hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

vardir bi hikmeti cnm hayirli olsun ins

Canim beni hatirladinmi oncelikle hayirli olsun vardir bi hayri sende benimki gibi olmus bende dusunmuyordum 2. Korundugum halde oldu bende ilk ogrendigimde cok korkmustum ama zamanla alisiyorsun hakkinda hayirlisi canim saglikla kucagina al canim benim bu arada bebisler nasil senin 2. Benimkiyle aralarinda gun farki vardi sadece yanlis hatırlamıyorsam

Tşk ederim sweetim tatlı şekerim . Vardır yüce rabbimin bir bildiği .
Umarım iyisindir rahat bir gebelik geçiriyorsundur bu arada 3 numara bu değilmi ??
Nihayetinde doğurgan karıydın sen öyle hatırlıyorum kikikikiii

Arcacığım Can'ım benim seni hatırlamaz olurmuyum peşpeşe hamil kaldık biz . Tabi benim kız aceleci davranıp erken doğdu . 21 kasımda 2 yaşına bastı . Birazda onun küçük oluşu beni tedirgin yapıyor sanırım bu sürpriz Bebek'te

Kızlar bu arada dün Merakımdan Çin takvimine baktım cinsiyeti için , bu Ne saçma bi metod her dilde farklı cinsiyet gösteriyor . Yani Almanca farklı danimarkaca farklı İngilizce farkı Türkçe farklı cinsiyet çıkıyor .buna inanan varmı gerçekten

Acaba çinemi gitsem kikikikiiiikiiiiiii

yok kiz iki daha:)

Anam hemşom ne planı plan falan yok karavana yaşıyoz işte eskiye dönüş yapabiliyon mu bilmemde geçen sene bu zamanlar bi hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum dikkat ediyom şuan :) bi 1.5-2 sene düşünmüyom rabbim isteyene versin gelecek sene düşünüyorsanız zaten bir ay sonra gelecek sene iyi olmuş 3 yaş güzel bi yaş ara için bence saltanatını devir o küçük cadının büyümüş artık :)

hayırlı olsun canım
ha seneye ha bu sene sağlıkla olsun inşallah

Yaffff bu sayfaya Ne olmuş böyle ruh geziyor
Ses seda yok

Rümeysa vardı o Nasıl ? Kedileri iyimi Aceba
Kikiki

Dedigim gibi canım bende ilk cok korkmustum ama alışıyor insan zamanla benimki tek olunca ona arkadas olacak die teselli ediyorum kendimi bu arada buda kiz 2 boncuk annesi oluyom yaniiiiiii

Dedigim gibi canım bende ilk cok korkmustum ama alışıyor insan zamanla benimki tek olunca ona arkadas olacak die teselli ediyorum kendimi bu arada buda kiz 2 boncuk annesi oluyom yaniiiiiii

Çok sevindim adına arcacığım benim gibi iki kız anası olucaksın kız kardeş olması önemli bence :)) arcacığım sana bişey soracam sen kaç günde bir adet oluyordun kaçıncı günü hamiş kaldın . Benim bu sonuncusu kaza oldu ilk kızımdaki gibi düşünüyorum ve neredeyse eminim ben 12 ci günü hamile kaldım ve 29 günde bir adet oluyorum yumurtam 13-14 günlerde çatlıyor genelde yani ovulasyon gününden önce hamile kalmışım öyle oluncada kız olma şansı yüksek diyorlar bu doğrumu sence sen kaçıncı günde hamile kaldın . Ayy ben yenemi kız doğuracam acaba gönlümde artık oğlan olsun diyorum tabi önce sağlık . Sen ne diyorsun bu konuda ??

kis hic mi hic takilma o konuya. bnm yumurtlamadan 2 gun onceydi beraberlik yumurtlama zamani esim yoktu. kizdir bu die dusunuodum ama ikinci oglan gelio:)

25 gunde bir oluyorum ama yumurtlama testi kullanmistim eminim 2 gun oncesiydi:) hadi hayirlisi olsun snn de ins gonlune gore olur

Valla tatlim benim durum biraz karisik hatirlarsan ben ilk kizimda asilama ile hamis kaldim cunku pko var bende yılda 3 kere anca adet oluyordum o yüzden bi duzenim yoktu gel gelelim kizim 7 aylık olunca ben adet olmaya basladim ama cok yogun bi sekilde oluyordum ayda 2 kere oluyordum yani temiz kaldigim gun sayisi 1 haftayi gecmiyordu taaa ki kizim 18 aylik olunca adet olmamaya basladim tabi bu arada hala kizim emiyordu.. Bigun cok kotu usutmustum mide bulantım vardi sonrasinda gecmedi adet olmayincada acaba dedim test yaptim oyle anladim hamile oldugumu ve esim korunuyordu yani.. Testi yaparken bile imkansiz dedim kandada cikinca sok olduk yani ben ogrendigimde 7 haftalikti..kusura bakma biraz uzun oldu ama ne zaman yumurtladim ne zaman hamile kaldim bi mucize gibi bise

Butun imkansizliklar soz konusuyken hamile kaldim o yüzden kimse umudunu yitirmesin..hem emziriyordum hem ayda 2 defa adet oluyordum yumurtlama hak getire yani ve prezervatifle korunuyorduk hic kendi haline bile bırakmamıştım nasil olsa olmuyor diye yani cunku kizim daha küçüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…