inşallah canımmm Allah ım mubarek ayda herkesı sevındırsın.. ben dun hasta oldum karnım acayıp agrıyo ve cok fazla gelıyo hıc durmuyo çesme mübarekkama gece hiç uyuyamadımm agrıdan ve cok olmasından
inşallah canımmm Allah ım mubarek ayda herkesı sevındırsın.. ben dun hasta oldum karnım acayıp agrıyo ve cok fazla gelıyo hıc durmuyo çesme mübarekkama gece hiç uyuyamadımm agrıdan ve cok olmasından
bu ayki çalışmalara başladım...süper olcak bu ay..umudum var nedense..olacak olacak...
Tamam canım görüşürüz.kızlar kaçmam gerekti. eve gidince görüşürüz
Maşallah maşallah. Benim de kocişte oldu o takıntı eve organik ürünler almaya başladı artık.zaten evlendiğimizden beri almadığım şeyler alıyorum eve artıkkuru incir,kuru kayısı,ceviz.balla karışık fıstık ohooo adam da farkediyor tabi
canım ole vallah benım adetlerde sancılı gecıodu doktorum bı hap verdı 1saate gecırıyor sancımı gercı bu aralar pek kulanmak ıstemıyorum ne olur ne olmaz dıe canım hakkımızda hayırlısı 17sı adet gunum sızlerle paylasırım canım bu durumu yasayan oldumu acaba topıkte ??
hangi durum canım:44: anlamadım
iki ay bende umutluydum.ama kırmızılar peşimi bırakmadı.bende oluruna bıraktım.benim herif 3-4 ay ara verelim diyor.yaza gelecek senin için kötü olacak diyor(sanki hemen hamile kalabiliyoruz daa).gerçi bende ara verme taraftarıyım en azından ev işi oluncaya kadar.toplanma yerleşme zor.bilmiyorum yine de
sağlık olsun canım geçmiş olsun
ilaç içmez misin adet olunca
ben ilk gün içerim
hadi inşllah bu son adetin olup bir dahaki adette hamile olduğunu öğrenirsinamin...
ACTIMMMMMMMMMMMMM KOLLARIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GELLLLLLL HEMŞOMMMMMMMM GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLmerhaba canlarım özledim sizleri yaaww...
bizde ev topluyoruz haftaya memlekete gidicez inşallah...tayinim de çıkar da hayırlısıyla temelli kurtulurum burdan çok sıkıldım artık...
haftaya geliyorum hemsoommmm bekleee beniiii
BAK TOPİK ANASI GELİNCE ORTAM NASILDA ŞENLENDİBERCESTEEETopik anasi ,,gelmis canim benim cok ozledim ya sizleri nasilsin ??
kolay gelsin gönlünümüz alkışlarımız sizinleeeİyiyim canııım. Özledim valla ben de sizleri. Ramazanda topiğe pek giremiyorum. Girdiğimde de karşılaşmıyoruz. Bu akşam benim olimpiyat maçları başlayacak. İnşallah bu ay diyorumSen nasılsın bakalım?
canım progesteron yuksek cıkması gıbı
kesinlikle zor olur ama
bence hiç ara verme Allah verir bir kolaylık
sen çalışmaya devam et
canım ole vallah benım adetlerde sancılı gecıodu doktorum bı hap verdı 1saate gecırıyor sancımı gercı bu aralar pek kulanmak ıstemıyorum ne olur ne olmaz dıe canım hakkımızda hayırlısı 17sı adet gunum sızlerle paylasırım canım bu durumu yasayan oldumu acaba topıkte ??
benim yüksekti canım
ACTIMMMMMMMMMMMMM KOLLARIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GELLLLLLL HEMŞOMMMMMMMM GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLDAHA NE OLUR BANA HEMŞOMDA GELİYR OH YANDAN YANDAN
BAK TOPİK ANASI GELİNCE ORTAM NASILDA ŞENLENDİ
kolay gelsin gönlünümüz alkışlarımız sizinleeeolimpiyat yolunda altın madalyalarla dönmeniz dileğeiyle
anammmmmmmm bu ne kalabalık bune kalabalıkkkkkkkk
öylemi yapayım.aslında bende bırakmak istemiyorum da....ev işi canımı sıkıyor.ev sahibinin halt yemesi işte.allah allah şu mübarek ayda töbee töbeee
selam herkeseoooooooo her kes burda derya gozun aydin canim.cok sevindim
hormon testı yapıldı bana canımm normal cıktı hersey ıyı ama karnım oldum olası hep agrıyofazla hap ıcmekte ıyı olmuyo pek taraftarı degılım am amecburen ıcıyoruz agrıya dayanamayıpp..
hoşgeldin canım nasılsın bakalım sıkıntıların geçti miii....................
kactı canım degerın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?