- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Bizde bekliyoruz canım ama bizimkiler pek nazlı çıktılar gelmiyorlar.Kızlarr bende bebek istiyorummm benimde bebegim gelsin inşallahhhhhh
iyiyim desemde ciğerim yanıyor kızlar....bende bebiş istiyorum...özellikle bu ay ümitliydim olur diye.iyice ümidim kırıldı artık.hayırlısı sadece hayırlısı
3ay bitti işte bakalım hayırlısı yaaBizde bekliyoruz canım ama bizimkiler pek nazlı çıktılar gelmiyorlar.
3ay bitti işte bakalım hayırlısı yaaçok dua ettim bu ay inşallah olur... inşallah gelir nazlılar .... rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
nasip canım herseyin hayırlısııııAmin canım bak benimde geri de 6 ay bırakmışım günler geçiyor işte bir şekilde bir de bebişler gelseydi daha güzel geçecekti ama nasip diyelim artık
Hiç ummadığımız anda gelirler belkinasip canım herseyin hayırlısıııı
İnşallahhhhh İnşallahhhhHiç ummadığımız anda gelirler belki
Yön tuşlarıyla oynadım da fazla zıplayamadım zıplıyorum ama uzun sürmüyo inişe geçerken deviriyorum her yeri
bende zıplıyomda hızlanmada iyi değilim skor 18 sn . beynimi bölemiyom galiba aslında 2 tencereyi aynı anda karıştırırken beynim bölünsün diye kaşığın birini sağa birini sola çeviriyodum ama tam öğretememeşim anlaşılan
iyiyim desemde ciğerim yanıyor kızlar....bende bebiş istiyorum...özellikle bu ay ümitliydim olur diye.iyice ümidim kırıldı artık.hayırlısı sadece hayırlısı
Yine denedim de beceremedim 47 sn tam bir beceriksizmişim:18::18::18:
Oyyy utandım şimdi:26::26::26::26:Olsun stresimi attım yahızlanmada sağ sol tuşuna aynı anda basmıyondur neyseee daha daha nasılsın de hele oynak fadimee
Oyyy utandım şimdi:26::26::26::26:Olsun stresimi attım yaOynadım oynadım sonrada yoruldum
Sen nasılsın iyi misin?
Rahatımda canım, canım çok sıkıldı bugün.havada çok sıcaktı dışarı çıkamadım.Kız kalk oyna sende bana oyna deseler bir dakka durmamkendi evinde de rahat olmayacaksan nerde olcan bende görümcenin ufaklığını alıp oynuyom zaten oyunu seviyo velet çok eğleniyoz tek sıkıntım toplum içindede bana kalk oyna diyobende iyi nolsunnn acayip canım cips çekti eşime aldırdım ama iftarda yediklerimi hazmetmeyi bekliyorum.
Oyyy utandım şimdi:26::26::26::26:Olsun stresimi attım yaOynadım oynadım sonrada yoruldum
Sen nasılsın iyi misin?
Rahatımda canım, canım çok sıkıldı bugün.havada çok sıcaktı dışarı çıkamadım.Kız kalk oyna sende bana oyna deseler bir dakka durmam
Mevlam kendi bebeişinle de oynamayı nasip eder inşallah
Allah kabul etsin canım görüşürüz bende kaçtım bir sürü ütü beni bekler kocişte gelir şimdi.ben gaçtım fadime namaz kılayımda hazmada yardımı olur görüşürük :80:
oyna oyna canım acayip stres atılıyormuşaminnnn ama ben kendi çöplüğümde oynarım bu arada beni oynamaya çağıran 2,5 yaşında bacak kadar bebe biz onla evde oynasak yeter ona fazla yüzlemeyim
cnm nasilsin? hala geliyor mu kan? merak ettim seni
canım ben de seni merak ediyordum. umarım her şey yolundadır
pis çarpıklaaar
canım benim ben inanıyorum sen gayet sağlıklı bir evlat sahibi olacaksın inşallah. zor olduğunu biliyorum ama olumlu alternatifleri daha fazla düşünmeye çalış. beynimize güzel mesaj yollayalım dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?