hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Anaaaaaammmm şok şok şok nasil bi haber buuu hayirli olsun gecmis olsun hamiledaşım.. Kiz sen bile benden once dogurdunn :)) hayirlisi olsun sezeryan icinde sıkma canini herseyde bi hayir vardir.. Ay bi ben kaldımmm öksüz gibi yaa (

Kizlar dr a gittik bu gun kızçem 2950 -3000 gr olmus nst de sancım felan çıkmadı 2 hafta sonra tekrar cagirdi bakalim o zaman ne dicek eger 3700 gr mi gecerse normal yaptirmam dedi riskli olur dedi 2 hafta sonra catı muayeneside yapacak simdiden tırsıyorumm :))

Yaptirma sende cati muyenesini.benimki nisanim gelince yapmisti.masallah kilosuna.normal dogum istedigimiz icin cok diretmediydi cati muyanesini.olursanda
Korkulacak hiç bisey yok.kendini kasma derin nefes al bitti bile.

Masallah size canim. Ama unutma kilo konusunda genellikle yaniliyormus makineler. En guzeli bebegin gelecegi zamani kendisinin belirlemesi. Bence beklemelisin. Nasil olursa olsun insallah sagsalim kavusursunbebegine.

Yaptirma sende cati muyenesini.benimki nisanim gelince yapmisti.masallah kilosuna.normal dogum istedigimiz icin cok diretmediydi cati muyanesini.olursanda
Korkulacak hiç bisey yok.kendini kasma derin nefes al bitti bile.

Cnm catima bakip normal yapip yapamicami soylicek 4000 kilo olabilirmis cunku o yuzden riskli olur dedi.. Tmm kolay dogurabilirsin ama ilerde buyuk ve kucuk abdest tutamama olayi olur dedi 3500 olursa normal dogurursun dedi ama risk almayalim once bi catina bakalim dedi.. Bakalim 2 hafta sonra ne dicek

Masallah size canim. Ama unutma kilo konusunda genellikle yaniliyormus makineler. En guzeli bebegin gelecegi zamani kendisinin belirlemesi. Bence beklemelisin. Nasil olursa olsun insallah sagsalim kavusursunbebegine.

Amin cnm insallah...Ewet cnm biliyorum yaniliyor makinalar ama benim kafam karisti arkadasima 3500 dediler 2800 dogdu kardesimede 3500-3700 dedi karninda kucuk kolay dogurursun dedi 4500 dogdu o yuzden neye inanacam bilemedim hep 1 hafta onden gidiyo demisti o yuzden kilosu bana dogru gibi geldi bilemedim yani :S

Canim gozun aydin.gecmis olsun...rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah. sen üzülme çabuk toparlanir o.orkidenin dedigi gibi sütün hemcecik gelir benim cok zor gelmisti.sifir sanci olunca....kiza surede sende toparlarsin.opuyorum.

kızlar benim mide bulantılarım geri geldi o yüzden çok duramıyorum forumda hepiniz iyisiniz demi bi ara dönüp okuyacağım geçmişi

kızlar benim mide bulantılarım geri geldi o yüzden çok duramıyorum forumda hepiniz iyisiniz demi bi ara dönüp okuyacağım geçmişi
Şükürler olsun iyiyiz. Ben sana ozet geçem kikiim dogurdu 10 cm e kadar açıklığı oldu ama bebek ters oldugu ici sezeryan oldu.ya bebek son saatte dönüş yapti ya da doktor usg de niye goremedi bilemiyoz.orkidemiz hastanede buyuk ihtiml dogum olana kadar hastanede kalicak.en son safrasinda çamur çıkmış.onun haricinde herkes kendi rutini icinde devam ediyor

açar açmaz çok güzel haberler aldımmmm kikiiiiiiiiiiim gözün aydın daha dün gibi hamileyim dediğini hatırlıyorum:) canım benim Allah bağışlasın çiçeğini sana...
ireeem bebişin gerçek bir baalll, yanımda olsa sevsem azcık:)
bu arada emin olun ben de sizi çok özlüyorum ama benim koşturmam bitmiyor... şimdi fırsat buldum iki dakka gireyim dedim...
orkiden de ses seda çıkmadı:26::26::26::26:
tumet kızlara katılıyorum, bak bizde de aynı sorunlar var ama ben inanıyorum lütfen sen de moralini yüksek tut:)

rumişiiiimmmmm

geçmiş olsun canım beline sıcak yapmak böbreklere zarar vermesin canım
ilaç sürsür eşine sonrada ütüyle ısıttığın havluyu beline sar
iyi gelecektir eğer fıtık değilse

çok çok geçmiş olsun yasamimciğim dikkat et kendine ,tosun paşayı öp yerimize ,tez vakitte iyileşirsin inşallah (

sagolun kızlar...belimde ödem oluşmuş...fıtık yok Allahtan.hala tam doğrulmuş değilim ama geçen haftaya göre biraz daha iyiyim....sıcak su torbasıyla yatıyorum geceleri yerde yorganın üzerinde yatıyorum sert yer iyi gelir diye...

Kızlar uyku tutmadı ağrılardan yazayım dedim.
kızım iyiye gidiyor Allah a şükür ,yarın küvezden çıkıyor .yanıma benim odaya getirecekler ,günde 10 kere emzirmek için o odadan o odaya zor oluyordu.
bana gelince çok kötüyüm ,dikişler çookk ağrıyor yetmezmiş gibi bel ,sırt,omuz ağrılarından duramıyorum ,büyük abdeste 2 gündür çıkamadım ve 2 daha sürebilirmiş ,bağırsaktaki hava ve ameliyattan dolayı karnımdaki hava ,bütün vücuduma ağrı yapıyormuş (
haftasonuda buradayız pazarteside beli değil henüz ,
sütümde pompayla Çek Çek anca bugün 7ml geldi ,inş eve gidene kadar sütüm gelir ,bu açlığa dayanamıyor çookk bağırıyor cıyak cıyakkiki ,bu arada mama burnundan veriliyor ,iyi yutkunamıyor bide sütüm gelene kadar şişeye alışmıcakmış öyle dediler .

slm hamiledaşımmmmmmmmmmmmmm :))) doğurdun kurtuldun kızzzzzzz ne tatlıdır şimdi kuzucuk :))

cnm bnmm gozun aydın kavusmussun kuzucugunaahayrlı sanslı mutlu saglıklı bı omru olsun ınsallh

RÜMEYSA ,,cimcimen çookk tatlıki Allah bağışlasın canım arkadaşım aşıyıda olmuşsunuz maşallah

YASAMİM,,, sıcak su torbasına bencede dikkat et ,,tekrar geçmiş olsun

ORKİDE,,,,, dualarımız seninle canım ,az kaldı ,biraz daha sabır canım ,sağlıkla doğsunlar inşallah ,bak benim önüme sende arcada geçemediniz

İREMNEVA,,,,, hemşooomm o minik fıstığını yesinler çookk şirin yaa Allah bağışlasın canım benim ,,gerçekten kaderlerimizde
çok benzedi birbirine yaa

TUMET .... Canım sende moralini yüksek tut,No stres. bak düzelmede varmış ,ben inanıyorum canım olucak hemde yakın zamanda inşallah

CEMREEE.... Kuzum sende tumete bercestede inşallah halaylarınızı çekeriz yakında ,kız içimden senin olursa oğluşun olucak diye geçti hadi inşallah .

VİOLE.... Hamişliğin iyi geçiyordur umarım ,sanki miğde bulantıların geri gelmiş gibi okudum :26: kendine ve bebişe iyi bak

ARCA...... Maşallah tombiş kızına arca öksüz gibi kaldım demişsin ,canım hiçte hoş değil gününden önce doğurmak ,ufakta olsa ilahi sorun oluyo .sen bekle bari ayrıca burda 4500-600e kadar normal doğurturuyorlar ve hiç te bişey olmuyor ,danimarkalılar genelde 4-5 kilo iri bebek doğururlar ve hepsi normal ,ablamda 7 ay önce 4.300doğurdu , ben türkiyedekilerin hemen sezaryan önermesine şaşırıyorum ,heleki hiç bir sorun yokken kendi sezaryan istiyenleride anlamıyorum ,başıma geldi gördüm ,çookk iğrenç kötü yaa,ilk kızımı normal doğurdum tamam zordu ama bittikten sonra kalkıp halay bile çekebiliyorsun, bu ne ya((sen iyi düşün derim ,tabi bu benim düşüncem

BERCESTE....aşkım seni çok seviyorum sen inşallah ikiz doğurursun senin için duam hep bu

MELTEM....bebişimiz iyidir inşallah canım iyi bak kendine

ufff çok yazdım umarım kimseyi unutmadım SON OLARAK IYI DİKEKLERİNİZ İÇİN HEPINIZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDIYORUM

her nerede ve nasıl yaşatılıyorsa ((Reha Muhtar )))kikikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…