hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

AYyyyyyy kikim doğuruyorsun az kalmiş.sağlıkla doğur.sen istiyorsunda bakalım prenses istiyormu beklemek.ben 41 haftada doğurdum 2 cadımı da.oda iyi değil.sabırsızlanıyor insan.

Kikimm ben sana bunlari dediydim doktora gitmene gerek yoktu ki.. bu hafta kendini cok yorma dinlenmeye calis.benim kizim dun uyumak bilmiyordu bugunde uyanmak bilmiyor.saat 8 bucukta emdi beni.sonra 12 de zorla 5 dk emdi gene uyudu.habubsaat te 10 dk emdi.huzursuzlgu falan yok.alti pisik oldu acaba enfeksiyon falanmi kapti

Son düzenleme:
Kızlar sonuç için kocis gitti hastaneye beni başım agriyo çok gidemedim beş gibi çıkar dediler bakalim nolcak...

Kızlar sonuç için kocis gitti hastaneye beni başım agriyo çok gidemedim beş gibi çıkar dediler bakalim nolcak...

Hayirlisi olsun cnm canini sıkacak bi durum yok 3 milyon tup bebek icin cok iyi bir sonuc sonucta bize 1 tanesi lazim :)) bu arada sana moral olurmu bilmem ama arkdasim da tup le hamis kaldi esinin hic spermi yoktu kucuk bi ameliyatla parca aldilar ondan ne kadar sperm cikarsa artik dediler hicte cikmayabilirdi simdi bebisi dogdu 2 aylik olacak nerdeyse ve arkadasimda tup tikanikligi da vardi

Hamiledasim bence ayin 1 i 2 si gibi dogar senin bebis :) bakalim bana ne dicek persembe gunu hemen yazarim sana bu arada kilosuda simdi icin iyi pekmez yemeyi unutma ben cok faydasini goruyorum :))

Hadi hayirlisi.sevindim sizin adiniza.sen asilama yapolck ay guzel gine gida takviyesi yap esine ve kendine.bal tarcin karisimni kendine.keciboynuzu yedir esine yada en azindan pekmzini yesin

Hadi gözün Aydın canım:) için rahatlamıştır ohhh ,inşallah ilk aşılamadada tutar bi halay çekeriz ,halayı özledik valla

evet sen dediydin senin kız dünkü uykusuzluğun acısını bugün çıkarıyor belli niye pişik olduki :26: bezlerin markasını sürekli değiştirmiyorsun dimi ? Bide sık sık aç onu açarkende hemen kapatma üstüne ince bez at 5 dk havalansın minoşu pişik kremi sür bak buaradaki doktorlar pudradan daha çok krem öneriyorlar o durumda ,nedenini sorma bilmiyorum
tekrar geçmiş olsun prensese

Hamiledasim bence ayin 1 i 2 si gibi dogar senin bebis :) bakalim bana ne dicek persembe gunu hemen yazarim sana bu arada kilosuda simdi icin iyi pekmez yemeyi unutma ben cok faydasini goruyorum :))

Inşallah dediğin gibi olur arcacığım ,Kasım ayını atlatsak iyidir ,bugün kanlı akıntım kahverenli olarak devam ediyor ,saat başı adet olucakmışım gibi kadıklarıma ağrı giriyor özellikle bebiş oynadığında daha çok ağrım oluyor nedense bazen minoşum bile acayip ağrıyor iğne batırıyorlar gibi ,o an dışarı fırlicak gibi geliyor valla
pekmez yemeyi unutmam ,Perşembe haber bekliyorum ,döner dönmez yaz banada

AYyyyyyy kikim doğuruyorsun az kalmiş.sağlıkla doğur.sen istiyorsunda bakalım prenses istiyormu beklemek.ben 41 haftada doğurdum 2 cadımı da.oda iyi değil.sabırsızlanıyor insan.

Valla nazlımam bendeki durumlar pek 40 haftayı bulacakmışım gibi gözükmüyor ,tabi Allah bilir ,bilinmez bu bebeklerin keyfi zamanı :) sağlıkla gelsinlerde ,herşeye katlanıcaz artık neyapalım .
senin küçük cadılar iyidir inşallah

seninki kesin doğum nişanı cnm dikkat et hazırlıklı ol..ayyy sen böyle olunca bende heyecan yaptım bak şimdi bu arada bebişin hareketleri ne durumda..yanında kimse varmı suyun felan gelirse sancın başlarsa bide suyun birden gelmeyebilir hani nişan geldiya sızıntı şeklindede gidebilir bu durumda bile hastaneye git bence.. randevum yarın 1.30 da ondan sonra alışverişe gidecem biraz geç kalabilirim merak etme mutlaka yazacam cnm :))

tanıştırayım kızım saliham ve ben
ilk resimde kızım azcık pofuduk gözükebilir o kadar kilolu değil tamamen üstündeki pamuklu kalın kıyafetten kaynaklı

Son düzenleme:
Hamiledaşımmm nerdesin dogurmayamı gittin kıızzzzz.. Bi ses verrrr :)) korkutma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…