hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Orkiiim maşalllah kuzulara
İnşallah dahada dururlar sakin sakin
Sırf senden haber varmış gibi hissedip açtım pc yi
Allahtan güzel haber aldım:26:
Sonuç daha da güzel olur inşallah

Iyim hemsom napim okuyom bol bol bizim gibi olanları :) yawrum senin bebiste asilamayla olmuştu demi
Ewet canim 2. Asilamamda tuttu 1 sene arayla farkli yerlerde yaptirdim ama adanadaki tuttu :)) ilkinden sonra histereskopi oldum cnm rahim agzinda daralma varmis onu actilar ondan 8 ay sonra firsatim oldu 2. Yi yaptirmaya cok sukur tuttu :))

Arca ben kışla baskette yaptitcam canım sen nerde yaptırmıştın...

Berceste kuzum adanada yaptircam biraz zor olcek ama napayim bildiğim güvendiğim yer ailemde burda ya rahat olur konaklama açısından bulunduğum yer ilçe ordaa yok zati bunlar merkezine gidiş geliş daha zor olur diye adanayi tercih ettik...

ewet cnm bende orada yaptırdım dr un kim gerçi ordaki bütün dr lar işinin ehli ben çok memnun kalmıştım süper bi yer sana aylar öncede demiştim oraya git die 2 dk da yapıp gönderiyolar hem senin hem eşin için çok rahat bi yer emin ol... inanırmısın masaya yattım aleti taktı iğne yapma süresi kadar sürdü aşılama yapması sonra 10 dk yat kalk dedi az değilmi dedim hayır ilk 8 dk önemli dedi sonra aynı gün ve diğer gün ilişki dedi çok şükür sonuç aldım tabi aşılamadan sonra hiç ağır iş yapmadım hatta ozaman çok hastaydım kesin olmaz dedim aşılama günü bide idrar yolu enfeksiyonu oldum ilişkiye giremicem die çok korktum daha sonra dahada ağırlaştı enfeksiyonum ama neyseki hamiş kalmama engel olmadı rabbim yeterki ol desin..bu arada merak ettiğin ne olursa sorabilirssin cnm

bizim doktorumuz urolok canım o yonlendircek kadın doğuma senin doktorunun adı neydi memnunsan ona gidek bari :) ınşallah bizimde ilkinde tutar

erhan şimşek cnm ama ordaki bütün dr lar ii hepsine gidebilirsin..inşallah ilkinde tutar cnm :)

geçmiş olsun canım beline sıcak yapmak böbreklere zarar vermesin canım
ilaç sürsür eşine sonrada ütüyle ısıttığın havluyu beline sar
iyi gelecektir eğer fıtık değilse

çok çok geçmiş olsun yasamimciğim dikkat et kendine ,tosun paşayı öp yerimize ,tez vakitte iyileşirsin inşallah (

Bunu kesinlikle denicem canım ,ilk duyuyorum ,ama yapıcam ,çok sağol rümüşüm

ahh bunu ben devamlı yaparım hatta karbonatıda eline al oraya elinle ovala
nasıl denirki başka sonrada sirkeyi sür her wc den sonra yap iyi gelir şimdi bile yapabilirsin iyi ov ama

Canım ben değil kilosuna onlar takıldı ,önemli olduğundan değil 2600gr da iyi sonuçta bu hafta için ,bana karşı mahçup oluyorlar diyelim bi yüksek bi eksik söylüyorlar sonra birbirlerinin gözüne bakıyorlar usg fazla söylüyor ,ebeler elle az ölçüyor annelik defterinde kiloyu herseferinde yazıyorlar ,çizelge çok komik durumda ,yarın usg ye sadece kilo için detaylı bakacaklar fakat en çok merak edilen suyu fazlamıki sorusu :26: o yüzden .
evet iki sancıda çıktı, senin merak etiğini bende sordum ,ama bu normal bir durumda olabilir bu haftalarda rahim ağzı bebek hazırlık yaparmış .ilaki erken olucağın işareti değildir dedi ,bende bişi anlamadım ,benim sancılar çok ki çok bacım ufff

ahh bunu ben devamlı yaparım hatta karbonatıda eline al oraya elinle ovala
nasıl denirki başka sonrada sirkeyi sür her wc den sonra yap iyi gelir şimdi bile yapabilirsin iyi ov ama

karbonatla şişme yapmasın bacım kikikikikiiii
devamlı derken :26: sen mantar tarlası gibi sık sık mı oluyoki kikiki
şaka bi yana ilk defa böle oldum ya ,başka bir fitil yazdı bana yarın gidip alacağım ,ama şu sirkeyi denicem ,

yok kızz karbonat kesinlikle temizlik için kullanmak lazım
şişirmez korkma
ben önceden çok fazla olurdum ne zaman bunu duydum hiç ilaç içmiyorum bunun için
ama hamilelikte kullanılabilir mi bilmediğimden yazmaya cesaret edemedim
rümüşüm yadığına göre sıkıntı olmaz heralde

selam kikim nabersin canım

İyiyim diyim iyi oliyim bercestem ya,bu son ay işkence gibi adeta ,ama bebişimi sağlıkla kucağıma alacağım günü hayal ettiğimde ,daha iyi sabır edebiliyorum,ki eminim bütün anneler böyle atlatıyor son ayı ,,ALLAH inşallah tez zamanda sanada tumetede bu duyguyu nasip eder canım arkadaşım dualarım sizinle inanki

Hmmm:26: yok kız bişi olucağını sanmıyorum hamilelikte ,denicem ,doğal şeyler dururken neden ilaç kullanalımki :26:
sen nasılsın bu arada diyet nasıl gidiyo bacım ,ufffs ben 19 kilo almışım toplam bu arada ve 4 haftamız var daha sanırım hep kendime aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…