hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

dök bakam icin senin neyin var nerden katılıyon nereye gidiyonnnnn ne ediyon dök bakam icini bize rahatla bakayım

hımss,,, oncelıkle slm herkese :))

3.yıla gıden bı evlılıgım var,,
evledım 3.ayda hamıle kaldım ama 11 haftalıkken kurtaj olmak zorunda kaldım cunku bebek 8.haftada karnımda olmus,,ama hıc bı belırtı olmadıydı kana,gıbı,,patolojıde temız cıkdı doktor 2 ay sonra tekrar deneyın dedı,,bız 4 ay ara verdık onuda 8 haftalıken kanama sonrası dusurdum,,sonra 1yıl doktora gıdemedım dıs doktoru da dahıl,,nefret eder oldum hastanelerden ,doktorlardan ,,gıtmek zorunda oldugumda bıle elım ayagım tıtrıodu,,,1 sene sonra doktora gıdelım bugun dedım sabah kalkıp esıme ya gıderız yada ben daha gıdemem doktora dedım,, gıttık ,tahlıller falan yapıldı genetık temız cıkdı,,sonra kan pıhtılasma sorunum oldugu ortaya cıkdı bundan dolayı bebeklerımı kaybedebılcegımı soyledı doktor,,suan ılac kullanıorum,,3 aydırda korunmuyoruz ama ısın ılgınc yanı 3 ayda 5 kere adet oldum yanı korunmayı bırakıp ılacı kullanmaya basladıgımdan berı adetlerım sapıtmıs durumda bakalım bu ayada gebe kalmazsam doktora gıderım dıe dusunuyorum,,gıttıgım yer ıse bellı evlı mutlu ve cocuklu olmak ınsallah cocuklu kısmınıda yasarız :))

dün akşam amcası gile gittik yengesi sordu öyle söyledi ama carpışırken korunmuyor ben anlamadım yani ortada kaldım

canim bende ise koyulduktan 6 ay sonra baktim herkez cok soruyo sorusturuyo ,,erteledim dogum kontrol hapina basladim biliyor herkez beni ,,eltimede hatta ablamlarda oyle biliyor,,

oyle insan stres altinda kaliyo,,,bekli senin kociste merak edip sormasinlar diye oyle demistir ,,,eve dondukten sonra bi soraydin kendisine

Son düzenleme:

zor cok zor bi dönem yaşamassın ama seni iyi gördüm yani düştğün yerden güzel gine kalkmşsın kendiini toparlamışsın ..yaşaıdıkların hakkında hic bir bilgim olmadğı icin sadece allah yar ve yardımcın olsun diyebiliyrum.bende giresundan katılıyorum yarışmaya bende yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum ama 4 aydır doktora gittiyorum yumurta tembellği vardı son yaptırğdım tahlillerde hepissi temiz cıktı öyle işte şuan oluruna bırakmış durumdayız

.sormadım cünkü geciştirceğini biliyordum ama dediğin gibi merak edip sormasınlar diye öyle demiş olabilir bugunde tv de meryem suresi ile ilgili bi konu geciyrdu bebek konusuyla ilişkili olarak onu sen biliyormsn diye sordu yani bilmiyrum bıraktım oluruna gidiyoruz işte
bu ayda bütün adet belirtilerini yaşamaya başladm karnım şşişti gögüsümde öyle midemde bulanıyor bu ayda yok sanırsam ama yinede bilinmez son 6 gün bata

kızlar ben kan ve idrar testi yaptırmıştım bundan 5 ay önce,o zamanki doktorum sorun yok demişti.sonra doktorumu değiştirdim.ikinci doktorum troid bezlerimin az çalıştığını ve sorun olabileceğini ama büyütmemem gerektiğini de söylemişti.şimdi onunla ilgili bir yazı okudum
Anne Olunca Anladm - Hamilelik - AZ ALIAN TROD, HAMLE KALMAYI ZORLATIRIYOR

zorlaştırma işi değil beni şaşırtan ama gebeyken bebek de zeka geriliğine yol açabilirmiş.sizce ne yapmalıyım? tekrar sadece troid için test yaptırayım mı? ya için şişti gece gece okumasaydım keşke

canım testlerini nerde yaptıprdın iki kez mi yaptırdın ayrı ayrı

ayyy canim yaa kotu donemler gecirmissin ,,allah bi daha yasatmaz insallah ,,
benimde bir arkadasimin bebisleri dusuyo surekli ,,burda yurtdisinda dandik doktorlar anlamadilar nedenini,,bu yaz tr ye tatile gitiginde doktora gitmis onada kan pihtilasmasi var demisler ,,ilac kulanicak,,gebe kalirsada igne kulanicak her gun galiba,,kan pihtilasmasi yuzunden ,,

adet duzensizligin icinde doktora git bidaha bence

walla soyle dıyım sındırmeye calısdım bazı seylerı yanı ,,zor zamanlarım cok oldu ,,ama kendımı cıkarmasını hep bıldım,,,belkıde tevekkulcu oldugum ıcındır,,bılmıyorum ,,
ya acıkcası o zamanlar yenı evlıydık,esım cok ıstıodu cocuk ama ben bıraz evlılıgın tadını cıkarmakdan yanaydım ,,eksınlar sonrası hemen banyoya kosardım maksat hamıle kalmıyım dıe ama hıc bı anlamı olmadı,,,suan 2 saat hıc kalkmıom yatakdan ama olmadı:) demekkı hersey nasıp kısmetmı onu anladım,,
ıstanbuldayım bende,,,ya aslında cokda takılmamak lazım ama yapamıyoruz ıste :)

hoşbulduk cnmmmmmmm hoşbuldukkkhatim oldu bugun kızlar dua ettim size hayırlısıyla:)

ınsallah mevlam hıc kımseye yasatmaz,,bende dahıl tabı,,,
evet ılacla basladım buyuk bı olasılıkla bende gebe kalınca ıgneye gecıs yapıcam,,,
ya normalde duzensızlıgım hıc yokdu ,,hazıranda gıttıgımde normal dedı bı kac ay daha bakalım olmazsa adet duzenleyecı verırırm dedı,buyuklerın dedıgıne gorede rahım bebek ıstedıgımde boyle sapıtlamalar olurmus,,,b

Allah tan umit kesilmez sekerim ,,ustelik sen dersini calistin ,,ben calismadgim halde umitle ins kirmizi gelmez diyorum kiki mesala bu ay ilk kez goguslerim aciyo ,,normalde hep siser bata 1 gun kala ama agri olmazdi ,,,al sana umitlenmek icin bahane kiki

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuben geldiiiiiiiii

hosgeldinnnn bat tas

battaşımm ne var ne yok bakam?

iyiyim canim ,,sen nasilsin ???..saat 12 yi gectigine gore son 1 gun umuz kaldi bata jubiiiiii ne alemdesin ???

Son düzenleme:

hmm
ayyy insallah buyuklerin dedigi dogrudur ve bebisin gelir en yakin zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…