hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben de yapcam bundan.kocişime içircem.güç kuvvet verir belki.bu ay ihtiyacı olacak

Hoşbulduk canım...

eeeh aşifte seni gelmişin işte. ne bağırıyon

zilli ben haklıysam da haksızsamda bağırırım alışamadın mı ...

hoşgeldin canım sen niye gelmiyosun biz burda toplandık yaa

hep iş hep iş yeni adamlar atanıyo işi bizi buluyooo doktorlaraaaa hayırrrr tusculara daha da hayırrrr orkideeeee

haniyada benim eli gram pastirmam pastirmamkonyalidan baskadsina bastirmamamannnnkonyalim yuruuuu

neaber hemsom senide sormadan cikmiyim dedim cabuk cevap yaz zamanim yok

hemşom hemşom gitmişindir sen ama ben yazayım yinede iyi diyek ii olsun okudum gece yazdıklarını senden ders alacam herif yola nasıl getirilir kork herif ben geliyommm

Son düzenleme:
arkadaslar dün adetımın 21.gunuydu doktora gıttım veeeee yumurtam çatlamıs doktorum cok guzel dedı adet gununu beklıcez dedı degerım 17.16 cok mutlu oldum sızce tutma ıhtımalı var mı ya cok heyacanlıyım :)))))))))))

olur inşallahhhhh neden olmasın
dua edelim canım Allahım OL derse olurrr

ben de bilmiyompazarda gördüm rengi hoşuma gitti. internetten baktım neler yapılıyormuş diye. marmelat bilem yapacağım. çorumda çalışırken yemiştim marmelatını çok hoşuma gitmişti
Ben çok severim canım ekşimsi bir tadı var ağzım bir çeşit oldu.Ama tam olgunlaşmışını alacaksın şurup için.Sıcak yaz günleri için bence ideal birde ekşiyi seviyorsanız tavsiye ederim. Ama burada ben kızılcık bulamam ki

anaaammmm olsa da içsek simdii buuzzzz gibiii hımmmmmm

ben de bilmiyompazarda gördüm rengi hoşuma gitti. internetten baktım neler yapılıyormuş diye. marmelat bilem yapacağım. çorumda çalışırken yemiştim marmelatını çok hoşuma gitmişti

bizim köyde çok olur kızılcık amasyada
ohh eline sağlık orkidem

bizimkiler erik kompostosunun içine atıyo oda güzel oluyo kıpkırmızııı

inşallah canımmm Allah ım mubarek ayda herkesı sevındırsın.. ben dun hasta oldum karnım acayıp agrıyo ve cok fazla gelıyo hıc durmuyo çesme mübarekk ama gece hiç uyuyamadımm agrıdan ve cok olmasından

allah gönlüne göre versin canım hayırlısıyla kucağına tez zamanda alırsın inşallah....
cıngaaaan seniiinasılsın bari iyi misin

allahım büyük konuşmayım ama benim kötü olma ihtimalim var mı zımba gibiyim evelahlah sen nasılsın bebişim başlıyomuşun adamı çarpmaya galiba hadi guvvetliii günlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…