hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlarr ben geldimm kikicim sen 2 haftaya doğurursun dedi dersin bak 38. haftada yani

Yaaa silemiyorum gitmiyooorrrrr(((

kızım benden sonra doğuracaktın sende benden önce doğuracan bu gidişle..doğum için son adet tarihini baz al doktorun dediğini değil ben 35+3 deyim yarın.dr un dediğine göre 36+2 felan oluyom ama..senin kaç son adet tarihine göre

ne demek istedin kız ben son bat günüm 19 Mart tı normalde o hesaba göre şu an ben 34+7yim ama 1 hafta önde olduğunu söylüyor doktor o yüzden bugün bana 35+7 günlük olmuşsun dedi ,:44:

ne demek istedin kız ben son bat günüm 19 Mart tı normalde o hesaba göre şu an ben 34+7yim ama 1 hafta önde olduğunu söylüyor doktor o yüzden bugün bana 35+7 günlük olmuşsun dedi ,:44:

benim 16 mart o yüzden ben 35+3 oluyom yarın sen 35+0 sın..dr sadece gelişimi ölçüp söylüyor banada 1 hafta önde gidiyor dedi ama bu zamanından 1 hafta önce doğacak anlamına gelmiyor dedi aynen kardeşimdede öyle oldu onada 1 hafta önde gidiyorsun dedi ama 41. haftada doğurdu yani sadece bebeğin kilosu boyu haftasına göre önde gitmiş oluyo çaktınmı köfteyi :)) bence son adetine göre düşün doğum tarihini yani yarın 36 ya giriyorsun bebişim :))

Hayy sizin haftanizi yiyim bu hafta hesaplamarida bir garip oluyor benim ki sata gore 2 hFTa geriden gelirdi hep.

:26: iyide son adetime göre hesaplamamı istiyorsan ozaman yarın 36 ya değil 35 giriyorum :44:

Hayy sizin haftanizi yiyim bu hafta hesaplamarida bir garip oluyor benim ki sata gore 2 hFTa geriden gelirdi hep.

bacım seninki geç döllenme olduysa ondan geriden geliyor olabilir.. ben kardeşiminki gibi iri bi bebek doğururmuyum die taktım bu hafta olayına ama hep son adet tarihime göre takip ediyom ben dr un dediğine göre değil :))))

doğru diyorsun rümüşüm ,kafalar iyice karışmasın ,doktor bir hafta önde hesaplıyo bende o yoldan gidiyorum bakalım neolcek

ewet cnm görünüyor zaten sitenin bi yerinde yazıyor yazılan hiç bişe silinmez die

Offf yaaa neyse kızlar kusuruma bakmayın , rümüş görsün istedim maksadım miğdemizi bulandırmak değildi kikikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…