Walla rümüşüm miniğimdende iyi haberler veremicem böbreklerinden problem var iki hafta sonra ameliyat olcak
Walla rümüşüm miniğimdende iyi haberler veremicem böbreklerinden problem var iki hafta sonra ameliyat olcakbizde doktora haftaya çarşamba gitcez eğer sonuç iyi değilse aralıkta aşılama yapcaz canim... Inşallah tüpe gerek kalmadan aşılama tutar bu sonucu bende ilk defa gördüm dört kere sperm testi yaptırdık ilk defa gördüm bende bunu
Saatlerce ağlamak istiyorumçok çok daha düşük çıktı sonuç eşim doktora sordu 2 buçuk milyon demiş birazda yoğun demiş ne demekse... :' ' ' ' ' ' '( iyiye gideceğine kötüye gidiyo :' ' ' ' ' '(
Saatlerce ağlamak istiyorumçok çok daha düşük çıktı sonuç eşim doktora sordu 2 buçuk milyon demiş birazda yoğun demiş ne demekse... :' ' ' ' ' ' '( iyiye gideceğine kötüye gidiyo :' ' ' ' ' '(
Baktım canım elimden geldiğince ordakilerin bi kısmını yapmaya çalıştım takviye gıdalar falan :'( sonuç dahada kötü çıkınca sok oldum bütün gün ruh gibiydim
Doktorum bana hamileliklerin yuzde 5 i 40 haftasini doldurur demisti.36 haftadan sonra beklemeye baslayin hazirliklariniz bitmis olsun.sadece yuruyuslerine ve dinlenmelerine odaklan.38.haftadan sonra hurma yemeye basla.ben simdi facede ssvd grubunu buldum.sezeryan somrasi normal dogum yapan annelerin hazirliklarni dogum hikayelerini giptayla okuyorum.selam kızlar nabersiniz benim doğuma 100 günden az kaldı artık meleğim de çok hareketli güp güp vurup duruyo ben de onun hareketleriyle çok mutlu oluyorum Allah kucağıma aldığım günleri de gösterir inşallah.. bu arada doğum yapanlara şunu sormak istiyorum kaçıncı haftada doğum yaptınız kızlar 40 haftayı dolduran oldu mu?
tumet umutsuzluğa kapılmak yok Allah yücedir ol der ve olur.. umudunu kaybetme bu işte en önemli şey moral unutma
kızlar herkese merhabalar ..aylardır bakamıyorum..beni hatırlamışsınızdır inşallah..az çok geçmişi okudum..dogum yapan arkadaşlara Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin..içindede bana..hamilelerde sağ salim kucaklarına alsın inşallah..bebek isteyenlerinde göbişleri dolsun inşallah..11 ekimde kızım normal doğumla dünyaya geldi..ismi nisa..kızımla vakit geçiriyorum fırsat buldukça bakmaya gayret edicem..herkese sevgiler..öpüldünüz..
Ya ışte ilk sonucu karşımda görünce moralim bozuluyo ışte hemen
seni biliyorum tabiki canım ama hikayeni bilmiyodum yani eşinin sonucunu falan... Yani çok şükür dediğin gibi sıfırda olabilirdi ki o bile sonuçsuz değil herşey kısmet allah bilir
Haklısın canım moralim iyi şimdi ailemin yanındayım mutluyum :) bide asilamamiz tutarsa alahin izniyle helekide hayırlısıyla ikiz olursa deyme keyfime :):):):)
Kikim ne durumdasin dogurdunmu acep.
yok canım doğurmadım :) ama çok halsizlik ve arada sancım oluyor bu yüzden fazla giremiyorum ,akıntımda çok çok çoğaldı bazen pembemsi geliyor ,yarın randevum var bakalım ne dicek ,
sen nasılsın prensesimiz nasıl iyimi ??
Evimize geldik evi duzene sokmya calisiyom 1 hafta evde olmyinca camasirlar yigildi.havada bozuk hazir yikAnanlar islandi trkrar yika halen bitiremdim.simdu kizi banyo yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?