hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Walla rümüşüm miniğimdende iyi haberler veremicem böbreklerinden problem var iki hafta sonra ameliyat olcak bizde doktora haftaya çarşamba gitcez eğer sonuç iyi değilse aralıkta aşılama yapcaz canim... Inşallah tüpe gerek kalmadan aşılama tutar bu sonucu bende ilk defa gördüm dört kere sperm testi yaptırdık ilk defa gördüm bende bunu

Cok gecmisler olsun minigimize.insallah tez zamanda duzelir

Saatlerce ağlamak istiyorum çok çok daha düşük çıktı sonuç eşim doktora sordu 2 buçuk milyon demiş birazda yoğun demiş ne demekse... :'''''''( iyiye gideceğine kötüye gidiyo :''''''(

Saatlerce ağlamak istiyorum çok çok daha düşük çıktı sonuç eşim doktora sordu 2 buçuk milyon demiş birazda yoğun demiş ne demekse... :'''''''( iyiye gideceğine kötüye gidiyo :''''''(

Kuzum birtane sperm bile tupbebek icin yetebiliyor.asilama olmaz direk tupbebek yaptirabilirsiniz.hic sperm cikmasaydi daha kotu olurdu simdi lutfen cok fazla uzme kendini cok strese sokma.

Tumetim hemencecik ufak bir arastirma yaptim senin icin.erkek infirlitesi icinde 2 milyonda 76 milyona yolculugumuz adinda bir topik var bi bak derim guzel sehler var

ağlamak çözüm değilki
ağlayarak yoluna girseydi birçok kişi hamile kalmıştı
öncelikle tüp bebekte bu hiç problem değil
önemli olan eşinin moralini yüksek tutman
sakın umutsuzluğa kapılma herşey düzelecektir Allahım OL desin yeterki

beni hatirlamazsin belki cnm esimin testinin sifir ciktigini ogrendigimde altust olmustu moralim. dusun 1 milyon bile degil kocaman bir 0 cikmisti. sonra duzeldi Allahin izniyle suan oglum 9 ayin icinde. esinin morali cok onemli o da etkiliyor cunku. Rabbim sanada yakin zamanda bir tosuncuk nasip etcek ins

selam kızlar nabersiniz benim doğuma 100 günden az kaldı artık meleğim de çok hareketli güp güp vurup duruyo ben de onun hareketleriyle çok mutlu oluyorum Allah kucağıma aldığım günleri de gösterir inşallah.. bu arada doğum yapanlara şunu sormak istiyorum kaçıncı haftada doğum yaptınız kızlar 40 haftayı dolduran oldu mu?
tumet umutsuzluğa kapılmak yok Allah yücedir ol der ve olur.. umudunu kaybetme bu işte en önemli şey moral unutma

Doktorum bana hamileliklerin yuzde 5 i 40 haftasini doldurur demisti.36 haftadan sonra beklemeye baslayin hazirliklariniz bitmis olsun.sadece yuruyuslerine ve dinlenmelerine odaklan.38.haftadan sonra hurma yemeye basla.ben simdi facede ssvd grubunu buldum.sezeryan somrasi normal dogum yapan annelerin hazirliklarni dogum hikayelerini giptayla okuyorum.

kızlar herkese merhabalar ..aylardır bakamıyorum..beni hatırlamışsınızdır inşallah..az çok geçmişi okudum..dogum yapan arkadaşlara Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin..içindede bana..hamilelerde sağ salim kucaklarına alsın inşallah..bebek isteyenlerinde göbişleri dolsun inşallah..11 ekimde kızım normal doğumla dünyaya geldi..ismi nisa..kızımla vakit geçiriyorum fırsat buldukça bakmaya gayret edicem..herkese sevgiler..öpüldünüz..

Enemmm dogurmusun sende masallah.musait oldugunda dogum hikayeni bekliyiz

Ya ışte ilk sonucu karşımda görünce moralim bozuluyo ışte hemen tutamıyorum kendimi bikac gün sonra toparliyorum kendimi iyim bugün çarşambayı bekliyorum yarın tekrar dokrorumuzun hastanesinde yaptircaz sperm testini carsambada doktorla görüşmeye gitcez :) bakalım yolumuz ne olcek :)

Evimize geldik evi duzene sokmya calisiyom 1 hafta evde olmyinca camasirlar yigildi.havada bozuk hazir yikAnanlar islandi trkrar yika halen bitiremdim.simdu kizi banyo yaptircam

Evimize geldik evi duzene sokmya calisiyom 1 hafta evde olmyinca camasirlar yigildi.havada bozuk hazir yikAnanlar islandi trkrar yika halen bitiremdim.simdu kizi banyo yaptircam

Net ten düşüyorum ya bugün (
uyyy yerim ben onu bıcı bıcı mı yapacakmış salihamız resmini koy kız bi ara görelim

TU MET ...canım üzme kendini sakın ,kendininde eşininde moralini yüksek tut,sonuçta hiç sperm olmayanlarda var ,şükür et haline ,ALLAH büyüktür ,sen direk tüpe geçsen hiç aşılamayla vakit kayıp etmesen diyorum :26:dualarım sizinle canım cemreee .berceste,sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…