bu ayki çalışmalara başladım...süper olcak bu ay..umudum var nedense..olacak olacak...
Kızılcığı soğuk suyla iyice yıkadıktan sonra, tencereye koyup 2 su bardağı su ile kaynatın. Ocağın altını kapatıp, kızılcığı süzgece alıp, kaşıkla ezerek suyunu süzün. Şerbeti için, şekerle suyu kaynatın. Kaynayınca kızılcığın suyunu ekleyip 1-2 taşım kaynatın. Limon suyunu ekleyip 1-2 taşım daha kaynatın ve sıcak sıcak kavanozlara doldurup ağzını sıkıca kapatın. Soğuduktan sonra buzdolabında muhafaza edin. 1 su bardağı için 3-4 yemek kaşığı şuruptan koyup, üzerine soğuk su ve bir kaç parça buz koyarak servis yapın.
Hoşgeldiniz
eeeh aşifte seni gelmişin işte. ne bağırıyon
hoşgeldin canım sen niye gelmiyosun biz burda toplandık yaa
haniyada benim eli grampastirmam pastirmam konyalidan baskadsina bastirmam amannnn konyalim yuruuuu
neaber hemsom senide sormadan cikmiyim dedimcabuk cevap yaz zamanim yok
.60: adamın senden çekeceği var yani
Allahım kikim özlemişim seni
hadi git de arabanı tamir ettir de adama ne etsek
senden korkulur kızz kikiii ama seninki kasındıı vallaa
kızılcık şurubu ne?ben bilemedim şimdi :26: nasıl yapılıyor?
Kızılcık şurubu:26::26:Vişneden yapsam nasıl olur acaba?
arkadaslar dün adetımın 21.gunuydu doktora gıttım veeeee yumurtam çatlamıs doktorum cok guzel dedı adet gununu beklıcez dedı degerım 17.16 cok mutlu oldum sızce tutma ıhtımalı var mı ya cok heyacanlıyım :)))))))))))
Ben çok severim canım ekşimsi bir tadı var ağzım bir çeşit oldu.Ama tam olgunlaşmışını alacaksın şurup için.Sıcak yaz günleri için bence ideal birde ekşiyi seviyorsanız tavsiye ederim. Ama burada ben kızılcık bulamam kiben de bilmiyompazarda gördüm rengi hoşuma gitti. internetten baktım neler yapılıyormuş diye. marmelat bilem yapacağım. çorumda çalışırken yemiştim marmelatını çok hoşuma gitmişti
zilli ben haklıysam da haksızsamda bağırırım alışamadın mı...
hep iş hep iş yeni adamlar atanıyo işi bizi buluyooo doktorlaraaaa hayırrrr tusculara daha da hayırrrr orkideeeee
Kızılcığı soğuk suyla iyice yıkadıktan sonra, tencereye koyup 2 su bardağı su ile kaynatın. Ocağın altını kapatıp, kızılcığı süzgece alıp, kaşıkla ezerek suyunu süzün. Şerbeti için, şekerle suyu kaynatın. Kaynayınca kızılcığın suyunu ekleyip 1-2 taşım kaynatın. Limon suyunu ekleyip 1-2 taşım daha kaynatın ve sıcak sıcak kavanozlara doldurup ağzını sıkıca kapatın. Soğuduktan sonra buzdolabında muhafaza edin. 1 su bardağı için 3-4 yemek kaşığı şuruptan koyup, üzerine soğuk su ve bir kaç parça buz koyarak servis yapın.
ben de bilmiyompazarda gördüm rengi hoşuma gitti. internetten baktım neler yapılıyormuş diye. marmelat bilem yapacağım. çorumda çalışırken yemiştim marmelatını çok hoşuma gitmişti
kız korkmuyonuz mu
:) bi nevı tarıh arastırmacısı korkuttun kızları yaso mezarcı dıye :) tarıhı eser kacakcıları
olur inşallahhhhh neden olmasın
dua edelim canım Allahım OL derse olurrr
ben de bilmiyompazarda gördüm rengi hoşuma gitti. internetten baktım neler yapılıyormuş diye. marmelat bilem yapacağım. çorumda çalışırken yemiştim marmelatını çok hoşuma gitmişti
Yap yap canım lazım olur.ben de yapcam bundan.kocişime içircem.güç kuvvet verir belki.bu ay ihtiyacı olacak
canımm hadı ınsaah bu ayda da nedense ıcımde bır umut olustu bu ay cok farklı bı psıkolojım vardı sankı hamıle kalacakmısım gıbı ıcımde bır sevınc vardı ınsallah da bosa cıkmaz sevıncım :)))
Yap yap canım lazım olur.
arkadaslar dün adetımın 21.gunuydu doktora gıttım veeeee yumurtam çatlamıs doktorum cok guzel dedı adet gununu beklıcez dedı degerım 17.16 cok mutlu oldum sızce tutma ıhtımalı var mı ya cok heyacanlıyım :)))))))))))
cıngaaaan seniiinasılsın bari iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?