hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

[/QUOTE]iyiyim canim ,,sen nasilsin ???..saat 12 yi gectigine gore son 1 gun umuz kaldi bata jubiiiiii ne alemdesin ???[/QUOTE]

agrı yok gıbım suan ama bılemıom cunkum test yaptım neg cıktısende var gıbı heee

yasemnn alinti

agrı yok gıbım suan ama bılemıom cunkum test yaptım neg cıktısende var gıbı heee[/QUOTE]

yok bee kim kaybetmiste ben buliyim Ki ki ki ki
ben bu ay test felan almadim eve oyle niyetlendim ,,cunki test firmasini zengin ettim diye dusunuyorum ,,evde olunca dayanamayip yapiyorum ,,ovu testi bile almadim 6 ay dir kullanmama ragmen

Son düzenleme:
yasemnn alinti

agrı yok gıbım suan ama bılemıom cunkum test yaptım neg cıktısende var gıbı heee

yok bee kim kaybetmiste ben buliyim Ki ki ki ki
ben bu ay test felan almadim eve oyle niyetlendim ,,cunki test firmasini zengin ettim diye dusunuyorum ,,evde olunca dayanamayip yapiyorum ,,ovu testi bile almadim 6 ay dir kullanmama ragmen[/QUOTE]

son 1 un bekle bakalım balımm

[/QUOTE]ayy bende bisi sandim ,,sen takma o dandik teste ,,bikere gunun bile daha gecmemis pehhh[/QUOTE]nie kızzz ben ınandım ama

cok suskunsun ,,,kirmizilar gelince bende suskun olurum bu yuzdenmi acaba:26:???

canim henuz 2 denemen bu,,simdiden kendini strese neden sokuyorsun anlamadim

bak berceste ,,ben orkide,,vs,,1 seneyi gectik,,sen simdiden kendini uzmuyorsun dimi ???

ooooooo ne hoş bi topikkkkkkkk çok sevdim bende gelimmiiiiiiiiiiiiiiii

gel barim gel gel actıkk kollarımızı gell biz topik anamızdan böyle öğrendik geleni göndermeyürk daha geri dök bakam icin nerdensin nezmandır uğraşıyon sıkıntın derdin var mı dökkkkkkkkkkkkkk bakammmmmmmmmmmmmmmmm eteğindeki taşlarııı

ayy bende bisi sandim ,,sen takma o dandik teste ,,bikere gunun bile daha gecmemis pehhh[/QUOTE]nie kızzz ben ınandım ama[/QUOTE]

valla canim bu ay negatif olsa bile gercekten ,,o testiin bildiginden degildir bence ,,

CLEARBULE digital erken gebelik testi haric ,,baska teste gunemiyorum ,,heleki o 5 tllik olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…