hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım yumurtam catlamıs bı sıkıntı yok adetım ın21.gunu yaptırdım bu testı hanı ıcı kanla dolu ama dollenır mı yoksa parcalanıp adetle beraber atılır mı orasınını allahım bılır cnım

Kızlar ben çıktım çok işim var akşama kadar biraz toplayım
iftara yemeğim olduğu için iyi çalışırım
akşamda koltukları jelatinleyecem

hayırlısı olsun canım
içinin kan dolmasını bilmiyorum pek
Allah hayırlısını versin
inşallah göbüşün dolar hemen

sağol canımm darısı basınaa...senin kontrole de 1 hafta kaldı dimi 14ündeydi

insallah canim bekliyorum:18::18::18:evet canim 14.aklinda nasilda kalmis masallah.:44::44::44:gebelerde hafiza azliyor diyorlar sende tersi olmus

merhaba bat bugun 12 agustos Bugun tetkik yaptırdım beta HCG =0 5 gun kala kanda görülmesi gerekmezmiydi hala şansım varmdır... Çok üzgünüm

denizim ve iwanttobaby kizlar gecmis olsun gelmis pis kirmizilar. ins bu gelen son adet olur 9 ay icinde

deryacim gozun aydin kalp atisinida duymussun. ohh

sevinc benmde olculmustu 14 mu 16 mi neydi. 10dan yuksekse catlamis yumurta anlamina geliyor demisti doktor. ama bu degerin cok yuksek cikmasi bebegin tuttugu anlamina gelmiyor sadece yumurtlama oldugunu gosteriyor. ins snn tutmustur ama

çalışma gibi bakmadan devam etseniz.yani rastgele diyerekten hesap kitap yapmadan yani

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

evet canım bılıyorum ama ıste bır umut yaaaa anlarsınız benı :))

saol tatlım.inşaallah önümüzdeki ay artık...

anliorum cnm kolay degil beklemek. kacinci ayindasin? ins cok bekletmez bebisin seni

canım sana söle anlatayım..
gecen sene temmuzda bebıs karnımda öldü 3aylıkken ve ben 3 ay korundum 3ay calıstık sonra spora gıdıyordum bı 3ay da ole korundum yanı karman karısık ama bayadır ıstıyoruz her ay sonuc husran canım ya allahım sana nasıp etmıs sukur o duyguyu bızede nasıp eder ınsallah

cnm bizimde bir bucuk yil sonra Allaha sukur. bundan oncede bir dusuk yaptim. Rabbim cok bekletmesin ins

kızlar ovu takvimi ne nasıl yapılıyo.neden bana kimse cvp vermiyor.ağlıyacağım ama ...........

cnm ates olcme yontemiyle yada ovu testleriyle belirleyebilirsin. kac gunde bir adet oluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…