tamam canım eklerim ağzına sağlkrümeysaaaa 300 tanede benden canımm.....
kızlar google un logosunun üstündeki oyunu gördünüz mü bayıldım anca farkettimde
iyiyim desemde ciğerim yanıyor kızlar....bende bebiş istiyorum...özellikle bu ay ümitliydim olur diye.iyice ümidim kırıldı artık.hayırlısı sadece hayırlısı
kuzum 300 taneyi okuyabildin mi:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
tühh kacırmıyım yav benimde bi oynayasım vardı tütüttü kacırdımmmmmmmAbe kaynana da naptın bize de naptın bize
biz birbirimizi çok sevdik kaçıyoz bize kaçıyoz yarimle
ohhhhhh ohhhhhh
inşalallllllllllllahhhhhhhhhhyine ben geldim bugün ikili test yaptırdık şu an için herşey yolunda görünüyorrr ense burun falan normal
ancak gel gelelim dün gece kahverengi lekelenme başladı doktorda hemen progestan verdi...
hamile kalmak 9 ay sürecek gerilim filmi izlemekmiş:18::18:
hele benimkini maşallahı var
rabbim sizlere en kısa zamanda en sağlıklısından gebelik nasip etsin inşallah
seni bekliyrum 5 gözle kuzummmmmRumus ne oruyon kız ???
RUMUSSS eltimden sonra,,,,ablamda hamile cikti bugun haberini aldimhem sevindim hem uzuldum benim neden olmadi hala diye, coook bekledim yaww
RUMUSSS eltimden sonra,,,,ablamda hamile cikti bugun haberini aldimhem sevindim hem uzuldum benim neden olmadi hala diye, coook bekledim yaww
kikiiimmmmmmm uzulme gelecek insallah tatli bebisin az kaldiiii
16 ay olucak nedemek yawww ,,,hadi rahat bi 6 ay i kacirdik ,,1 sene ufff
16 ay olucak nedemek yawww ,,,hadi rahat bi 6 ay i kacirdik ,,1 sene olcak ufff
ablan adına sevindim ama senin adına
olsun be kuzum demek ki senin sınavnda bebeğini beklemekmiş sabır sabır YÜCE RABBİM dert veriyor ama sabrınıda verioyr be kuzum
kikiiimmmmmmm uzulme gelecek insallah tatli bebisin az kaldiiii
kuzum kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun diyelim inşallah bidahaki ay gelir bebişin
16 ay olucak nedemek yawww ,,,hadi rahat bi 6 ay i kacirdik ,,1 sene olcak ufff
cok sınır bozucu bır durum,,Allah yardımcın olsun,,yaklasık 2 hafta once benımde abımın hanımı dogum yaptı,,ılk gun gıdemedım zırıl zırıl aglamakdan,,kapılarına kadar gıttım ama arabadan ınıp evlerıne cıkamadım,,cunku benden sonra evlendıler ve bendne once bebeklerı oldu,,,evet mutluyum cunku yegenım var ama mutsuzum henuz bebegım yok,,ve ısın kotu yanı ablamda ramazan sonrası bebek planları var bı kızı var zaten bakalım tur bındırecek bana galıba ,,,mıllet 2.ye gectı bız bırıncıde takılı kaldık ,,off offf
evden cıkmak dahada zorlaşıyor dimi..benim kuzen de 8 aylık evli 6 aylık hamile diger kuzenim doğum yaptı af allahım afffff bizede bi bebek nasip ne olur amin..saol tatlım hayırlısı.oluruna bırakacam diyorum ama çevremdeki hamişleri görünce aklım başımdan gidiyor....
sus bakayım uflamak bizim kiki mize yakışıyor mu hani bizim o ortalğı karıştıran şenlendiren kikimizzzzzzzzzz nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kuzum sen naslısın iyimisin okuyabildiğim kadarıyla sıkıntın gecmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?