Bilmem evde tekim yapılacak iş yok hava çok sıcak. Kendimi dışarı atasım geliyor ama cesaret edemiyorum. Artı acayipte bir halsizlik var.
insallah canim evet bende dun gidip baktim yeni eve ,,yeni mutfak dolaplari takiliyordu ,,bahceyede yeni cati yapiliyor ,,cok heyecanlandim yaa
insallah bercestem yeni evimizde bol bebisli gunler geciririzcifter cifter istiyorum bendee kiki
Hoşgeldinizbütün gızlar doplanmış doplanmış doplanmış, neden sebep beni çağırmıyonuz
bütün gızlar doplanmış doplanmış doplanmış, neden sebep beni çağırmıyonuz
inşallah hamiş kalırım ama bu sefer inşallah sağlıklı bir bebiş doğururum dainşallah hepimiz için istiyorum. evinde ağız tadıyla, bebişinizle oturursunuz inşallah
inşallah. oooh iyi yapmışın kızfur oniii
bence seninki bu sefer korkudan bir yere kıpırdamayacak bak gör
fericitalalalllaaaa vericita diye yamacında dolaşacak
Napsam napsam diyorum birşey bulamıyorum. Dün temizlik yaptım evi resmen alt üst ettim. Keşke bugüne de birşey bıraksaymışım.oooy kuşum bir şey diyemedim şimdi. evde tek olmak sıkıcı olabiliyor. bak ben de şu anda poliklinikte tekim.hasta gelmeyince çoook sıkıcı oluyor
Napsam napsam diyorum birşey bulamıyorum. Dün temizlik yaptım evi resmen alt üst ettim. Keşke bugüne de birşey bıraksaymışım.
inşallah benimde tuvaletin banyonun seramikleri yenilendi
mutfağın balkonunu içeri aldım bakalım herşey yenileniyor
iinşallah güzel olur benim bahçem yokama mutfak balkonum harika olacak beklerim kahve içmeye
bugün de kızılcık şurubu yap. ben çok heves ettim. bugün internetten kızılcık şurubu tarifleri baktım. akşama yapacağım
iliçi atamasında bakanlığın sayfasına göre olmamıştı
daha sonra akşam eski müdürüm aradı çok severim kendisini sağolsun
onun eşiyle aynı okula çıkmış tayinim eşiyle ilk okulumda birlikte çalışmıştık dostumdur kendileri
yani müjde verdi sağolsun il emriyle atamış milli eğiğtim sonra
bakanlığa kalsa atanamayacam
benden öncekini ikinci tercihine vermişler
tabii uzun zamanım olmadığı için yazamadım
inşallah sende senin için en iyi okula tayinin çıkar canım yaaa:26:
bu arada tüp için bilgilere ihtiyacım olacak
Kızılcık şurubu:26::26:Vişneden yapsam nasıl olur acaba?bugün de kızılcık şurubu yap. ben çok heves ettim. bugün internetten kızılcık şurubu tarifleri baktım. akşama yapacağım
güle güleeeaynen oyle ,,,hoyttt desem yataga kosup posizyon alir duruma getirdim ben onukikiki fericita lalalala vericita lalalala vericita ohh yarasin insallah bu ay ,,
kizlar ben kactim saat 3 te arabami tamire goturup birakacaz kocisle,,,onunda herifim gibi takadi kalmadi tuaf ses cikariyo,,
sonra yine gorusuruz byeee
bu ayki çalışmalara başladım...süper olcak bu ay..umudum var nedense..olacak olacak...
aynen oyle ,,,hoyttt desem yataga kosup posizyon alir duruma getirdim ben onukikiki fericita lalalala vericita lalalala vericita ohh yarasin insallah bu ay ,,
kizlar ben kactim saat 3 te arabami tamire goturup birakacaz kocisle,,,onunda herifim gibi takadi kalmadi tuaf ses cikariyo,,
aynen oyle ,,,hoyttt desem yataga kosup posizyon alir duruma getirdim ben onukikiki fericita lalalala vericita lalalala vericita ohh yarasin insallah bu ay ,,
inşallah hayırlısıyla çıkar tatlım...
tüp içinde hem bilgi hem de destek vermek için her zaman yanındayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?