hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Orkideden haberi olan varmı arkadaşlar ?? Nasıl durumu ? Neyaptı acaba ?minikler usludur inşallah
Orkidemin kizinda gelisim geriligi kan akiminda azalma varmis isler kotuye gittiginde alicaklarmis bebekleri.bebeklerden biri 850 digeri 1900 gr.bugun biraz basi agriyomus.onun haricinde iyiyim dedi.
Salihami banyo yaptirdim.misil misil uyudu kendiliginde.teelfondan girdigim icin yuklemeyi hep erteliyom.kardesimin dugunundd beyazlari giydirdim kizima cok tadduk oldu.kikkm.5 bucuk kilo olmusuz.yarinda tam iki aylik olcaz insallah.bugunlerde kizm ellerini kesfetti elini yumuk yapiyor cokur cokur emiyor.sonra azcik gine agu yapiyor.bi tadduk hallerdeyiz yV

Evimize geldik evi duzene sokmya calisiyom 1 hafta evde olmyinca camasirlar yigildi.havada bozuk hazir yikAnanlar islandi trkrar yika halen bitiremdim.simdu kizi banyo yaptircam

Yarin bize de yaz emi son haberlerini.facede ssvd diye bir grup buldum sezeryN sonrasi vajinal dogum acilimi bu.ordaki kadinlarin dogum hikayelerine kafayi takmis durumdayim giptayla okuyorum .turkiyede acilen ebelerin dogum isini almalari gerekiyor.ne cok ogrenmemiz gereken seyler varmis dogumla ilgili.

kendini toplamana sevindim.sonuclrdan bizi haberdar etmeyi unutma.hic sperm olmayabilirdi hep oyle dusun.umudumuzu kaybetmek yok.

kikim bu yazini alinti yapacktim kendi yazimi alintilamisim

Orkideden haberi olan varmı arkadaşlar ?? Nasıl durumu ? Neyaptı acaba ?minikler usludur inşallah

Selam kuzular. Hastanedeyim ben. 30+2 oldu cok şükür. Rumusun dediği gibi kizda gelisme geriligi var kanamadan kaynaklanan. Ama Rumusum kiloları yanlış anlamis kiz 950 gr oglan 1500 gr. Isler kötüye gittigi anda doguma alacaklar. Herkesi öpüyorum kocaman

canıım Allah yar ve yardımcınız olsun gözetim altındasın iyi olduğunu yazmışsın çok şükür dualarımız sizinle

Günaydın herkeze çok kötü bir miğde ağrısıyla kalktım bugün ,neyseki papatya çayı içip sıcak tutunca biraz geçti
Zaten bütün gece uyuyamadım ,kan ter içinde uyanıyordum sürekli hangi yöne dönsem rahat değilim ufffs(
Bari sizlerin günü iyi olsun inşallah :)

Çok şükür orkidem 30 U geçmişsiniz ,bebiklerde iyi oh rahatladık bizde biraz ,herşeyim hayırlısı sağlıkla gelirler inşallah kendine iyi bak öpüyorum seni kocamann54:

benim randevu 12:30 da rümüşüm dönüşte yazarım gelişmeleri canım,zaten bir torba dolusu şikayet çantası hazırladım götüreceğim bakalım ,bi mantarım kaşıntım eksikti oda eklendi 2 gündür offff Hayatimda ilk oluyo bu çok sinir bozucu

Arca nerelerdesin yoksun? sendeki durumlar nedir ?doğurmadın demi ? beni bekliyon demi?kikikikikiiii
hadi gel karşılaştırma yapalım hamiledaşım

Son düzenleme:
Cok akintin vardiya belki ondan olmustur mantar.yaril llitre suya bir cay bardagi sirke koy.o su ile o bolgenk banyo yaptiktan sonra yika.bunu yapanlar memnun kalmis mantar falan kalmamis.

hemşom umarım herşey gönlünce olur sıkma canını herşeyde bi hayır vardır.. dualarımız seninle biliyorum hissediyorum bigün sende hamişim die bağıracaksın burda işte o gün yerinde olsam HÜRREM gibi gezerim ortalıktaaa :)))))

Arca nerelerdesin yoksun? sendeki durumlar nedir ?doğurmadın demi ? beni bekliyon demi?kikikikikiiii
hadi gel karşılaştırma yapalım hamiledaşım

geldimmm bacım yok daha doğurmadım bu gidişle sen benden önce doğurursun :)) uzun zaman kimse girmeyince bende hergün okudum çıktım sadece ama görüyorumki herkes sahnelere dönmüş :)) bende perşembe günü gidecem dr a bakalım ne dicek :)) bel ağrısı kaburga ağrısı benide doğru düzgün yatırmıyor bide çok çabuk yoruluyorum artık.. hadi gelde yaz artık dr ne dedi sana meraktan çatlıcam :))

Slm kizlar uzun suredir yazamadim herkes iyidir jnsallah.ben cok kotuyum belim tutuldu bir haftadir cok kötüyüm igne serum yedim oglumu bir aksam mamayla besledim emziremedim ilaclardan dolayi..yine ayniyim ama ne zaman gececem bilemiyorum. ...simdi belime sicak su torbası koydum...

Herkeze slm kızlar çarşambayı bekliyorum sabırsızlıkla aklımda aşılama var ama tüpe kayiyo yawas yawas aralıkta asilamada olmazsa yeni yılla birlikte direk hiç dewletteki aşamaları beklemeden özelde tüp istiyorum bekledikce ewham yapiyom ben paranoyak olcam

Orkidem senden iyi haberler bekliyorum yolunda ilerliyorum bende tüpdaş olcaz sanirsam :)

Hemsom dogur artık yaw bebis görelim rümüş yukleyedi bi türlü resim merak ediyorum onun cadisinida :)

Kikim Napiyon canım nasilsin sende doktora gidiyodun enson demi

Cenem düştü konusasim var millet nerelerdesiniz :)
Irem napiyo acep girsede kizcesinden bahsetse bize :)

azkaldı bacım sabret doğuracam kısmetse.. en geç 1 aya kalmaz pırtlatacam :))) bende çok merak ediyorum nasıl bişe çıkacak benden :)))

merhaba kizlar. bende bu ay ilk defa ovu testi kullanmaya basladim.

10. gunumde teste basladim ve 13. gunumde yani dun cift koyu cizgiyi yakaladim. testten 1 saat sonra calisma yaptik.

bugunde testi uyguladim ve ikinci cizginin siliklesmeye basladigini gordum. bu aksamda calisma olacak.

simdi kafama takilan bikac soru var.birincisi yumurta catladiktan sonra mi cizgi siliklesmeye basliyor. ikinci ise yumurta atildiktan 24 saat sonra kendiliginden yok oluyor ya. o zamanda ikinci cizgi hic cikmiyor mu?

testi dun gunduz 3 te yapmistim,(cift koyu cizgi yakaladigim). bugunde gunduz 2 de yaptim. (ikinci cizginin siliklesmeye basladigi) bu aksam calismak icin en uygun zamanlama dimi kizlar..

beni bilgilendirirseniz cok sevinirim. simdiden tesekkurleer

Offff kızlar inanın yeni geldim çok uzun sürdü ,hemencik yazıyım senemi almaya gidecem ,bebişim son 2 gündür az oynadığından kalp cihazına bağladılar beni 1buçuk saat sürdü ,iki de sancım çıktı ,neyseki herşey normalmiş ,kafa iyice aşağıya yerleşmiş ,
2 hafta önce 2430gr denildi usg ye göre ,bugünde 2600 denildi 2 haftaya göre çok az almış gibi doktorlarında kafası karıştı belki onların yanlış tahminiymiş en son yaptıkları anlıyamadık sırf kilo yüzünden yarın tekrar usg randevusu verildi öğlen 2 de ,kilosuna ve suyuna detaylı bakacaklarmış ,bukadar benden ,akşam yine girmeye çalışırım öpüldünüz

Cidden cok ugrastirmislar cnm seni sakin ol bosa canini sıkıp bebişini strese sokma..kilosuna neden bukadar takiyorlar ben anlamadim benim dr umda haftasiyla uyumlu felan diyor kikosuna cok takilma diyor bencede dogru diyor.. Bu arada sanci cikmasi dogum yakin demek mi bu aksam mutlaka gir konusalim tatlim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…