hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yiyorum cnm ama bitti perşembe alacam sen faydasını gördünmü sancı açısından

Ben acikcasi cok yiyemedim.gunde birtane falan.ama hastaneyd yTip nstde sancim cikiyor ben hissetmiyordum.belkj hurmadan kaynaklidir.cogu kisi faydasjnj gormus.zaten kurani kerimde meryem suresinde hz.meryemin dogum yapgigini anlatan yerde geciyor hurma.bir hikmeti varki yaziyor.facede ssvd diye bir grup var oraya girip okuyun cok bilgilendirici bilgiler var

yok cnm neden midemiz bulansın hepimizin başına gelen şey sonuçta rahat ol sen yabancı yok aramızda :)) ama dediğim gibi benden önce doğurursun sen bacım rümüşün dediği gibi hurmanın dibine vurrrrrrrrrrrr :)))

Ayyu cok midemiz bulandi zaten ogurmekden icim disima gecti bi git kikimya biz burda dogumun ilk adimi olan nisan haberini almisiz sen neyi derdindesin

ben günde 5 6 tane felan yiyodum bitti işte alacam bu sefer fazla alacam doğuma giderkende tıkınacam yicem bakalım faydası olacakmı :)))

Ayyu cok midemiz bulandi zaten ogurmekden icim disima gecti bi git kikimya biz burda dogumun ilk adimi olan nisan haberini almisiz sen neyi derdindesin

Kikikiki ne bilim çekingenliğim tuttu gece gece hakımızda hayırlısı diyelim ,hurma almıştım yarın başlıyor ben , hadi hepinize Allah rahatlık versin

Iyi geçer kızlar bendende hepinize yarın dayanamayıp tekrar gitcez hastaneye sperm testi için hala inanamiyom da iki milyon çıktığına belki yalnislik vardir diyorum bi umut.
yarın daha kapsamlı bi hastanede yaptırıp o sonucu çarşamba günü doktorumuza gostercez... Tekrar iyi geceler opuldunuz :*

Kikikiki ne bilim çekingenliğim tuttu gece gece hakımızda hayırlısı diyelim ,hurma almıştım yarın başlıyor ben , hadi hepinize Allah rahatlık versin

hadi hayırlısı bakalım cnm inşallah sağ salim kucağımıza alırız gerisi hikaye boşver :))

Kuzummmmm moral bozmk yok...herseyde vardir bir hayir.belki direk tupbebege yonelmeniz icin asilama ile vakit kaybi olmaskn diye boyle cikmistir sonuclariniz.vardir bir hayr.hadi iyi geceler.

cnm sıkma canını bi ara 2,7 *10 yazmışsın bu bence 27 milyon demek bence buda çok kötü bi sonuç değil içini ferah tut virgüllü sayılarda her 10 la çarpmada virgül sağa kayar bize böyle öğrettiler okulda bak hesap makinasında çarp öyle çıkıyor

Okudum canım sabah okudum ama
:) bizde sonucu ilk aldığımızda öyle dedik ben iki buçuk milyon dedim aslında eşim yok yirmiyedi dedi ama hatta sırf onun için eşim devlet hastanesine gidip sıra aldı urologa göstermek için... değilmiş doktora gösterdik 3 milyona yakın dedi...

Kiki doguruyon mu dogurdun mu kiz benim nisanla su ayni gun gelmisti senin 2. Cocukta kesin dogurdun

Yok canım doğurmadım ,bu ay doğurmakta istemiyorum ,en azından Aralık ayına geçiş yapalım ya .

kızlar randevudan geliyorum şimdi hastaneden ..
bebişim 2600 gr Mış ,fakat suyu biraz fazlaymış ,bu yüzden önümüzdeki en yakın günde aile doktoruma gidip şeker testi yapmam gerekiyormuş , kanamaları anlattım ,bu doğum yaklaştığını gösterir dedi ama her kadında farklılık gösterirmiş ,kiminde ,birkaç gün kiminde 1-2 hafta sürebilirmiş ,çatı muanesi yapmak istemedi açıklığım varmı diye ,çünkü eğer Alttan kontrol edersem açılman varsa dahada hızlanabilir dedi ,böyle kalsın sancın başlayana kadar dedi ,
ben 10 gün daha geçsin istiyorum ya hem bebişim biraz daha kilo almış olur((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…