Aaaaa topiğimiz sohbete başlamış..çok sevindim.özlemişdim gerçekten. .nasılsınız canlarım...
bacı ben biş anlamadım sen şimdi kontrole mi gittin istanbula? ankarada başlamadın mı?
Hanimlar nasilsiniz gorusmeyeli
Hanimlar nasilsiniz gorusmeyeli
Dahaa iyiyim yatıyorum
Annem geldi ohh iyiyim yani
Sen nnassılsınn peki bbebek nasıl
Kocaman olmuştur maşallah
Evt cnm ameliyat gibi oluo bn 10 gun yatmistimVarmi anne gibisi..laporiski yari ameliyat gibi bsey mi niye yatiyon
Berceste
ohh ne guzel yat dinlen bomba gibi hazirlan martaaBzde bi kac gun sonra 11 . Ayimizi doldurcaz yurume cabalarimiz var artik Kac gundur atesi vardi elh bugun gecti. Sanirim disten iki defa doktora goturdum grip sadece bisey yok dedi
hosgeldin canim
Maşallah. İyi olsunlar.bizde duyup mutlu olalım. .Salıham nasıl..neler yapiyorBu aralar tayin gibi bişey var sanirsam boluya tasindilar ahmet i de bebek arabasinda bir resmini gördüm. Yeni arkadas gelince sohbet ortaya cikiverdibenimde cenem düştü sizden bahsettim diger arkadaslarida yazacaktım m kiz uyaninca kisa kestim
Pedagog ahmet güneş in kitabini okumaya internette söyleşisi var onlari okuyom dinliyom cokkk zor çocuk yetistirmek.hamileyken en rahat hallerimizmis.bazen hamile olmayi ozluyorumben hiç özlemiyorum inanırmısın.malum ne kadar zor geçirmişdim.en yakın şahitlerimdiniz..ama bu 7 sene sonra isterim
Amin tatlım . inşallah hiç kimsenin kucağı boş kalmasin.İnşallah bebek isteyen herkese kısmet olur.
Her diş çıkarmaya ateş oluyormu.ayy ilk adimlar yaklasti desene..sen calismaya devam ediyon dimi
aminnnnn inşallah sizin var miİnşallah bebek isteyen herkese kısmet olur.
Evet zor cok zor gecmisti sukurler olsun iyisiniz simdi.ne bileyim bi canlının sorumlulugu cok farkli bisey ve onu buyuturkn sadece kendin istedigin gibi buyutmeye cabalarkn etrafindakileri kirmamak gerekiyor ben bunu galiba yapamiyorum.kizim uyurken onun opulmesinden hoşlanmıyorum ufak bir buseye tamamda boyle boynundan defalarca opmesine sinir oluyorum bi kac kez söyledim yapma dedim ama yok devam ediyor ve birgun buyuzden sesimi yukseltmek zorunda kaldim..Maşallah. İyi olsunlar.bizde duyup mutlu olalım. .Salıham nasıl..neler yapiyor
ben hiç özlemiyorum inanırmısın.malum ne kadar zor geçirmişdim.en yakın şahitlerimdiniz..ama bu 7 sene sonra isterim
Amin tatlım . inşallah hiç kimsenin kucağı boş kalmasin.
Maşallah. İyi olsunlar.bizde duyup mutlu olalım. .Salıham nasıl..neler yapiyor
ben hiç özlemiyorum inanırmısın.malum ne kadar zor geçirmişdim.en yakın şahitlerimdiniz..ama bu 7 sene sonra isterim
Amin tatlım . inşallah hiç kimsenin kucağı boş kalmasin.
Ben kısmet olursa 3 4 yasina gelirken 2.yi istiyom
Her cocukta ayni olmuyor yaa. Bundan oncekilerde pek zor olmamisti bzm bu sefer cok ates oldu. Gerci hala bilmiorum dis mi degil miHer diş çıkarmaya ateş oluyormu.ayy ilk adimlar yaklasti desene..sen calismaya devam ediyon dimi
Varmi anne gibisi..laporiski yari ameliyat gibi bsey mi niye yatiyon
Berceste
ohh ne guzel yat dinlen bomba gibi hazirlan martaaBzde bi kac gun sonra 11 . Ayimizi doldurcaz yurume cabalarimiz var artik Kac gundur atesi vardi elh bugun gecti. Sanirim disten iki defa doktora goturdum grip sadece bisey yok dedi
Kızzzz ameliyat ggibi ayynıgöbüşümde üç ddelik var.
Sadece kalkarken dikişlerim acıyo oda hemen geçiyo
Aman ssonuç güzel olsun inşallah bben yatarım
selamlarinsallah bu topikde bizde hamis oldugumuzu aciklariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?