- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
slm hamiledaşımmmmmmmmmmmmmm :))) doğurdun kurtuldun kızzzzzzz ne tatlıdır şimdi kuzucuk :))
Sancilar sirasinda ya fettah ismini okumak Rabbim bebegimin yollarini aç demek dogumu kolaylastiriyormus.aklina geldikce bol bol okuMaşallahhh maşallahhh ne tatlı bi bebek buuuu :)) saglikla buyusun insallah :)
Ablasına ve babasına çok benziyo arcacığım,yine kendime benzetemedim yuhhh bana yaakikikii
RÜMEYSA ,,cimcimen çookk tatlıki Allah bağışlasın canım arkadaşımaşıyıda olmuşsunuz maşallah
YASAMİM,,, sıcak su torbasına bencede dikkat et ,,tekrar geçmiş olsun
ORKİDE,,,,, dualarımız seninle canım ,az kaldı ,biraz daha sabır canım ,sağlıkla doğsunlar inşallah ,bak benim önüme sende arcada geçemediniz
İREMNEVA,,,,, hemşooomm o minik fıstığını yesinlerçookk şirin yaa Allah bağışlasın canım benim ,,gerçekten kaderlerimizde
çok benzedi birbirine yaa
TUMET .... Canım sende moralini yüksek tut,No stres. bak düzelmede varmış ,ben inanıyorum canım olucak hemde yakın zamanda inşallah
CEMREEE.... Kuzum sende tumete bercestede inşallah halaylarınızı çekeriz yakında ,kız içimden senin olursa oğluşun olucak diye geçtihadi inşallah .
VİOLE.... Hamişliğin iyi geçiyordur umarım ,sanki miğde bulantıların geri gelmiş gibi okudum :26: kendine ve bebişe iyi bak
ARCA...... Maşallah tombiş kızınaarca öksüz gibi kaldım demişsin ,canım hiçte hoş değil gününden önce doğurmak ,ufakta olsa ilahi sorun oluyo .sen bekle bari ayrıca burda 4500-600e kadar normal doğurturuyorlar ve hiç te bişey olmuyor ,danimarkalılar genelde 4-5 kilo iri bebek doğururlar ve hepsi normal ,ablamda 7 ay önce 4.300doğurdu , ben türkiyedekilerin hemen sezaryan önermesine şaşırıyorum ,heleki hiç bir sorun yokken kendi sezaryan istiyenleride anlamıyorum ,başıma geldi gördüm ,çookk iğrenç kötü yaa,ilk kızımı normal doğurdum tamam zordu ama bittikten sonra kalkıp halay bile çekebiliyorsun, bu ne ya ((sen iyi düşün derim ,tabi bu benim düşüncem
BERCESTE....aşkım seni çok seviyorumsen inşallah ikiz doğurursun senin için duam hep bu
MELTEM....bebişimiz iyidir inşallah canım iyi bak kendine
ufff çok yazdım umarım kimseyi unutmadım SON OLARAK IYI DİKEKLERİNİZ İÇİN HEPINIZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDIYORUM
her nerede ve nasıl yaşatılıyorsa((Reha Muhtar )))kikikiki
masalahh cnm yaaa gerçekten cok şekerrr
oy maşallah maşallah büyüttünüz bile kızları darısı başımıza kuzucuklar ne kadar tatlı yaaa rumeysanınki de öyle maşallah
Şükürler olsun iyiyiz. Ben sana ozet geçem kikiim dogurdu 10 cm e kadar açıklığı oldu ama bebek ters oldugu ici sezeryan oldu.ya bebek son saatte dönüş yapti ya da doktor usg de niye goremedi bilemiyoz.orkidemiz hastanede buyuk ihtiml dogum olana kadar hastanede kalicak.en son safrasinda çamur çıkmış.onun haricinde herkes kendi rutini icinde devam ediyor
Iste benim bal yanagim
Eki Görüntüle 869275 Eki Görüntüle 869276Masallah.sari bocuk yerim yanaklarınışok oldum hayalim doğurdu muuuuuu naptı da o kadar açılması olmuş onun? şimdi iyiler sanırım orkidem de hayırlısıyla bi doğursaydı az kaldı artık sağlıcakla alıcak ikizleri inşallah
oyyy hayalim sen doğurmuşsun geçmiş olsun bebişinin uzun mutlu bi ömrü olsun inşallahKızlar uyku tutmadı ağrılardan yazayım dedim.
kızım iyiye gidiyor Allah a şükür ,yarın küvezden çıkıyor .yanıma benim odaya getirecekler ,günde 10 kere emzirmek için o odadan o odaya zor oluyordu.
bana gelince çok kötüyüm ,dikişler çookk ağrıyor yetmezmiş gibi bel ,sırt,omuz ağrılarından duramıyorum ,büyük abdeste 2 gündür çıkamadım ve 2 daha sürebilirmiş ,bağırsaktaki hava ve ameliyattan dolayı karnımdaki hava ,bütün vücuduma ağrı yapıyormuş(
haftasonuda buradayız pazarteside beli değil henüz ,
sütümde pompayla Çek Çek anca bugün 7ml geldi ,inş eve gidene kadar sütüm gelir ,bu açlığa dayanamıyor çookk bağırıyor cıyak cıyakkiki ,bu arada mama burnundan veriliyor ,iyi yutkunamıyor bide sütüm gelene kadar şişeye alışmıcakmış öyle dediler . şimdi iyisiniz demi? neden o kdar açılman olmuş peki? :26: geçmişi okuyamadım hala
oy maşallah maşallah büyüttünüz bile kızları darısı başımıza kuzucuklar ne kadar tatlı yaaa rumeysanınki de öyle maşallahbakalım benim tirpnaz nasıl olucak kuzum benim
Şükürler olsun iyiyiz. Ben sana ozet geçem kikiim dogurdu 10 cm e kadar açıklığı oldu ama bebek ters oldugu ici sezeryan oldu.ya bebek son saatte dönüş yapti ya da doktor usg de niye goremedi bilemiyoz.orkidemiz hastanede buyuk ihtiml dogum olana kadar hastanede kalicak.en son safrasinda çamur çıkmış.onun haricinde herkes kendi rutini icinde devam ediyor
Iste benim bal yanagim
Eki Görüntüle 869275 Eki Görüntüle 869276
şok oldum hayalim doğurdu muuuuuu naptı da o kadar açılması olmuş onun? şimdi iyiler sanırım orkidem de hayırlısıyla bi doğursaydı az kaldı artık sağlıcakla alıcak ikizleri inşallah
oyyy hayalim sen doğurmuşsun geçmiş olsun bebişinin uzun mutlu bi ömrü olsun inşallahşimdi iyisiniz demi? neden o kdar açılman olmuş peki? :26: geçmişi okuyamadım hala
Bebegin dogmasi icin o kadar açıklık gerekli sanciyla açılmış. Bebegin ters olduğunu o kadar sanci cekip açılma olduktan sonra anlamislar
Eki Görüntüle 867254 Eki Görüntüle 867260 tanıştırayım kızım saliham ve ben
ilk resimde kızım azcık pofuduk gözükebilir o kadar kilolu değil tamamen üstündeki pamuklu kalın kıyafetten kaynaklı
RÜMEYSA ,,cimcimen çookk tatlıki Allah bağışlasın canım arkadaşımaşıyıda olmuşsunuz maşallah
YASAMİM,,, sıcak su torbasına bencede dikkat et ,,tekrar geçmiş olsun
ORKİDE,,,,, dualarımız seninle canım ,az kaldı ,biraz daha sabır canım ,sağlıkla doğsunlar inşallah ,bak benim önüme sende arcada geçemediniz
İREMNEVA,,,,, hemşooomm o minik fıstığını yesinlerçookk şirin yaa Allah bağışlasın canım benim ,,gerçekten kaderlerimizde
çok benzedi birbirine yaa
TUMET .... Canım sende moralini yüksek tut,No stres. bak düzelmede varmış ,ben inanıyorum canım olucak hemde yakın zamanda inşallah
CEMREEE.... Kuzum sende tumete bercestede inşallah halaylarınızı çekeriz yakında ,kız içimden senin olursa oğluşun olucak diye geçtihadi inşallah .
VİOLE.... Hamişliğin iyi geçiyordur umarım ,sanki miğde bulantıların geri gelmiş gibi okudum :26: kendine ve bebişe iyi bak
ARCA...... Maşallah tombiş kızınaarca öksüz gibi kaldım demişsin ,canım hiçte hoş değil gününden önce doğurmak ,ufakta olsa ilahi sorun oluyo .sen bekle bari ayrıca burda 4500-600e kadar normal doğurturuyorlar ve hiç te bişey olmuyor ,danimarkalılar genelde 4-5 kilo iri bebek doğururlar ve hepsi normal ,ablamda 7 ay önce 4.300doğurdu , ben türkiyedekilerin hemen sezaryan önermesine şaşırıyorum ,heleki hiç bir sorun yokken kendi sezaryan istiyenleride anlamıyorum ,başıma geldi gördüm ,çookk iğrenç kötü yaa,ilk kızımı normal doğurdum tamam zordu ama bittikten sonra kalkıp halay bile çekebiliyorsun, bu ne ya ((sen iyi düşün derim ,tabi bu benim düşüncem
BERCESTE....aşkım seni çok seviyorumsen inşallah ikiz doğurursun senin için duam hep bu
MELTEM....bebişimiz iyidir inşallah canım iyi bak kendine
ufff çok yazdım umarım kimseyi unutmadım SON OLARAK IYI DİKEKLERİNİZ İÇİN HEPINIZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDIYORUM
her nerede ve nasıl yaşatılıyorsa((Reha Muhtar )))kikikiki
İrmoşşçş kızın çokkk tatlı maşallah.saçlarıda sarı cadınln.kokla benim yerimede
Cadi ki hemde ne cadi ilk baslarda gazdan bagiriyodu kucakliyodum gaz vikartmaya basliyoduk simdi yatiriyoz gozlrr aciksa hemen bagiriyo dokunsan susuyo galiba kucaga alistik napcam bilmem......
Ben büyüdüm teyzoşlarım.
Cadi ki hemde ne cadi ilk baslarda gazdan bagiriyodu kucakliyodum gaz vikartmaya basliyoduk simdi yatiriyoz gozlrr aciksa hemen bagiriyo dokunsan susuyo galiba kucaga alistik napcam bilmem......
masallah kuzum benm yaa. bi de siritinca cikmio mu o disler ortaya. tam isirmalikBen büyüdüm teyzoşlarım.
bebeğin bu aylarda seni istemesi kucak istemesi cok normal ben cekyatın üstünde yatırdıysam kucağıma almak yerine onun yanına uzanıyorum saclarını seviyorum elini falan tutuyorum.cok ağlarsa ozman almaya calışıyorum bunu ne kadar cok sıklıkta yapıyon diye sorarsan cok nadir
dün kızımı banyo yaptırdım öncesindede azcık gine huysuzdu.beraber girdik kızımla banyoya suyun altında yıkandık sonra eşime verdim kızımı iceri götürdü 1 dk icinde bir ağlama tuttu kızımı canı yanıyor gibiydi yatırıyorum ağlıyor kucağımda susturmak da cok zaman aldı.öyle böyle bi ağlama değildi ilk kez karşılaştık,eşimin o panik halini size anlatmaya kelimeler yetiremem.beni de bi ağlama almak üzereydi ama birinin sakin olması lazımdı o görev bendeydi.ağlamamak icin zor tuttum kendimi.sonra kızımı sakinleştirip uyutabildik o gece beraber uyuduk ilk ağlama krizimizde eşim kızımızı doktora götürüyordu.sonra biz uykuya dalmıştık bi ara uyandım babamız kızımıza bakıyor kontrol ediyor sanırsamda ağlamıştı bir garip geceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?