hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyiyim desemde ciğerim yanıyor kızlar....bende bebiş istiyorum...özellikle bu ay ümitliydim olur diye.iyice ümidim kırıldı artık.hayırlısı sadece hayırlısı

cnm yilmak icin cok erken daha. dur bakalim hele yeni basladin.kendine uzun bir sure ver. bir ay degilde 6 ay ver mesala kendine bak ozamn daha rahat olucaksin ve hemen gelicek bebisin

Bizde bekliyoruz canım ama bizimkiler pek nazlı çıktılar gelmiyorlar.
3ay bitti işte bakalım hayırlısı yaa çok dua ettim bu ay inşallah olur... inşallah gelir nazlılar .... rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh

3ay bitti işte bakalım hayırlısı yaa çok dua ettim bu ay inşallah olur... inşallah gelir nazlılar .... rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh

Amin canım bak benimde geri de 6 ay bırakmışım günler geçiyor işte bir şekilde bir de bebişler gelseydi daha güzel geçecekti ama nasip diyelim artık

bende zıplıyomda hızlanmada iyi değilim skor 18 sn . beynimi bölemiyom galiba aslında 2 tencereyi aynı anda karıştırırken beynim bölünsün diye kaşığın birini sağa birini sola çeviriyodum ama tam öğretememeşim anlaşılan

Yön tuşlarıyla oynadım da fazla zıplayamadım zıplıyorum ama uzun sürmüyo inişe geçerken deviriyorum her yeri

Yine denedim de beceremedim 47 sn tam bir beceriksizmişim:18::18::18:

canım neden ümidin kırılıyo dur daha yeni başladık hemen ümidimiz kırılırsa bu nazlı bebişler bizi parmağında oynatır hemen yelkenler düşmesin onlar inatçıysa bizde anasıyız da göstercez onlara genetiklerinini kökünü bi daha duymayım bu lafı kızarım ama

iyiyim desemde ciğerim yanıyor kızlar....bende bebiş istiyorum...özellikle bu ay ümitliydim olur diye.iyice ümidim kırıldı artık.hayırlısı sadece hayırlısı

canım neden ümidin kırılıyo dur daha yeni başladık hemen ümidimiz kırılırsa bu nazlı bebişler bizi parmağında oynatır hemen yelkenler düşmesin onlar inatçıysa bizde anasıyız da göstercez onlara genetiklerinini kökünü bi daha duymayım bu lafı kızarım ama

kendi evinde de rahat olmayacaksan nerde olcan bende görümcenin ufaklığını alıp oynuyom zaten oyunu seviyo velet çok eğleniyoz tek sıkıntım toplum içindede bana kalk oyna diyo bende iyi nolsunnn acayip canım cips çekti eşime aldırdım ama iftarda yediklerimi hazmetmeyi bekliyorum.

Oyyy utandım şimdi:26::26::26::26:Olsun stresimi attım ya Oynadım oynadım sonrada yoruldum
Sen nasılsın iyi misin?

Rahatımda canım, canım çok sıkıldı bugün.havada çok sıcaktı dışarı çıkamadım.Kız kalk oyna sende bana oyna deseler bir dakka durmam
Mevlam kendi bebeişinle de oynamayı nasip eder inşallah

aminnnn ama ben kendi çöplüğümde oynarım bu arada beni oynamaya çağıran 2,5 yaşında bacak kadar bebe biz onla evde oynasak yeter ona fazla yüzlemeyim
Rahatımda canım, canım çok sıkıldı bugün.havada çok sıcaktı dışarı çıkamadım.Kız kalk oyna sende bana oyna deseler bir dakka durmam
Mevlam kendi bebeişinle de oynamayı nasip eder inşallah

cnm nasilsin? hala geliyor mu kan? merak ettim seni

cok sagolun kizlar,simdilik her sey yolunda cok sukur.beyaz akintim var cok az.oda normal.kizimda 9 ay surmusdu.ayin 14 doktora gidicem.sabirla bekliyorum.icim cok rahat her sey olucagina varir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…