hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kizlaarrrr bugün kendi doktorumuza gittik ilaç biz pek ise yaramimis derken megersem yaramış sperm şekli ve hareketliligide düşükmüş meğer bizim onlar normale dönmüş sayı azmis sadece... Bi üç ay dha kullanın asi için erken dedi gönderdi ama bizde soru işaretleri kaldı çok asilamada var aklımızda o yüzden tüp bebek merkezinde randavu istedik ama üç ay sonraya verdi almadik ozel bi hastaneye gittik ordan randavu aldık randavu beklerkende eşim tanıdığı tesaduf urologun sekreteriydi bide o görsün sonuçları dedi ve onla gorusturdu bizi... Doktoru soru yağmuruna tutunca bana biraz kızdı senin bu acelen ne yasin daha genç bu kadar stres yapilirmi dedi asilamayla olmazsan daha çok uzulursun kendinide esinide strese sokarsin dedi

Bu ilaçlara ek bikac zor bulunan bi ilaçta yazdı ssk karsilamiyo yurt dışından geliyo pahalı ama çok etkili dedi... Onları aldık 700 lira tuttu 2 aylik ilk üç ay kullan tekrar test yaptir olmazsa üç ay daha kullan dedi... Asi içinde erken hatta 3-4 ay su çocuk konusunu çıkar aklındn olacağı varsada olmaz sendeki bu stres yüzünden dedi anlicaniz üç ay daha dewam ilaç kullanmaya iyimi oldu kötümu arada kaldım

İnşallah üzülmemişsindir dr dediklerine
Bencede çok streslisin ve bunu. Azltmaya çalışmalısın canım
Eşinine de çok sevindim. Tüpte sayı önemli değil canım i
Hızı önemli ok şükür ki hızda sorun yokmuş
Rahatla artık

Rümüşüm maşallah kızçene ve sana.mühteşemsiniz.dua oku ona.kokluyorum minnoşunu..
Tumet stresini azaltmaya özen göster.canım.sadece zamana ihtiyac var inşallah her şey yoluna girecek..bendede 3 sene geç oldu.o kadar stres yapdımki.içime kapandım.şimdi diyorum keşke gezib tozsaymışın kocişimle.şimdi iki cadıyla ne mümkün.
Herkes iyidir inşallah. .sürekli bakıyorum size.ama orkimden bir haber göremedim....

hayırlısı olsun cnm herseyde vardır bi hayır.. dr lardan daha ii bilemeyiz sonuçta..bencede sen stresini azaltmaya çalış bakarsın kendiliğinden olur bugün bi yerde okudun yine kadınlar kulübünde kadın 3 milyon spermle normal yolla hamiş kalmış

Şu an bitmiş bir halde yazıyorum, sabah saat 11 de sancılarım başladı ,saat 02:00 de normal doğuma hazır 10 cm açıldım ,ve o dakika bebeğin ters olduğunu anladık,doktorlara çok kızgınım,acilen Sezaryana girdik,saat 03:01 de 2621gr kızım doğdu,oyuncak tan hiç farkı yok (küveze aldılar çünkü nefes almakta birazcık zorlanıyor ,,okadar sancıyıda boşuna çektim ((( bütün vucudüm uyuşmuş durumda ,,kendime gelince ağrırmı bu Sezaryan bilmiyorum ,benden bukadar ,yarın fırsat bulmayabilirim ,iyi olunca girerim ,dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Sabah sabah şok gelişme diye buna derler.gozunaydin kikiim.usg de nasil gormezler bebegin ters oldugunu yuhh yani.sezerysn yerin ağrı yapar ama agri kesici vururlar.seni seviyoz kikiiimmmmmmm uysss simdi ne tatli biseydir bebis mis kokulu. Kuvozde fazla kalmaz inssallah

Sabah sabah şok gelişme diye buna derler.gozunaydin kikiim.usg de nasil gormezler bebegin ters oldugunu yuhh yani.sezerysn yerin ağrı yapar ama agri kesici vururlar.seni seviyoz kikiiimmmmmmm uysss simdi ne tatli biseydir bebis mis kokulu. Kuvozde fazla kalmaz inssallah

kikim maşallah canım
çok şükür kavuşmuşmuşsun meleğine
canım kilosona çok üzülme tombiş olunca noluyo ki
kız bebeği bence kilosu az olmalı sonrada zayıflayacaz diye uğraşıyoruz işte
lütfen artık üzlme canım kızmada dra olan olmuş
bebişin ve sen önemlisin artık
yanında birileri varmı canım

kikim maşallah canım
çok şükür kavuşmuşmuşsun meleğine
canım kilosona çok üzülme tombiş olunca noluyo ki
kız bebeği bence kilosu az olmalı sonrada zayıflayacaz diye uğraşıyoruz işte
lütfen artık üzlme canım kızmada dra olan olmuş
bebişin ve sen önemlisin artık
yanında birileri varmı canım

canım benim..zorlanmışsın ama bebeğine kavuşmuşsun sonunda.inşallah her şey yoluna girer,bebeğinle mutlu huzurlu bir hayatın olur..

Canim benim hem geçmiş olsun hem gözün aydın. O kadar sanci boşa degil. Direk sezaryen doguma giren kadina göre şanslısin. Hemen sütün olur. Bebis de cok durmaz çıkar. Sağlıkla büyüt kuzuyu

Canımmmmm gözün aydın.çok şükür doğurmuşsun kızımızı.kilosunu önemseme.bak gör nasıl toparlıycak o bir aya inşallah. .

Arkadaslar yardim edin.adet olmadim daha. Normalde 26 gunde bir olurum.gecen ay ilac aldigim icin 30. Gun oldum.bu seferde mi oyle olacak acaba. Kafam durdu hesap yapamiyorum.

Canim gozun aydin ben sana doguruyon demistim dr kizmakta haklisin sezeryan agrisindan kurtulmanin en iyi yolu yurumek canim bol bol yuru ve usutmemek icin elinden geleni yap bir haftaya normale donersin bebisinde yakinda kollarinda olur hic merak etme ayni derdi yasamis biri olarak olaya iyi tarafindan bak o kuvezde takipteyken sende toparlanirsin kavusunca op bizim icin aceleci cimcimeyi hemsom kaderimizde kizlarimizda ayni kafada be

amanin hayalim dogurmus cnm gozun aydin. ins sen de bebeginde hemen atlatirsiniz. cok cok gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…