Selam kuzular. Hastanedeyim ben. 30+2 oldu cok şükür. Rumusun dediği gibi kizda gelisme geriligi var kanamadan kaynaklanan. Ama Rumusum kiloları yanlış anlamiskiz 950 gr oglan 1500 gr. Isler kötüye gittigi anda doguma alacaklar. Herkesi öpüyorum kocaman
Iyim hemsom napim okuyom bol bol bizim gibi olanları :) yawrum senin bebiste asilamayla olmuştu demi
Ewet canim 2. Asilamamda tuttu 1 sene arayla farkli yerlerde yaptirdim ama adanadaki tuttu :)) ilkinden sonra histereskopi oldum cnm rahim agzinda daralma varmis onu actilar ondan 8 ay sonra firsatim oldu 2. Yi yaptirmaya cok sukur tuttu :))Iyim hemsom napim okuyom bol bol bizim gibi olanları :) yawrum senin bebiste asilamayla olmuştu demi
Arca ben kışla baskette yaptitcam canım sen nerde yaptırmıştın...
Arca ben kışla baskette yaptitcam canım sen nerde yaptırmıştın...
Berceste kuzum adanada yaptircam biraz zor olcek ama napayim bildiğim güvendiğim yer ailemde burda ya rahat olur konaklama açısından bulunduğum yer ilçe ordaa yok zati bunlar merkezine gidiş geliş daha zor olur diye adanayi tercih ettik...
bizim doktorumuz urolok canım o yonlendircek kadın doğuma senin doktorunun adı neydi memnunsan ona gidek bari :) ınşallah bizimde ilkinde tutar
bizim doktorumuz urolok canım o yonlendircek kadın doğuma senin doktorunun adı neydi memnunsan ona gidek bari :) ınşallah bizimde ilkinde tutar
Inşallah hemsom dediğin gibi olur ilkinde tutar
Cok akintin vardiya belki ondan olmustur mantar.yaril llitre suya bir cay bardagi sirke koy.o su ile o bolgenk banyo yaptiktan sonra yika.bunu yapanlar memnun kalmis mantar falan kalmamis.
Slm kizlar uzun suredir yazamadim herkes iyidir jnsallah.ben cok kotuyum belim tutuldu bir haftadir cok kötüyüm igne serum yedim oglumu bir aksam mamayla besledim emziremedim ilaclardan dolayi..yine ayniyim ama ne zaman gececem bilemiyorum. ...simdi belime sicak su torbası koydum...
Slm kizlar uzun suredir yazamadim herkes iyidir jnsallah.ben cok kotuyum belim tutuldu bir haftadir cok kötüyüm igne serum yedim oglumu bir aksam mamayla besledim emziremedim ilaclardan dolayi..yine ayniyim ama ne zaman gececem bilemiyorum. ...simdi belime sicak su torbası koydum...
Bunu kesinlikle denicem canım ,ilk duyuyorum ,ama yapıcam ,çok sağol rümüşüm
Cidden cok ugrastirmislar cnm seni sakin ol bosa canini sıkıp bebişini strese sokma..kilosuna neden bukadar takiyorlar ben anlamadim benim dr umda haftasiyla uyumlu felan diyor kikosuna cok takilma diyor bencede dogru diyor.. Bu arada sanci cikmasi dogum yakin demek mi bu aksam mutlaka gir konusalim tatlim :)
ahh bunu ben devamlı yaparım hatta karbonatıda eline al oraya elinle ovala
nasıl denirki başka sonrada sirkeyi sür her wc den sonra yap iyi gelir şimdi bile yapabilirsin iyi ov ama
karbonatla şişme yapmasın bacım kikikikikiiii
devamlı derken :26: sen mantar tarlası gibi sık sık mı oluyokikikiki
şaka bi yana ilk defa böle oldum ya ,başka bir fitil yazdı bana yarın gidip alacağım ,ama şu sirkeyi denicem ,
selam kikim nabersin canım
yok kızz karbonat kesinlikle temizlik için kullanmak lazım
şişirmez korkma
ben önceden çok fazla olurdum ne zaman bunu duydum hiç ilaç içmiyorum bunun için
ama hamilelikte kullanılabilir mi bilmediğimden yazmaya cesaret edemedim
rümüşüm yadığına göre sıkıntı olmaz heralde
kız sonra gelirim acil çıkmam lazım kocam geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?