Buyuk ihtimal bozuluyon.hadi hayirlisiRümeysa gördünmü siliyorum
Alıntı yapma
kızlarr ben geldimm kikicim sen 2 haftaya doğurursun dedi dersin bak 38. haftada yani
Yaaa silemiyorum gitmiyooorrrrr(((
Yaaa silemiyorum gitmiyooorrrrr(((
Gozjkmuyor ki silmisin
Hosgldinn naptin cantAlarin hazirmi senin
Hadi yavalla hala uğraşıyorum ,alttaki yazılar gitti resim gitmedi gözüküyor bende
kızım benden sonra doğuracaktın sende benden önce doğuracan bu gidişle..doğum için son adet tarihini baz al doktorun dediğini değil ben 35+3 deyim yarın.dr un dediğine göre 36+2 felan oluyom ama..senin kaç son adet tarihine göre
ewet cnm hazırladım perşembeden sonrada diğer bütün kıyafetleri hazırlıcam yıkıcam şifonyere yerleştirecem
ne demek istedin kız ben son bat günüm 19 Mart tı normalde o hesaba göre şu an ben 34+7yim ama 1 hafta önde olduğunu söylüyor doktor o yüzden bugün bana 35+7 günlük olmuşsun dedi ,:44:
ne demek istedin kız ben son bat günüm 19 Mart tı normalde o hesaba göre şu an ben 34+7yim ama 1 hafta önde olduğunu söylüyor doktor o yüzden bugün bana 35+7 günlük olmuşsun dedi ,:44:
Bi cik gir yap.benim telefondan kaynakli belki.yada arca baksin onda gozjkuyormu
Hadi bakalim.gec olsunda guc olmasin.hurmalari yemeye baslayin bence.helekk hayalim hurmanin dibine vur
Çıktım girdim yine aynısı ,ARCA sende foto gözüküyormu hala ???
benim 16 mart o yüzden ben 35+3 oluyom yarın sen 35+0 sın..dr sadece gelişimi ölçüp söylüyor banada 1 hafta önde gidiyor dedi ama bu zamanından 1 hafta önce doğacak anlamına gelmiyor dedi aynen kardeşimdede öyle oldu onada 1 hafta önde gidiyorsun dedi ama 41. haftada doğurdu yani sadece bebeğin kilosu boyu haftasına göre önde gitmiş oluyo çaktınmı köfteyi :)) bence son adetine göre düşün doğum tarihini yani yarın 36 ya giriyorsun bebişim :))
Hayy sizin haftanizi yiyim bu hafta hesaplamarida bir garip oluyor benim ki sata gore 2 hFTa geriden gelirdi hep.
Hayy sizin haftanizi yiyim bu hafta hesaplamarida bir garip oluyor benim ki sata gore 2 hFTa geriden gelirdi hep.
ewet cnm görünüyor zaten sitenin bi yerinde yazıyor yazılan hiç bişe silinmez die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?