- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Orkidemin kizinda gelisim geriligi kan akiminda azalma varmis isler kotuye gittiginde alicaklarmis bebekleri.bebeklerden biri 850 digeri 1900 gr.bugun biraz basi agriyomus.onun haricinde iyiyim dedi.Orkideden haberi olan varmı arkadaşlar ?? Nasıl durumu ? Neyaptı acaba ?minikler usludur inşallah
Evimize geldik evi duzene sokmya calisiyom 1 hafta evde olmyinca camasirlar yigildi.havada bozuk hazir yikAnanlar islandi trkrar yika halen bitiremdim.simdu kizi banyo yaptircam
kendini toplamana sevindim.sonuclrdan bizi haberdar etmeyi unutma.hic sperm olmayabilirdi hep oyle dusun.umudumuzu kaybetmek yok.Ya ışte ilk sonucu karşımda görünce moralim bozuluyo ışte hementutamıyorum kendimi bikac gün sonra toparliyorum kendimi iyim bugün çarşambayı bekliyorum yarın tekrar dokrorumuzun hastanesinde yaptircaz sperm testini carsambada doktorla görüşmeye gitcez :) bakalım yolumuz ne olcek :)
kikim bu yazini alinti yapacktim kendi yazimi alintilamisimyok canım doğurmadım :) ama çok halsizlik ve arada sancım oluyor bu yüzden fazla giremiyorum ,akıntımda çok çok çoğaldı bazen pembemsi geliyor ,yarın randevum var bakalım ne dicek ,
sen nasılsın prensesimiz nasıl iyimi ??
Orkideden haberi olan varmı arkadaşlar ?? Nasıl durumu ? Neyaptı acaba ?minikler usludur inşallah
Selam kuzular. Hastanedeyim ben. 30+2 oldu cok şükür. Rumusun dediği gibi kizda gelisme geriligi var kanamadan kaynaklanan. Ama Rumusum kiloları yanlış anlamisOrkidemin kizinda gelisim geriligi kan akiminda azalma varmis isler kotuye gittiginde alicaklarmis bebekleri.bebeklerden biri 850 digeri 1900 gr.bugun biraz basi agriyomus.onun haricinde iyiyim dedi.
Salihami banyo yaptirdim.misil misil uyudu kendiliginde.teelfondan girdigim icin yuklemeyi hep erteliyom.kardesimin dugunundd beyazlari giydirdim kizima cok tadduk oldu.kikkm.5 bucuk kilo olmusuz.yarinda tam iki aylik olcaz insallah.bugunlerde kizm ellerini kesfetti elini yumuk yapiyor cokur cokur emiyor.sonra azcik gine agu yapiyor.bi tadduk hallerdeyiz yV
Selam kuzular. Hastanedeyim ben. 30+2 oldu cok şükür. Rumusun dediği gibi kizda gelisme geriligi var kanamadan kaynaklanan. Ama Rumusum kiloları yanlış anlamiskiz 950 gr oglan 1500 gr. Isler kötüye gittigi anda doguma alacaklar. Herkesi öpüyorum kocaman
Selam kuzular. Hastanedeyim ben. 30+2 oldu cok şükür. Rumusun dediği gibi kizda gelisme geriligi var kanamadan kaynaklanan. Ama Rumusum kiloları yanlış anlamiskiz 950 gr oglan 1500 gr. Isler kötüye gittigi anda doguma alacaklar. Herkesi öpüyorum kocaman
Yarin bize de yaz emi son haberlerini.facede ssvd diye bir grup buldum sezeryN sonrasi vajinal dogum acilimi bu.ordaki kadinlarin dogum hikayelerine kafayi takmis durumdayim giptayla okuyorum .turkiyede acilen ebelerin dogum isini almalari gerekiyor.ne cok ogrenmemiz gereken seyler varmis dogumla ilgili.
Cok akintin vardiya belki ondan olmustur mantar.yaril llitre suya bir cay bardagi sirke koy.o su ile o bolgenk banyo yaptiktan sonra yika.bunu yapanlar memnun kalmis mantar falan kalmamis.benim randevu 12:30 da rümüşüm dönüşte yazarım gelişmeleri canım,zaten bir torba dolusu şikayet çantası hazırladımgötüreceğim bakalım ,bi mantarım kaşıntım eksikti oda eklendi 2 gündür offff Hayatimda ilk oluyo bu çok sinir bozucu
Ya ışte ilk sonucu karşımda görünce moralim bozuluyo ışte hementutamıyorum kendimi bikac gün sonra toparliyorum kendimi iyim bugün çarşambayı bekliyorum yarın tekrar dokrorumuzun hastanesinde yaptircaz sperm testini carsambada doktorla görüşmeye gitcez :) bakalım yolumuz ne olcek :)
yok canım doğurmadım :) ama çok halsizlik ve arada sancım oluyor bu yüzden fazla giremiyorum ,akıntımda çok çok çoğaldı bazen pembemsi geliyor ,yarın randevum var bakalım ne dicek ,
sen nasılsın prensesimiz nasıl iyimi ??
benim randevu 12:30 da rümüşüm dönüşte yazarım gelişmeleri canım,zaten bir torba dolusu şikayet çantası hazırladımgötüreceğim bakalım ,bi mantarım kaşıntım eksikti oda eklendi 2 gündür offff Hayatimda ilk oluyo bu çok sinir bozucu
Arca nerelerdesinyoksun? sendeki durumlar nedir ?doğurmadın demi ? beni bekliyon demi? kikikikikiiii
hadi gel karşılaştırma yapalım hamiledaşım
Herkeze slm kızlar çarşambayı bekliyorum sabırsızlıkla aklımda aşılama var ama tüpe kayiyo yawas yawas aralıkta asilamada olmazsa yeni yılla birlikte direk hiç dewletteki aşamaları beklemeden özelde tüp istiyorum bekledikce ewham yapiyom ben paranoyak olcam
Orkidem senden iyi haberler bekliyorum yolunda ilerliyorum bende tüpdaş olcaz sanirsam :)
Hemsom dogur artık yaw bebis görelim rümüş yukleyedi bi türlü resim merak ediyorum onun cadisinida :)
Kikim Napiyon canım nasilsin sende doktora gidiyodun enson demi
Cenem düştü konusasim var millet nerelerdesiniz :)
Irem napiyo acep girsede kizcesinden bahsetse bize :)
Offff kızlar inanın yeni geldim çok uzun sürdü ,hemencik yazıyım senemi almaya gidecem ,bebişim son 2 gündür az oynadığından kalp cihazına bağladılar beni 1buçuk saat sürdü ,iki de sancım çıktı ,neyseki herşey normalmiş ,kafa iyice aşağıya yerleşmiş ,
2 hafta önce 2430gr denildi usg ye göre ,bugünde 2600 denildi2 haftaya göre çok az almış gibi doktorlarında kafası karıştı belki onların yanlış tahminiymiş en son yaptıkları anlıyamadık sırf kilo yüzünden yarın tekrar usg randevusu verildi öğlen 2 de ,kilosuna ve suyuna detaylı bakacaklarmış ,bukadar benden ,akşam yine girmeye çalışırım öpüldünüz
Iyim hemsom napim okuyom bol bol bizim gibi olanları :) yawrum senin bebiste asilamayla olmuştu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?