hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ayy evet ya bu tarz bana hic yakismadi de get pis moral basimdan ,,pehhhh kikikikikiki

kuru incir aldim 2 kilo bu ay carp carp carp carp carp carp anasini satim dunyanin kikiki
haaaaaaaaaa şöleeeeeeeeee işte bizim kikimizzzzzzzzz ortaya cıktı kuzum sen hic meryem suresini okudun mu 41 defa yanlış hatırlamıyorsam sweet niyetlenip okudgu ay yani bu ay hamile kalmıştı
sagol tatlim iyim.sende ne var ne yok
hec kuzum ne olsun dün gece itibarıyla bebiş olayını eşimin ertelemek istedğini öğrendim kayınvalidemler evin üstüne kat cıkıyorlar kaba inşaat olarak o evi yaptırmak istedği icin ertelemek gerekitinği söyledi biz kirada oturyrz şu anda bunu söyledi ama carpışma sırasında korunmadı bende bu işten bişey anlamadım

evet ya cok zor bi durum ,,onlarin aklinda fikrinde cocuk yoktu ben karar verdigimde,,sonradan eltim hamis kaldi 9 ay tasidi dogurdu ,,simdide ablam ,,ve ikisininde 3 cu cocuklari olcak ,,ufffffff
Allah hepimizin yardimcisi olsun ,,ne diyim

kız senin çalışmalar ne zamandan beri var? 16 ay mı anladım? ee bir problemde yok sanırım :26: ya ne desen haklısın.ama her işte de bir hayır vardır. o geleceği zamanı biliyordur

evet canim gecen sene mayista karar almistik subat dogumlu olsun diye ,,hala yok ortada,,artik hangi ay dogumlu olucagi bile umrumuzda degil yeterki gelsin

Evet bi sorun yok ikimizdede,,,yumos donemimdeki beni yerden yere vuran sancilarim var onunda bi etkisi olmayacagini soyledi benim dandik doktor ,,

benim en buyuk sorunda dingil kocanin yumos donemlerinde kayib olmasiydi ,,bu sebeptende bi rahat 6 ay kacirdik toplasan ,,ama bu ay benden oyle bi ceza aldiki sikiysa kipirdansin artik

Son düzenleme:

stresden uzak fantazi istiyor herhalde.senin dusumeni istemiyor....

aaaa ertelendimi bebis isi ??

evden cıkmak dahada zorlaşıyor dimi..benim kuzen de 8 aylık evli 6 aylık hamile diger kuzenim doğum yaptı af allahım afffff bizede bi bebek nasip ne olur amin..

rahat olup oluruna bırakabilir miyim ki....bebek düşüncesi aklımdan çıksa belki biraz daha rahat olacağım.ama çıkmıyor.bebiş düşüncesi bütün hücrelerimde:))))

evden cıkmak dahada zorlaşıyor dimi..benim kuzen de 8 aylık evli 6 aylık hamile diger kuzenim doğum yaptı af allahım afffff bizede bi bebek nasip ne olur amin..

rahat olup oluruna bırakabilir miyim ki....bebek düşüncesi aklımdan çıksa belki biraz daha rahat olacağım.ama çıkmıyor.bebiş düşüncesi bütün hücrelerimde:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…