hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

orkideeeeemmm cicegimm nasilsin ??

İyiyim canııım. Özledim valla ben de sizleri. Ramazanda topiğe pek giremiyorum. Girdiğimde de karşılaşmıyoruz. Bu akşam benim olimpiyat maçları başlayacak. İnşallah bu ay diyorumSen nasılsın bakalım?

Son düzenleme:
bebiş iyi tatlım çok şükür.ctesi kendi doktoruma gittim kalp atısını duyduk çok heyecanlandım
6+5 olduk bugün... gündüzleri dinleniyorum aksamları da ev topluyoruz..

ohh çok şüüükürr Allah gözaçıp kapayana kadar kolaycacık bebişini kucağına versin inşallahhh

geldim kız geldim topik anasımı deniz anası gibi
gelemiyorum ev işleri ne kadar zormuş daha evi toplamam lazım
off bi bitseydi hayırlısıyla
sen ne yaptın kuzum

canim ben yumosu kacirdim herif yuzunden ,,tabi o eve donunce bi guzel dovdum bagirdim cagirdim kavga ettik kivirdim buzdum bi taraflarini
2 gunum kaldi bat a ve bu ay herifi yataga baglamayi pilanmadim haydi bastir yapicam ben onu bu ay kikiiki

hmm benimde ev tasimama 1 ay kaldi yaa,,ay cok zor olmali ,,kolay gelsin sana ,,sonra sira bende ufff

herifi yatağa mı bağlıcaaankız inşallah bu ay tuttururuz, tabi tutturduklarımız da düşmeden kalırlar, doğurur kucağımıza alırız

ins canim yaa ,,evet pek denk gelemedik,, bende sadece geceleri kisa kisa girebildim,,ama gecmisi kacirmamaya calistim ,,senin durumu okudum ,kimyasal gebelik yasadin ,,allah bidaha yasatmasin canim,,
ama senin guclu kisiligine bayiliriyorum ,,keske bende senin gibi olsam orkidem ben yumosu kacridim diye 10 gun yas tutum resmen

inşallah 100 metre de hüseyin boltu geçer sizin spermlerde
bu ay hamiş kalırsın canım

biliyorum kociş gittiydi
bence de bağla yatağa
bizim tadilat biraz yorucu geçiyor ramazan birde ustalar çalışmıyor istediğimiz gibi
ama hergün eve gidip bakıyorum çok hoşuma gidiyo kızlar yaa Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahhh
tabii kısa yoldan birde bebekkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

kısmetten öte köy yok be yavrum. ağlasam üzülsem sadece kendime ederim. stres de bu süreçleri hormonları etkiliyor sonuçta

herifi yatağa mı bağlıcaaankız inşallah bu ay tuttururuz, tabi tutturduklarımız da düşmeden kalırlar, doğurur kucağımıza alırız

beraber bu ay hamis oluruz insallah orkidem

valla herif hakettigini buldu canim bu 4 cu kacirmamiz ,,patlamakla hakliydim ,,sikiysa bu sefer bi tarafa kipirdansin fururum vala kiki

tüp bebek sürecinde annem gelmişti çoğunu toplamıstık kullanacaklarımızı bıraktık güya ama ufak tefekleri toplamak daha zormuşş
eş durumu bekliyorum aynen..il dısı isteyecektim giresunun ilçelerinde ne kadar ucra yer varsa açmıslar sağolsunlar tercih yapmadım inşallah eş durumunda merkez açılır yaa..
hayırlı olsun canım sanki geçenlerde olmadı yazmıstın ya da ben mi karıstırdım
çok sevindim senin adına her sey daha da güzel olur inşallah...tüpe de hayırlısıyla baslarsan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile bir de bakmıssın bebişin göbişindeee

inşallah hamiş kalırım ama bu sefer inşallah sağlıklı bir bebiş doğururum dainşallah hepimiz için istiyorum. evinde ağız tadıyla, bebişinizle oturursunuz inşallah

ayy cok sevindim ,,senin adina kiz ,darisi en yakin zamanda bizlere insallah ,,bu arada tekizimiz buyumus hee
memleketede donuyormussun hadi kurtardin sonunda gozun aydin ,,

deryaaaam çook mutlu olduumAllah tamamına erdirsin

sağolun canım arkadaslarımmm
darısı en en en en kısa zamanda sizlerin basına innnşşşaallllaaaahhhhhhhh

biliyorum kociş gittiydi
bence de bağla yatağa
bizim tadilat biraz yorucu geçiyor ramazan birde ustalar çalışmıyor istediğimiz gibi
ama hergün eve gidip bakıyorum çok hoşuma gidiyo kızlar yaa Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahhh
tabii kısa yoldan birde bebekkkkkkkkkkkkk[/QUOTE]

insallah canim evet bende dun gidip baktim yeni eve ,,yeni mutfak dolaplari takiliyordu ,,bahceyede yeni cati yapiliyor ,,cok heyecanlandim yaa

insallah bercestem yeni evimizde bol bebisli gunler geciririz cifter cifter istiyorum bendee kiki

beraber bu ay hamis oluruz insallah orkidem

valla herif hakettigini buldu canim bu 4 cu kacirmamiz ,,patlamakla hakliydim ,,sikiysa bu sefer bi tarafa kipirdansin fururum vala kiki

inşallah. oooh iyi yapmışın kız fur oniii
bence seninki bu sefer korkudan bir yere kıpırdamayacak bak gör
fericitalalalllaaaa vericita diye yamacında dolaşacak

iliçi atamasında bakanlığın sayfasına göre olmamıştı
daha sonra akşam eski müdürüm aradı çok severim kendisini sağolsun
onun eşiyle aynı okula çıkmış tayinim eşiyle ilk okulumda birlikte çalışmıştık dostumdur kendileri
yani müjde verdi sağolsun il emriyle atamış milli eğiğtim sonra
bakanlığa kalsa atanamayacam
benden öncekini ikinci tercihine vermişler
tabii uzun zamanım olmadığı için yazamadım
inşallah sende senin için en iyi okula tayinin çıkar canım yaaa:26:
bu arada tüp için bilgilere ihtiyacım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…