içerisinde gözümün önünde olur dedim , bi ara onunda resmini çekerim :) normal beşiğin resminizde daha önce yüklemiştim canım
Bekleyelim bakalim nasil bise cikacaklar :)))
) evet cnm ihmal etme bide ramazanda Yenen hurmadan ye.. Pekmez kan yaptigi icin bebisi besliyor
Kucuk besik iyi olurmus onu hastanedeki kucuk besikleri kullanirken test etmis oldum gozunun onunde oliyor.bence siyahla bi alakasi yok boyun da uzun oldugu icin kotu durmuyon.
Benimde peceteye gelmisti cok az doktorum sola yatip dinlen takip et dediydi.iyi olmana sevindim dikkat et zorun neydide o kadar yuruduydun
Kusura bakma arcacığım aniden misafir gelince çıkıyorum demeden çıktımhurmanın aynı zamanda doğumu kolaylaştırdığını duydum ,yemek lazım tabi
yok cnm önemli değil... ewet doğum sancısına iyi geldiği için yiyorum ben.. sen bidaha ne zaman gideceksin dr a
Benim artık doktora gitmelerim bitti son ay olduğu için ,ben kahve hazırlicam ,artık doğum hemşiremiz eve gelicek ,o gerek duymadığı sürece doktora gidilmicekKasım 5te gelicek eve ,yine kalp atışlarına bakar, tahmini kiloyu ölçer ,sonra konuşurda konuşur burda böyle
Merhaba arkiler ben de gecen hafta hamile oldugumu ogrendim ve topikleri gezerken burda takildim kaldim epeyce okudum bilgilerinizden faydalandim ve faydalancami umuyrm..benim henuz yeni hamileligim yarin 4. Haftami dolduruyorm..son 100 sayfayi okuyamadim ama heralde rumeysa, irem, arca dogum yapmistr heralde :)
yurtdışındaki coğu doğum hikayesini hayranlıkla okumuşumdur.sürekli aynı doğum hemşiresi mi geliyor yanınaBenim artık doktora gitmelerim bitti son ay olduğu için ,ben kahve hazırlicam ,artık doğum hemşiremiz eve gelicek ,o gerek duymadığı sürece doktora gidilmicekKasım 5te gelicek eve ,yine kalp atışlarına bakar, tahmini kiloyu ölçer ,sonra konuşurda konuşur burda böyle
Ay cok ilgincmis cnm turkiyeden cok farkli beni kasimin 20 siyle 25 arasinda yine gel dedi ondan sonra daha sık çagirir heralde.. Ay keske burdada eve gelseler :)))))
Oyy masallah Allah kismetini bol versin yavrularinizin..ben de dun doktora gittim ilk fotosunu aldim bebesimin daha minicik 7 mm :))hoşgeldin sefa geldinnnnn irem ve ben doğurduk arcanın biraz daha vakti varelimizden geldiğince yardımcı oluruz biz..sen yeterki geliver topiğimize
yurtdışındaki coğu doğum hikayesini hayranlıkla okumuşumdur.sürekli aynı doğum hemşiresi mi geliyor yanına
son 8,ayda bi kez daha cağırıyor genel kontrol yapıyor.yurtdışındakilere benzer bir calışma varmış sağlık bakanlığının aile ebeliği diye inşallah güzel olur ve tez zamanda hayata geçirilir.bide doğum evlerinde cüzi miktar karşılğında doğum egzersiz programı uygulatsa sağlık bakanlığı ne güzel olur
Ben dogum yapmaya yetisir mi ki hehehhh :))
Hoşgeldin cnm sagsalim kucagina alirsin insallah bebisini..bugunlerinin tadini cikar cnm benim 8. Ayim bitmek uzere ne yatabiliyosun ne rahat hareket edebiliyorsun icinde resmen bi boks maci oluyor ozellikle kaburgalarina :))Merhaba arkiler ben de gecen hafta hamile oldugumu ogrendim ve topikleri gezerken burda takildim kaldim epeyce okudum bilgilerinizden faydalandim ve faydalancami umuyrm..benim henuz yeni hamileligim yarin 4. Haftami dolduruyorm..son 100 sayfayi okuyamadim ama heralde rumeysa, irem, arca dogum yapmistr heralde :)
cemreeee ve tumete burdaaaaaan sesleniyoruz saliha ve ben tarafından özlendininzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?