hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bacı ben biş anlamadım sen şimdi kontrole mi gittin istanbula? ankarada başlamadın mı?

Yok kız ne kontrolü
Kaçırmışsın haberleri memoriaaldde başladım tekrar tüp bebeğğe
Geçen haafta laporoskopi oldum şimdi evvde yatıyorum
Mmart. Adeetiylede tüpe başlayacaz baakalım

Berceste
ohh ne guzel yat dinlen bomba gibi hazirlan martaa Bzde bi kac gun sonra 11 . Ayimizi doldurcaz yurume cabalarimiz var artik Kac gundur atesi vardi elh bugun gecti. Sanirim disten iki defa doktora goturdum grip sadece bisey yok dedi

Berceste
ohh ne guzel yat dinlen bomba gibi hazirlan martaa Bzde bi kac gun sonra 11 . Ayimizi doldurcaz yurume cabalarimiz var artik Kac gundur atesi vardi elh bugun gecti. Sanirim disten iki defa doktora goturdum grip sadece bisey yok dedi

Her diş çıkarmaya ateş oluyormu.ayy ilk adimlar yaklasti desene..sen calismaya devam ediyon dimi

İnşallah bebek isteyen herkese kısmet olur.
aminnnnn inşallah sizin var mi
Hosgeldinizzz

Berceste

Maşallaah caannım ya 11 ayındaysa azı diişidir heralde azı dişinde ateş oluyomuş
Bende. Çocuk doğurmadan bilgi sahibiyim
Bu sefer mart benim ayım. İnşsllaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…