her ay değişiyordu ilk ölçtürdüğümde 74
sonraki ayda srasıyla 21 - 24- ve iğne kullanmaya başladım
198 ilede çatlatma iğnesini vurundum
AMA ŞİMDİ BAKTIM BENİM Kİ ESTRADİOL HORMON TESTİYMİŞ
hosbulduk canim.simdilik iyiyim canim.sizde ne var ne yok
selam herkeseoooooooo her kes burda derya gozun aydin canim.cok sevindim
canım yumurtam catlamıs bı sıkıntı yok adetım ın21.gunu yaptırdım bu testı hanı ıcı kanla dolu ama dollenır mı yoksa parcalanıp adetle beraber atılır mı orasınını allahım bılır cnım
hayırlısı olsun canım
içinin kan dolmasını bilmiyorum pek
Allah hayırlısını versin
inşallah göbüşün dolar hemen
sağol canımm darısı basınaa...senin kontrole de 1 hafta kaldı dimi 14ündeydi
iki ay bende umutluydum.ama kırmızılar peşimi bırakmadı.bende oluruna bıraktım.benim herif 3-4 ay ara verelim diyor.yaza gelecek senin için kötü olacak diyor(sanki hemen hamile kalabiliyoruz daa).gerçi bende ara verme taraftarıyım en azından ev işi oluncaya kadar.toplanma yerleşme zor.bilmiyorum yine de
insallah canim bekliyorum:18::18::18:evet canim 14.aklinda nasilda kalmis masallah.:44::44::44:gebelerde hafiza azliyor diyorlar sende tersi olmus
ACTIMMMMMMMMMMMMM KOLLARIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GELLLLLLL HEMŞOMMMMMMMM GELLLLLLLLLLLLLLLLLLLDAHA NE OLUR BANA HEMŞOMDA GELİYR OH YANDAN YANDAN
BAK TOPİK ANASI GELİNCE ORTAM NASILDA ŞENLENDİ
kolay gelsin gönlünümüz alkışlarımız sizinleeeolimpiyat yolunda altın madalyalarla dönmeniz dileğeiyle
anammmmmmmm bu ne kalabalık bune kalabalıkkkkkkkk
denizim ve iwanttobaby kizlar gecmis olsun gelmis pis kirmizilar. ins bu gelen son adet olur 9 ay icinde
deryacim gozun aydin kalp atisinida duymussun. ohh
sevinc benmde olculmustu 14 mu 16 mi neydi. 10dan yuksekse catlamis yumurta anlamina geliyor demisti doktor. ama bu degerin cok yuksek cikmasi bebegin tuttugu anlamina gelmiyor sadece yumurtlama oldugunu gosteriyor. ins snn tutmustur ama
evet canım bılıyorum ama ıste bır umut yaaaa anlarsınız benı :))
çalışma gibi bakmadan devam etseniz.yani rastgele diyerektenHesap kitap yapmadan yani
denizim ve iwanttobaby kizlar gecmis olsun gelmis pis kirmizilar. Ins bu gelen son adet olur 9 ay icinde
Deryacim gozun aydin kalp atisinida duymussun. Ohh
Sevinc benmde olculmustu 14 mu 16 mi neydi. 10dan yuksekse catlamis yumurta anlamina geliyor demisti doktor. Ama bu degerin cok yuksek cikmasi bebegin tuttugu anlamina gelmiyor sadece yumurtlama oldugunu gosteriyor. Ins snn tutmustur ama
anliorum cnm kolay degil beklemek. kacinci ayindasin? ins cok bekletmez bebisin seni
cnm bizimde bir bucuk yil sonra Allaha sukur. bundan oncede bir dusuk yaptim. Rabbim cok bekletmesin inscanım sana söle anlatayım..
gecen sene temmuzda bebıs karnımda öldü 3aylıkken ve ben 3 ay korundum 3ay calıstık sonra spora gıdıyordum bı 3ay da ole korundum yanı karman karısık ama bayadır ıstıyoruz her ay sonuc husran canım ya allahım sana nasıp etmıs sukur o duyguyu bızede nasıp eder ınsallah
kızlar ovu takvimi ne nasıl yapılıyo.neden bana kimse cvp vermiyor.ağlıyacağım ama ...........
kızlar ovu takvimi ne nasıl yapılıyo.neden bana kimse cvp vermiyor.ağlıyacağım ama ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?