hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Bilmem evde tekim yapılacak iş yok hava çok sıcak. Kendimi dışarı atasım geliyor ama cesaret edemiyorum. Artı acayipte bir halsizlik var.

oooy kuşum bir şey diyemedim şimdi. evde tek olmak sıkıcı olabiliyor. bak ben de şu anda poliklinikte tekim. hasta gelmeyince çoook sıkıcı oluyor

insallah canim evet bende dun gidip baktim yeni eve ,,yeni mutfak dolaplari takiliyordu ,,bahceyede yeni cati yapiliyor ,,cok heyecanlandim yaa

insallah bercestem yeni evimizde bol bebisli gunler geciririz cifter cifter istiyorum bendee kiki

inşallah benimde tuvaletin banyonun seramikleri yenilendi
mutfağın balkonunu içeri aldım bakalım herşey yenileniyor
iinşallah güzel olur benim bahçem yok ama mutfak balkonum harika olacak beklerim kahve içmeye

inşallah hamiş kalırım ama bu sefer inşallah sağlıklı bir bebiş doğururum dainşallah hepimiz için istiyorum. evinde ağız tadıyla, bebişinizle oturursunuz inşallah

aminnnnnnn ve hepimiz doğuralım artık
Allahım zamanı geldi de OL de inşallahh

inşallah. oooh iyi yapmışın kız fur oniii
bence seninki bu sefer korkudan bir yere kıpırdamayacak bak gör
fericitalalalllaaaa vericita diye yamacında dolaşacak

aynen oyle ,,,hoyttt desem yataga kosup posizyon alir duruma getirdim ben onu kikiki fericitalalalala vericitalalalala vericita ohh yarasin insallah bu ay ,,

kizlar ben kactim saat 3 te arabami tamire goturup birakacaz kocisle,,,onunda herifim gibi takadi kalmadi tuaf ses cikariyo,,
sonra yine gorusuruz byeee

oooy kuşum bir şey diyemedim şimdi. evde tek olmak sıkıcı olabiliyor. bak ben de şu anda poliklinikte tekim. hasta gelmeyince çoook sıkıcı oluyor
Napsam napsam diyorum birşey bulamıyorum. Dün temizlik yaptım evi resmen alt üst ettim. Keşke bugüne de birşey bıraksaymışım.

inşallah benimde tuvaletin banyonun seramikleri yenilendi
mutfağın balkonunu içeri aldım bakalım herşey yenileniyor
iinşallah güzel olur benim bahçem yok ama mutfak balkonum harika olacak beklerim kahve içmeye

oyy gelirim elbet ,,,bende bahceye hep birlikte grile beklerim oh oh

inşallah hayırlısıyla çıkar tatlım...
tüp içinde hem bilgi hem de destek vermek için her zaman yanındayımm

güle güleee
bu ayki çalışmalara başladım... süper olcak bu ay..umudum var nedense..olacak olacak...

ben de bugün başlıyorum yaşasın. bu ay ben de ovulasyon testi almayı planlıyorum. bakalım üşenmezsem sipariş edeceğim

.60: adamın senden çekeceği var yani
Allahım kikim özlemişim seni
hadi git de arabanı tamir ettir de adama ne etsek

senden korkulur kızz kikiii ama seninki kasındıı vallaa

Kızılcığı soğuk suyla iyice yıkadıktan sonra, tencereye koyup 2 su bardağı su ile kaynatın. Ocağın altını kapatıp, kızılcığı süzgece alıp, kaşıkla ezerek suyunu süzün. Şerbeti için, şekerle suyu kaynatın. Kaynayınca kızılcığın suyunu ekleyip 1-2 taşım kaynatın. Limon suyunu ekleyip 1-2 taşım daha kaynatın ve sıcak sıcak kavanozlara doldurup ağzını sıkıca kapatın. Soğuduktan sonra buzdolabında muhafaza edin. 1 su bardağı için 3-4 yemek kaşığı şuruptan koyup, üzerine soğuk su ve bir kaç parça buz koyarak servis yapın.

inşallah hayırlısıyla çıkar tatlım...
tüp içinde hem bilgi hem de destek vermek için her zaman yanındayımm

biliyorum o günler gelsin tüpe gitmek içn sabırsızlanıyorum
de bugün benim adetin 11. günü dün gecede kanamam oldu
bugün biraz yok gibi
doktora gidecektim bizimki ustaların başında yarın gideriz dedim
inşallah rahim duvarımda bişey yoktur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…