hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Tumet teyze oldu bizi unuttu hakli olarak cemrde kis hazirligi yspiyordur artik konserveleri kurmustur.asilama icinde enerji ve moral depoluyordur.

Tumet teyze oldu bizi unuttu hakli olarak cemrde kis hazirligi yspiyordur artik konserveleri kurmustur.asilama icinde enerji ve moral depoluyordur.

Teyzelik cok guzel bisey yaa.. Benimde bitane yegenim var 15 aylik tam bir zilli.. Simdiden kendi kizimida oyle dusunuyorum insallah ona benzer..kardesim diyo komsular gelince onlarin cantasini takip evde dolasiyormus :))))

günaydın kızlaaarrr
bugünümüz çook güzel geçsin inşallah

Enemmm :) Hadi bakalım inşallah zaten bi ilk aylar bi de son aylar sıkıntı oluyomuş galiba benim şuan bi sıkıntım yok yemek yemekten başka iştahım bir açıldı bir açıldı ama kilo da almak istemiyrm ne yapacağımmm :))

evet cnm ilk bebiş 1 ay oldu evleneli bebiş 5. haftanın içinde
hiç bekletmedi bizi maşaallah 9 ayı beklemicek zannediyorum

evet cnm ilk bebiş 1 ay oldu evleneli bebiş 5. haftanın içinde
hiç bekletmedi bizi maşaallah 9 ayı beklemicek zannediyorum

Heyyy masallah tek atis ve hedefi tutttu ..oyle kilo almak istemiyim yok beslenmene dikkat et dogumdan sonra kiloyu veriyon zaten ben 12 kilo aldim 2 kilo kaldi dogumdan sonra.

Son düzenleme:
wow! çok iyiymiş ama ben böyle giderse 20 kilo garanti:2:

Şu anda istahin acik da ondan kilo alacakmissin gibi geliyor. Bir ay sonra falan bulantilarin ve koku tiksinmeerin olabilir. O yuzden simdi ne istiyorsan ye. Sonra sikintilarin olabilir.

Orkideee insallah hersey yoluna girer. Bebelerin seni uzmeyi birakir

tmm cnm saolasın :)
orkide nin sıkıntısı var heralde? noldu? Ayy Allah ım korusun bebişlerini onun

Anne sutunu arttirmk isteyenlerde kuruincir kurunu uygulayrak sutunu arttirirmis.kuruincir prolaktin hormonunu yani sut hormonunu yukseltitmis.

Merhaba kızlar. Ben hala hastanedeyim. Bugün 27+2 oldu cok şükür. Bazen iyi bazen kötü gidiyor. Hala sancılarım ara ara artıyor. 2 gündür olmadi ama cok sukur. Bebekler bekleyebilirse 33. haftada aralik ayi başında doğum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…