- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Bu arada günaydın herkeze :) dua edin bana bugün tekrarlıyoruz sperm testini
Yok canım doğurmadım ,bu ay doğurmakta istemiyorum ,en azından Aralık ayına geçiş yapalım ya .
kızlar randevudan geliyorum şimdi hastaneden ..
bebişim 2600 gr Mış ,fakat suyu biraz fazlaymış ,bu yüzden önümüzdeki en yakın günde aile doktoruma gidip şeker testi yapmam gerekiyormuş , kanamaları anlattım ,bu doğum yaklaştığını gösterir dedi ama her kadında farklılık gösterirmiş ,kiminde ,birkaç gün kiminde 1-2 hafta sürebilirmiş ,çatı muanesi yapmak istemedi açıklığım varmı diye ,çünkü eğer Alttan kontrol edersem açılman varsa dahada hızlanabilir dedi ,böyle kalsın sancın başlayana kadar dedi ,
ben 10 gün daha geçsin istiyorum yahem bebişim biraz daha kilo almış olur ((((((
Yok canım doğurmadım ,bu ay doğurmakta istemiyorum ,en azından Aralık ayına geçiş yapalım ya .
bebişim 2600 gr Mış ,fakat suyu biraz fazlaymış ,bu yüzden önümüzdeki en yakın günde aile doktoruma gidip şeker testi yapmam gerekiyormuş , kanamaları anlattım ,bu doğum yaklaştığını gösterir dedi ama her kadında farklılık gösterirmiş ,kiminde ,birkaç gün kiminde 1-2 hafta sürebilirmiş ,çatı muanesi yapmak istemedi açıklığım varmı diye ,çünkü eğer Alttan kontrol edersem açılman varsa dahada hızlanabilir dedi ,böyle kalsın sancın başlayana kadar dedi ,
ben 10 gün daha geçsin istiyorum yahem bebişim biraz daha kilo almış olur ((((((
Kızlar sonuç için kocis gitti hastaneye beni başım agriyo çok gidemedim beş gibi çıkar dediler bakalim nolcak...
Kızlar sonuç için kocis gitti hastaneye beni başım agriyo çok gidemedim beş gibi çıkar dediler bakalim nolcak...
Geldi canm diğer sonuçta gerçekten hata varmış :) 11 milyon cikmis diğer değerler gayet iyi bi sayımız düşük ama iki milyon kadar değil iki milyona çok üzülmüştüm... Yarın doktorumuza gitcez asiyida yaptircaz yinede :):):)
Geldi canm diğer sonuçta gerçekten hata varmış :) 11 milyon cikmis diğer değerler gayet iyi bi sayımız düşük ama iki milyon kadar değil iki milyona çok üzülmüştüm... Yarın doktorumuza gitcez asiyida yaptircaz yinede :):):)
Pekmezini yiyemiyo rumusum kendini yiyo bide tozunu iciyo :) ilaç tedavisi ek bitkiseller 1 milyon arttırmış sadece :) ama olsun iki milyon olmasında :) aşılama olcam ama adanaya gelmişken belki tutarda stresim azalır
Kikimm ben sana bunlari dediydim doktora gitmene gerek yoktu ki..bu hafta kendini cok yorma dinlenmeye calis.benim kizim dun uyumak bilmiyordu bugunde uyanmak bilmiyor.saat 8 bucukta emdi beni.sonra 12 de zorla 5 dk emdi gene uyudu.habubsaat te 10 dk emdi.huzursuzlgu falan yok.alti pisik oldu acaba enfeksiyon falanmi kapti
Hamiledasim bence ayin 1 i 2 si gibi dogar senin bebis :) bakalim bana ne dicek persembe gunu hemen yazarim sana bu arada kilosuda simdi icin iyi pekmez yemeyi unutma ben cok faydasini goruyorum :))
AYyyyyyy kikim doğuruyorsun az kalmiş.sağlıkla doğur.sen istiyorsunda bakalım prenses istiyormu beklemek.ben 41 haftada doğurdum 2 cadımı da.oda iyi değil.sabırsızlanıyor insan.
Inşallah dediğin gibi olur arcacığım ,Kasım ayını atlatsak iyidir ,bugün kanlı akıntım kahverenli olarak devam ediyor ,saat başı adet olucakmışım gibi kadıklarıma ağrı giriyorözellikle bebiş oynadığında daha çok ağrım oluyor nedense bazen minoşum bile acayip ağrıyor iğne batırıyorlar gibi ,o an dışarı fırlicak gibi geliyor valla
pekmez yemeyi unutmam ,Perşembe haber bekliyorum ,döner dönmez yaz banada
masallah barekeallahEki Görüntüle 867254 Eki Görüntüle 867260 tanıştırayım kızım saliham ve ben
ilk resimde kızım azcık pofuduk gözükebilir o kadar kilolu değil tamamen üstündeki pamuklu kalın kıyafetten kaynaklı
Eki Görüntüle 867254 Eki Görüntüle 867260 tanıştırayım kızım saliham ve ben
ilk resimde kızım azcık pofuduk gözükebilir o kadar kilolu değil tamamen üstündeki pamuklu kalın kıyafetten kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?