hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

cnm bizimde bir bucuk yil sonra Allaha sukur. bundan oncede bir dusuk yaptim. Rabbim cok bekletmesin ins

cnm ates olcme yontemiyle yada ovu testleriyle belirleyebilirsin. kac gunde bir adet oluyorsun?

ne işe yarıyo peki bu .ben bilmiyorumda:) adetm düzensiz biraz 1.5 ay da oluyorum genelde canm.

ne işe yarıyo peki bu .ben bilmiyorumda:) adetm düzensiz biraz 1.5 ay da oluyorum genelde canm.
cnm kadindaki yumurta catladiktan 24 saat icinde geciyor. yani bu gunlerde beraberlik olmamissa hamile kalman nerdeyse imkansiz. kaliteli spermler 3 gune kadar canli kalabiliyorlar. yani yumurtlamadan 3 gun once bile beraberlik olsa hamile kalma ihtimalin var ama cok yuksek degil. iste bu yumurtlama zamani kacirmamak icin genelde test yapiyorlar. ates olcme yontemiyle yaparsan mesala her gun sabah yataktan kalkmadan atesini olcuyorsun ve not ediyorsun. yumurtladigin gun atesin dusuyor ve o gunu degerlendiyorsun. ovu testleri de adet dongune gore basliyorsun yapmaya. mesela 28 gunde adet oluyorsan 12. gun yapmaya baslaniyor. koyu iki cizgi ciktiktan 24-36 saat arasinda yumurtluosun ve o gunleri degerlendiriyorsun. ins yardimci olmustur

tesekkürler canm yardımcı oldn.

Koydum roman havasını attım göbişleri ohhh ohhhh canım sıkılıyordu demek ki bunu yapmam lazımmış....

Abe kaynana da naptın bize de naptın bize
biz birbirimizi çok sevdik kaçıyoz bize kaçıyoz yarimle
ohhhhhh ohhhhhh

kızlar size bişey sorcam.ben geçen yaz jinekolojik muayene,hormon tahlili,smear testi hepsini yaptırdım.elimde sonuçları var.bu sene çocuk yapmaya karar verdikten sonra muayene olmadım.ama doktorumu değiştireceğim.tekrar muayene olmaya gerek var mı.yoksa hamile kaldığımda mı gideyim(bu arada inşaallah hamile kalırım)

Ben oldum canım bende doktor değiştirdim farklı bir ile geçince mecbur kaldığım için. Muayene de oldum. Kafamda herhangi bir soru işareti kalmasın diye. Hemde doktorumda öyle istemişti.

Son düzenleme:

ben de değiştirince yenisine muayene oldum ama test yaptırmadım yeniden.zaten ilk testlerin üzerinde 5 ay falan geçmişti.gerek yok dedi doktor.bence yeni görüşeceğin doktoruna sor bakalım.:44:

ben de değiştirince yenisine muayene oldum ama test yaptırmadım yeniden.zaten ilk testlerin üzerinde 5 ay falan geçmişti.gerek yok dedi doktor.bence yeni görüşeceğin doktoruna sor bakalım.:44:

hımm...bende o zaman tekrardan muayene olayım.peki şu an adetliyim.adetliyken mi gitmem iyi olur adetim bitince mi.(adetin3.-4.günü hormon testi için iyi oluyor.adetten 12-13 gün geçince yumurtalıklara muayene etmesi bakımından iyi oluyor.)

ben de adetin bitmesinden sonraki 10.gün gitmiştim.yumurtlamayı güzelce takip etmişti kadın.iyi hissetmiştim kendimi o zaman.önce bir baktır yumurtlamana,sonra zaten gerekirse hormon testi falan yaptırtır sana.

ben de adetin bitmesinden sonraki 10.gün gitmiştim.yumurtlamayı güzelce takip etmişti kadın.iyi hissetmiştim kendimi o zaman.önce bir baktır yumurtlamana,sonra zaten gerekirse hormon testi falan yaptırtır sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…