herkese meraba..biz de eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik.hamileliğimin ilk ayının mayıs gibi olmasını istiyoruz..bikaç gün sonra doktora gidicem yumurtalıklarımın durumuna bakmaya..umarım her şey yolundadır ve bi problem çıkmaz..lütfen benim için dua edin..:)
inşallah bir sorun yoktur Rabbim gönlünüzce tez vakitte sağlıklı gine once göbeği n sonra da kucaginds olur bebeği nherkese meraba..biz de eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik.hamileliğimin ilk ayının mayıs gibi olmasını istiyoruz..bikaç gün sonra doktora gidicem yumurtalıklarımın durumuna bakmaya..umarım her şey yolundadır ve bi problem çıkmaz..lütfen benim için dua edin..:)
evet heran doğurabilirmiş amarümüşüm haklısın oyalanacak bişiler lazımdı, hatta eşim izin alabilirse birkaç gün kafa dinleyip öyle aşılama istiyoruz, ya nedenini bilmiyorum ama aşılamadan pek umutlu değilim
herşey gönlünce olur inşallah bizler bu aşamada biraz şanssızlık yaşadık umarım senin güzel haberlerin hemen gelir
inşallah bir sorun yoktur Rabbim gönlünüzce tez vakitte sağlıklı gine once göbeği n sonra da kucaginds olur bebeği nhosgeldin sefa geldinn
Nsallah canimm cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin..hosbuldum..:)
inşallah bir sorun yoktur Rabbim gönlünüzce tez vakitte sağlıklı gine once göbeği n sonra da kucaginds olur bebeği nhosgeldin sefa geldinn
Nsallah canimm cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin..hosbuldum..:)
Nezamandir bebiş istiyorsun kaç yıllık evlisiniz.kaç yasindasiniz az dokuluver bakalim
" o bebiş bu göbişe girecek arkadaşşş "
Nezamandir bebiş istiyorsun kaç yıllık evlisiniz.kaç yasindasiniz az dokuluver bakalim
Evleneli bugun tam iki yil yedi ay oluyo universite ogrencisiyim hala son siniftsyim okul oldugu icin bu zamana kadr hic bebek dusunmedik ama okul bitecek diye artik dusunmeye basladik onu da mayis ayina denk getirelim diyo esim ben de simdiden bi doktora gidicem bu saliya randevu aldim iste..
Evleneli bugun tam iki yil yedi ay oluyo universite ogrencisiyim hala son siniftsyim okul oldugu icin bu zamana kadr hic bebek dusunmedik ama okul bitecek diye artik dusunmeye basladik onu da mayis ayina denk getirelim diyo esim ben de simdiden bi doktora gidicem bu saliya randevu aldim iste..
Guzel haberlerle gelirsin insallah. Hangi bolum okuyon
Guzel haberlerle gelirsin insallah. Hangi bolum okuyon
Insallah...sinif ogretmenligi okuyorum..
Insallah...sinif ogretmenligi okuyorum..
Bir Eğitim neferi daha geliyor desene burda 3 öğretmen arkadaş var
Bir Eğitim neferi daha geliyor desene burda 3 öğretmen arkadaş var
Insallah..sen neler yapiosun sen de anlat..
Ben bu topige takilali yaklasik 2 sene oldu bir seneyi geckin benimde olmuyordu bebegim yumurta tembelliği vardi. Sonra ilacimin ne işe yaradığını arastiriken burayi buldum ve cok cokk iyi dostlarla tanistim onlardan çok şey öğrendim cok güzel sohbetler yaptık. Sonra ben hamile kaldim ve kizim saliham 4 aylik kucagimda ve burdaki teyzeleri ile büyüdü.Insallah..sen neler yapiosun sen de anlat..
Ben bu topige takilali yaklasik 2 sene oldu bir seneyi geckin benimde olmuyordu bebegim yumurta tembelliği vardi. Sonra ilacimin ne işe yaradığını arastiriken burayi buldum ve cok cokk iyi dostlarla tanistim onlardan çok şey öğrendim cok güzel sohbetler yaptık. Sonra ben hamile kaldim ve kizim saliham 4 aylik kucagimda ve burdaki teyzeleri ile büyüdü.
Allah bagislasin.allah anali babali buyutsun insallah..ben de buradan size guzel haberlr veririm insallah...
Mesela bercestem var topigimizin anasi diyoruz.kendisi öğretmenInsallah..sen neler yapiosun sen de anlat..
Sonra viloem var hamile dogumuna az kaldi topigimizin isim anasi
Cemremm var oda topigimizin gezgin Marifetli bayani
Tumetimiz var taze teyze oldu buralara az ugrar oldu
Nazlima var iki cocukla tecrubelerini paylasir
Biz burda cok guzel dostlar kaazandik
Daha bir cok isim var onlarda gelince yazarbenn onları cok seviyommmmm
Mesela bercestem var topigimizin anasi diyoruz.kendisi öğretmen
Bende seni çooook seviyorum Rümüşüm...
Orkimden haberin varmı? Oğluşu kendisi nasıl...
Mesela bercestem var topigimizin anasi diyoruz.kendisi öğretmen
Beni de tanidikca cok seversiniz insallah...:)
Bende seni çooook seviyorum Rümüşüm...
Orkimden haberin varmı? Oğluşu kendisi nasıl...
Bu aralar tayin gibi bişey var sanirsam boluya tasindilar ahmet i de bebek arabasinda bir resmini gördüm. Yeni arkadas gelince sohbet ortaya cikiverdibenimde cenem düştü sizden bahsettim diger arkadaslarida yazacaktım m kiz uyaninca kisa kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?