hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kimse yokmu ya kızlar bu nişan gelmesi neyin nesidir yaf ? Ne anlama geliyo ? Rengi nedir ? En önemlisi Miktarı nekadardır?
bende demin yine oldu sümüksü kanla karışık ,buradaki doktorlar bunun son ayda olmasını normal karşılıyor ,bi anlam taşıdığını söylemiyorlar :26: ilk gebeliğimde olmamıştı hiç ,merak ediyorum açıkçası :26:

cnm okuduğum kadarıyla doğumun yakın olduğunu gösteriyor 1 2 haftaya kadar heralde nişan gelmesi eğer sümüksüyse yarın bi söyle bakalım ne dicekler..yarın mutlaka gir habersiz bırakma bizi :)

cnm okuduğum kadarıyla doğumun yakın olduğunu gösteriyor 1 2 haftaya kadar heralde nişan gelmesi eğer sümüksüyse yarın bi söyle bakalım ne dicekler..yarın mutlaka gir habersiz bırakma bizi :)

sormasına soracamda adam akılı bişe denilmiyorki burda ( al işte aradan 1 saat sonra yine oldum ,busefer resmini çektim kız gösterecem bana normal gelmiyo nedense

Bizde gorseydik.eger gelen nisan ise dogum 2 saat sonrada olur 2 hafta sonrada olabilirmis.bebegim uyumuyor bugece.onu bekliuom.

Arada herzamanki gibi kasığımda ağrı oluyo ama öyle şiddetli değil daha doğrusu doğum sancısı gibi değil anında kesiliyor. :26:
korkutma kız beni :18: dur bi 38 haftalık olalım bari :18:
kız buraya yüklemeyi utanırım kız

Ndkadarlk oldun kiz.bebisle kisa kisa yazabiliuom yanlis anlama emi.cok mu fazla kan .yukleme zaten benimkide is olsun.uykusuzlivuma ver

Ndkadarlk oldun kiz.bebisle kisa kisa yazabiliuom yanlis anlama emi.cok mu fazla kan .yukleme zaten benimkide is olsun.uykusuzlivuma ver

35+7günlük olduk canım : peceteyle silinirken işte sümüksü akıntı kanla karışık geliyo işte kan oranı akıntıdan fazla gibi :26: nebilim ya bişi anlamadım ben

35+7günlük olduk canım : peceteyle silinirken işte sümüksü akıntı kanla karışık geliyo işte kan oranı akıntıdan fazla gibi :26: nebilim ya bişi anlamadım ben

Eee niye korkuyonki ozaman.benim dr 36 haftadan sonra bekle dediydi o haftada da ilk yuksek sancim cikmis 2 hafta sonra dogurduydum.sen yavas yavas bozuluyon galiba yani rahimin tikaci aciliyor.

Arada kucakta uyuttugum oluyordu ama genelde kendi uyuyordu.simdi yataktYiz memem agzinda gozler faldasi gibi.1 hafta istsnbula giitim duzenm sasti

Ayyyy ne tatlıdır o şimdiii yerim ben onun fal taşı gözlerini kız yanında uyutma bak insanlık hali üstüne uyursun mazallah ,yatağına koy onu emdikten sonra

Ayyyy ne tatlıdır o şimdiii yerim ben onun fal taşı gözlerini kız yanında uyutma bak insanlık hali üstüne uyursun mazallah ,yatağına koy onu emdikten sonra
Emmesi bitmiyorki memeyi cektim uyandi gene.bakalim yavastan kapaniuor gozleri.bekliyom iste uyumasini telefonla senle konusurken oyalaniuom.allah korusun dogru diyon.yazarken gene uyandi.

....................... .............

Eklentiler

• $image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…