Şu an bitmiş bir halde yazıyorum, sabah saat 11 de sancılarım başladı ,saat 02:00 de normal doğuma hazır 10 cm açıldım ,ve o dakika bebeğin ters olduğunu anladık,doktorlara çok kızgınım,acilen Sezaryana girdik,saat 03:01 de 2621gr kızım doğdu,oyuncak tan hiç farkı yok(küveze aldılar çünkü nefes almakta birazcık zorlanıyor ,,okadar sancıyıda boşuna çektim ((( bütün vucudüm uyuşmuş durumda ,,kendime gelince ağrırmı bu Sezaryan bilmiyorum ,benden bukadar ,yarın fırsat bulmayabilirim ,iyi olunca girerim ,dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Kizlar dr a gittik bu gun kızçem 2950 -3000 gr olmus nst de sancım felan çıkmadı 2 hafta sonra tekrar cagirdi bakalim o zaman ne dicek eger 3700 gr mi gecerse normal yaptirmam dedi riskli olur dedi 2 hafta sonra catı muayeneside yapacak simdiden tırsıyorumm :))
Kizlar dr a gittik bu gun kızçem 2950 -3000 gr olmus nst de sancım felan çıkmadı 2 hafta sonra tekrar cagirdi bakalim o zaman ne dicek eger 3700 gr mi gecerse normal yaptirmam dedi riskli olur dedi 2 hafta sonra catı muayeneside yapacak simdiden tırsıyorumm :))
Yaptirma sende cati muyenesini.benimki nisanim gelince yapmisti.masallah kilosuna.normal dogum istedigimiz icin cok diretmediydi cati muyanesini.olursanda
Korkulacak hiç bisey yok.kendini kasma derin nefes al bitti bile.
Masallah size canim. Ama unutma kilo konusunda genellikle yaniliyormus makineler. En guzeli bebegin gelecegi zamani kendisinin belirlemesi. Bence beklemelisin. Nasil olursa olsun insallah sagsalim kavusursunbebegine.
Şu an bitmiş bir halde yazıyorum, sabah saat 11 de sancılarım başladı ,saat 02:00 de normal doğuma hazır 10 cm açıldım ,ve o dakika bebeğin ters olduğunu anladık,doktorlara çok kızgınım,acilen Sezaryana girdik,saat 03:01 de 2621gr kızım doğdu,oyuncak tan hiç farkı yok(küveze aldılar çünkü nefes almakta birazcık zorlanıyor ,,okadar sancıyıda boşuna çektim ((( bütün vucudüm uyuşmuş durumda ,,kendime gelince ağrırmı bu Sezaryan bilmiyorum ,benden bukadar ,yarın fırsat bulmayabilirim ,iyi olunca girerim ,dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Şükürler olsun iyiyiz. Ben sana ozet geçem kikiim dogurdu 10 cm e kadar açıklığı oldu ama bebek ters oldugu ici sezeryan oldu.ya bebek son saatte dönüş yapti ya da doktor usg de niye goremedi bilemiyoz.orkidemiz hastanede buyuk ihtiml dogum olana kadar hastanede kalicak.en son safrasinda çamur çıkmış.onun haricinde herkes kendi rutini icinde devam ediyorkızlar benim mide bulantılarım geri geldi o yüzden çok duramıyorum forumda hepiniz iyisiniz demi bi ara dönüp okuyacağım geçmişi
Iste benim bal yanagim
Eki Görüntüle 869275 Eki Görüntüle 869276Masallah.sari bocuk yerim yanaklarını
geçmiş olsun canım beline sıcak yapmak böbreklere zarar vermesin canım
ilaç sürsür eşine sonrada ütüyle ısıttığın havluyu beline sar
iyi gelecektir eğer fıtık değilse
çok çok geçmiş olsun yasamimciğimdikkat et kendine ,tosun paşayı öp yerimize ,tez vakitte iyileşirsin inşallah (
Eki Görüntüle 867254 Eki Görüntüle 867260 tanıştırayım kızım saliham ve ben
ilk resimde kızım azcık pofuduk gözükebilir o kadar kilolu değil tamamen üstündeki pamuklu kalın kıyafetten kaynaklı
Kızlar uyku tutmadı ağrılardan yazayım dedim.
kızım iyiye gidiyor Allah a şükür ,yarın küvezden çıkıyor .yanıma benim odaya getirecekler ,günde 10 kere emzirmek için o odadan o odaya zor oluyordu.
bana gelince çok kötüyüm ,dikişler çookk ağrıyor yetmezmiş gibi bel ,sırt,omuz ağrılarından duramıyorum ,büyük abdeste 2 gündür çıkamadım ve 2 daha sürebilirmiş ,bağırsaktaki hava ve ameliyattan dolayı karnımdaki hava ,bütün vücuduma ağrı yapıyormuş(
haftasonuda buradayız pazarteside beli değil henüz ,
sütümde pompayla Çek Çek anca bugün 7ml geldi ,inş eve gidene kadar sütüm gelir ,bu açlığa dayanamıyor çookk bağırıyor cıyak cıyakkiki ,bu arada mama burnundan veriliyor ,iyi yutkunamıyor bide sütüm gelene kadar şişeye alışmıcakmış öyle dediler .
cnm bnmm gozun aydın kavusmussun kuzucugunaaKızlar uyku tutmadı ağrılardan yazayım dedim.
kızım iyiye gidiyor Allah a şükür ,yarın küvezden çıkıyor .yanıma benim odaya getirecekler ,günde 10 kere emzirmek için o odadan o odaya zor oluyordu.
bana gelince çok kötüyüm ,dikişler çookk ağrıyor yetmezmiş gibi bel ,sırt,omuz ağrılarından duramıyorum ,büyük abdeste 2 gündür çıkamadım ve 2 daha sürebilirmiş ,bağırsaktaki hava ve ameliyattan dolayı karnımdaki hava ,bütün vücuduma ağrı yapıyormuş(
haftasonuda buradayız pazarteside beli değil henüz ,
sütümde pompayla Çek Çek anca bugün 7ml geldi ,inş eve gidene kadar sütüm gelir ,bu açlığa dayanamıyor çookk bağırıyor cıyak cıyakkiki ,bu arada mama burnundan veriliyor ,iyi yutkunamıyor bide sütüm gelene kadar şişeye alışmıcakmış öyle dediler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?