Hoşgeldin cnm sagsalim kucagina alirsin insallah bebisini..bugunlerinin tadini cikar cnm benim 8. Ayim bitmek uzere ne yatabiliyosun ne rahat hareket edebiliyorsun icinde resmen bi boks maci oluyor ozellikle kaburgalarina :))
He anacim nerde bu kizlar :))
Tumet teyze oldu bizi unuttu hakli olarakcemrde kis hazirligi yspiyordur artik konserveleri kurmustur.asilama icinde enerji ve moral depoluyordur.
Ya benim ciddi ciddi ağrılarım oluyo kasıkta yaauffff
Ya benim ciddi ciddi ağrılarım oluyo kasıkta yaauffff
Kikikiki sırami vermem ben sizden önce doguracagim
canım arada haber ver gerçekten merak ediyorum :26::26:
hastanede misin
Hoşgeldin cnm sagsalim kucagina alirsin insallah bebisini..bugunlerinin tadini cikar cnm benim 8. Ayim bitmek uzere ne yatabiliyosun ne rahat hareket edebiliyorsun icinde resmen bi boks maci oluyor ozellikle kaburgalarina :))
He anacim nerde bu kizlar :))
bende inşallah ikinci bebişime yetişir diye düşünüyorum.biraz vakit alır sanki bu uygulama bizim ülkede herşey ha demeye oluyor bazen ama sistemin oturması vakit alır bence..cinsiyetini bilmeyen hamile arkdaşımız yok 16.haftada öğrenirsin tabi bebişin müsade edersesenin ilk bebişin mi ..
evet cnm ilk bebiş 1 ay oldu evleneli bebiş 5. haftanın içinde
hiç bekletmedi bizi maşaallah 9 ayı beklemicek zannediyorum
Heyyy masallah tek atis ve hedefi tutttu ..oyle kilo almak istemiyim yok beslenmene dikkat et dogumdan sonra kiloyu veriyon zaten ben 12 kilo aldim 2 kilo kaldi dogumdan sonra.
wow! çok iyiymiş ama ben böyle giderse 20 kilo garanti:2:
Olur olurr deert etme benim tanidigim 45 kilo almisti hamilelikte.simdi genc kiz gibi geziyor ortaliklardawow! çok iyiymiş ama ben böyle giderse 20 kilo garanti:2:
Şu anda istahin acik da ondan kilo alacakmissin gibi geliyor. Bir ay sonra falan bulantilarin ve koku tiksinmeerin olabilir. O yuzden simdi ne istiyorsan ye. Sonra sikintilarin olabilir.
Orkideee insallah hersey yoluna girer. Bebelerin seni uzmeyi birakir
Kikim agrin ne durumdaAlüüü kimse yokmuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?