allah gönlüne göre versin canım hayırlısıyla kucağına tez zamanda alırsın inşallah....
allahım büyük konuşmayım ama benim kötü olma ihtimalim var mı zımba gibiyim evelahlahsen nasılsın bebişim başlıyomuşun adamı çarpmaya galiba hadi guvvetliii günlerrrr
hımm...bende o zaman tekrardan muayene olayım.peki şu an adetliyim.adetliyken mi gitmem iyi olur adetim bitince mi.(adetin3.-4.günü hormon testi için iyi oluyor.adetten 12-13 gün geçince yumurtalıklara muayene etmesi bakımından iyi oluyor.)
Evelallah çarptım mı pis çarpar kıvılcım çıkartırımo incir, ceviz, bal ve arı sütünü boşa mı yiyorum
test sonuçlarını al yanına adetken git bence gerekirse o seni yumurta takibi için tekrar çağırır bakılacak herşeyine bu ay bakılmış olur için rahatlar gelecek aya hiç bişey kalmaz bebiş gelirrrrr benceeee
yine ben geldim bugün ikili test yaptırdık şu an için herşey yolunda görünüyorrr ense burun falan normal
ancak gel gelelim dün gece kahverengi lekelenme başladı doktorda hemen progestan verdi...
hamile kalmak 9 ay sürecek gerilim filmi izlemekmiş:18::18:
hele benimkini maşallahı var
rabbim sizlere en kısa zamanda en sağlıklısından gebelik nasip etsin inşallah
yine ben geldim bugün ikili test yaptırdık şu an için herşey yolunda görünüyorrr ense burun falan normal
ancak gel gelelim dün gece kahverengi lekelenme başladı doktorda hemen progestan verdi...
canım ben de seni merak ediyordum. umarım her şey yolundadırselam herkeseoooooooo her kes burda derya gozun aydin canim.cok sevindim
pis çarpıklaaaryarasın bebekim, çarp bu herifler çarpılmadan düzelmiyo zatennn
çok sevindim tatlım:))))
sen hiç gerilme dinlen bolcanak 9 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer 3 ayı gitmiş bile, maşallah alttaki takvime bakınca farkediyo insan ,
allahım hayırlısıyla kucağına aldığın günleride gösterecek kendini yorma ve gerilme hiç canımmm.........
canım ben de seni merak ediyordum. umarım her şey yolundadır
pis çarpıklaaar
canım benim ben inanıyorum sen gayet sağlıklı bir evlat sahibi olacaksın inşallah. zor olduğunu biliyorum ama olumlu alternatifleri daha fazla düşünmeye çalış. beynimize güzel mesaj yollayalım dimi ama
Yaptın mı canım kızılcık şurubunu:26:Evelallah çarptım mı pis çarpar kıvılcım çıkartırımo incir, ceviz, bal ve arı sütünü boşa mı yiyorum
gozun aydin cnm hersey yolundaymis. lekelerde ins uzun surmez gecer hemen. gercekten haklisin korku filmi izlemek gibi. insanin surekli yuregi agzinda.bnde senden geri kalmiorum o senaryo konusundayine ben geldim bugün ikili test yaptırdık şu an için herşey yolunda görünüyorrr ense burun falan normal
Üzülme canım.iyiyim desemde ciğerim yanıyor kızlar....bende bebiş istiyorum...özellikle bu ay ümitliydim olur diye.iyice ümidim kırıldı artık.hayırlısı sadece hayırlısı
Ben sabah oynamıştım ama ne hikmetse hepsini yıktım geçtim beceremedim yani...rümeysaaaa 300 tanede benden canımm.....
kızlar google un logosunun üstündeki oyunu gördünüz mü bayıldım anca farkettimde
Ben sabah oynamıştım ama ne hikmetse hepsini yıktım geçtim beceremedim yani...
Yön tuşlarıyla oynadım da fazla zıplayamadım zıplıyorum ama uzun sürmüyo inişe geçerken deviriyorum her yeriyön tuşlarıyla hızlanıyon space le yükseliyon zıplayınca acayip zevkli yawww....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?