hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Evelallah çarptım mı pis çarpar kıvılcım çıkartırımo incir, ceviz, bal ve arı sütünü boşa mı yiyorum

test sonuçlarını al yanına adetken git bence gerekirse o seni yumurta takibi için tekrar çağırır bakılacak herşeyine bu ay bakılmış olur için rahatlar gelecek aya hiç bişey kalmaz bebiş gelirrrrr benceeee

doğru söylüyon cicim.bu hafta gideyim ben:))))

yine ben geldim bugün ikili test yaptırdık şu an için herşey yolunda görünüyorrr ense burun falan normal

ancak gel gelelim dün gece kahverengi lekelenme başladı doktorda hemen progestan verdi...
hamile kalmak 9 ay sürecek gerilim filmi izlemekmiş:18::18:
hele benimkini maşallahı var

rabbim sizlere en kısa zamanda en sağlıklısından gebelik nasip etsin inşallah

çok sevindim tatlım:))))

sen hiç gerilme dinlen bolcanak 9 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer 3 ayı gitmiş bile, maşallah alttaki takvime bakınca farkediyo insan ,
allahım hayırlısıyla kucağına aldığın günleride gösterecek kendini yorma ve gerilme hiç canımmm.........

selam herkeseoooooooo her kes burdaderya gozun aydin canim.cok sevindim
canım ben de seni merak ediyordum. umarım her şey yolundadır
yarasın bebekim, çarp bu herifler çarpılmadan düzelmiyo zatennn
pis çarpıklaaar

canım benim ben inanıyorum sen gayet sağlıklı bir evlat sahibi olacaksın inşallah. zor olduğunu biliyorum ama olumlu alternatifleri daha fazla düşünmeye çalış. beynimize güzel mesaj yollayalım dimi ama

çok sevindim tatlım:))))

canım allah razı olsun

gerilmemek elde değil canım ya dün gece lekeyi görünce sabaha kadar kafamda kurdum durdum, bir sürü senaryo yazdım, allahtan doktor rahatlatıyor beni (ama o da hamile izine çıkınca ne yaparım bilmiyorum )(cumartesi günü yine kafam da kurdum bir sürü hatta belirtileride hissetmedim direk doktora gittim o da sağolsun kalp atışını gösterdide rahatladım)

amin canım inşallah...

dediğini yapmaya çalışıyorum hem beynime, hem bebeğe olumlu mesajlar yolluyorum

gozun aydin cnm hersey yolundaymis. lekelerde ins uzun surmez gecer hemen. gercekten haklisin korku filmi izlemek gibi. insanin surekli yuregi agzinda.bnde senden geri kalmiorum o senaryo konusunda

iyiyim desemde ciğerim yanıyor kızlar....bende bebiş istiyorum...özellikle bu ay ümitliydim olur diye.iyice ümidim kırıldı artık.hayırlısı sadece hayırlısı

rümeysaaaa 300 tanede benden canımm.....

kızlar google un logosunun üstündeki oyunu gördünüz mü bayıldım anca farkettimde

iyiyim desemde ciğerim yanıyor kızlar....bende bebiş istiyorum...özellikle bu ay ümitliydim olur diye.iyice ümidim kırıldı artık.hayırlısı sadece hayırlısı
Üzülme canım. Gerçekten bende kaç aydır tamam bu ay oldu diyorum ama olmuyor nasip artık. Benimde 8 günüm var karnım acayip şişti. Benimde olmadı gibi bu ay.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…