haaaaaaaaaa şöleeeeeeeeee işte bizim kikimizzzzzzzzz ortaya cıktı kuzum sen hic meryem suresini okudun mu 41 defa yanlış hatırlamıyorsam sweet niyetlenip okudgu ay yani bu ay hamile kalmıştıayy evet ya bu tarz bana hic yakismadide get pis moral basimdan ,,pehhhh kikikikikiki
kuru incir aldim 2 kilobu ay carp carp carp carp carp carp anasini satim dunyanin kikiki
hec kuzum ne olsun dün gece itibarıyla bebiş olayını eşimin ertelemek istedğini öğrendim kayınvalidemler evin üstüne kat cıkıyorlar kaba inşaat olarak o evi yaptırmak istedği icin ertelemek gerekitinği söyledi biz kirada oturyrz şu anda bunu söyledi ama carpışma sırasında korunmadı bende bu işten bişey anlamadımsagol tatlim iyim.sende ne var ne yok
detttttttttt of lmakkk yokk oflamak burda yasakk ooooo ne olur topği yav herkes bi yıkılmış of lamış puflamış bizim topikte oflamak yasakkkkkkkkkkk
cok sınır bozucu bır durum,,Allah yardımcın olsun,,yaklasık 2 hafta once benımde abımın hanımı dogum yaptı,,ılk gun gıdemedım zırıl zırıl aglamakdan,,kapılarına kadar gıttım ama arabadan ınıp evlerıne cıkamadım,,cunku benden sonra evlendıler ve bendne once bebeklerı oldu,,,evet mutluyum cunku yegenım var ama mutsuzum henuz bebegım yok,,ve ısın kotu yanı ablamda ramazan sonrası bebek planları var bı kızı var zaten bakalım tur bındırecek bana galıba ,,,mıllet 2.ye gectı bız bırıncıde takılı kaldık ,,off offf
kız senin çalışmalar ne zamandan beri var? 16 ay mı anladım? ee bir problemde yok sanırım :26: ya ne desen haklısın.ama her işte de bir hayır vardır. o geleceği zamanı biliyordur
haaaaaaaaaa şöleeeeeeeeee işte bizim kikimizzzzzzzzz ortaya cıktı kuzum sen hic meryem suresini okudun mu 41 defa yanlış hatırlamıyorsam sweet niyetlenip okudgu ay yani bu ay hamile kalmıştı
hec kuzum ne olsun dün gece itibarıyla bebiş olayını eşimin ertelemek istedğini öğrendim kayınvalidemler evin üstüne kat cıkıyorlar kaba inşaat olarak o evi yaptırmak istedği icin ertelemek gerekitinği söyledi biz kirada oturyrz şu anda bunu söyledi ama carpışma sırasında korunmadı bende bu işten bişey anlamadım
benim en buyuk sorunda dingil kocanin oyumos donemlerinde kayib olmasiydi ,,bu sebeptende bi rahat 6 ay kacirdik toplasan ,,ama bu ay benden oyle bi ceza aldiki sikiysa kipirdansin artik
hımsss ,,,hanı o off trabzon bır kazası olan of demekdı :))))) kazı cevırıom yanmasın dıe ama bılmem ne kadar basarılıyım
haaaaaaaaaa şöleeeeeeeeee işte bizim kikimizzzzzzzzz ortaya cıktı kuzum sen hic meryem suresini okudun mu 41 defa yanlış hatırlamıyorsam sweet niyetlenip okudgu ay yani bu ay hamile kalmıştı
hayir canim okumadim ,,,oksammiki :26:
hec kuzum ne olsun dün gece itibarıyla bebiş olayını eşimin ertelemek istedğini öğrendim kayınvalidemler evin üstüne kat cıkıyorlar kaba inşaat olarak o evi yaptırmak istedği icin ertelemek gerekitinği söyledi biz kirada oturyrz şu anda bunu söyledi ama carpışma sırasında korunmadı bende bu işten bişey anlamadım
hımsss ,,,hanı o off trabzon bır kazası olan of demekdı :))))) kazı cevırıom yanmasın dıe ama bılmem ne kadar basarılıyım
evden cıkmak dahada zorlaşıyor dimi..benim kuzen de 8 aylık evli 6 aylık hamile diger kuzenim doğum yaptı af allahım afffff bizede bi bebek nasip ne olur amin..
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150963394299513
bide şunu izleyin bakayım
evden cıkmak dahada zorlaşıyor dimi..benim kuzen de 8 aylık evli 6 aylık hamile diger kuzenim doğum yaptı af allahım afffff bizede bi bebek nasip ne olur amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?