- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
gel barim gel gel actıkk kollarımızı gell biz topik anamızdan böyle öğrendik geleni göndermeyürk daha geri dök bakam icin nerdensin nezmandır uğraşıyon sıkıntın derdin var mı dökkkkkkkkkkkkkk bakammmmmmmmmmmmmmmmm eteğindeki taşlarııı
nie kızzz ben ınandım amaayy bende bisi sandim ,,sen takma o dandik teste ,,bikere gunun bile daha gecmemis pehhh
ayne yaa cok hosuma gıderkiz rumus senin misafirleri boyle karsilamana bayiliyorum
oksa anam istegin yeri ,biz bekliyoruz seni
aaa onu nerden alabılırımmmmmm:18:
Rabbim emeklerini bosa cikarmaz cnm ins en yakin zamanda kavusursun meleginekızlar bu sıcak karşılamaya bayıldımmmm
alıntı yapamdım bi türlü tek tek hepinize pek teşekkür ediyorum
ben 5 yıl 4 aydır evliyim
ve
5 yıl 4 aydır bebek için uğrasıyorum ama yapamıyorum
ben pcoluyum
eşimdede sorunlar var
2 aşılama bi tüp yaptım olmadı
bu ay da 4 kez ğresed denedim lodoslama
ovulasyon testi falanda yapmadım
öyle akıntı olunca denedim 3-4 gün
19 fetih düresi okuduk diğer topikte topikdaşlarla
bende meryem süresine başladım 7 oldu bugün işte
he adetime gelince kendisi kafasına göre takılıyor
şu an 28.günümdeyim
gerçi saat 00:01 itibariyle 29 oldu
geçen 2 ay dkh kullandım
kistler erisin diye bu ay kullanmadım
gerisi ya NASİP
almaya nıyetlenırsem aldırırım ben onu kocişimetek kullanımlık degıldır dımı o
kızlar bu sıcak karşılamaya bayıldımmmm
alıntı yapamdım bi türlü tek tek hepinize pek teşekkür ediyorum
ve
ben pcoluyum
eşimdede sorunlar var
bu ay da 4 kez ğresed denedim lodoslama
şu an 28.günümdeyim
geçen 2 ay dkh kullandım
gerisi ya NASİP
cuma gunu kac tane yumurtan olmus buyuklukleri nasil diye bakar doktor. hap daha yarin bitiyorsa catlama olmaz o zamna kadar. yumurtan tam buyumusse catlatma ignesi yapabilir ve size iliski zamani soylerkızlar hayatımda ilk kez klomen yutuyom 2 kutu verdi doktor. yarın bitiyo son haplar günde iki tane yutuyom.. cumada kontrole cagırdı. sizce naapr? ya o güne kadar yumurta döllenirse onu ultrasonla görebilir mi? bi de alltan muayene eder mi???
bende sana bayılyorummmmm şikiremmmmmmmmmmmmkiz rumus senin misafirleri boyle karsilamana bayiliyorum
ben onun ismini aşağıda ismiini yazarken gördüm ama o an işim vardı o yüzden bişey yazamadım onaBARTEK ten haberi olan varmii??????
kızlar bu sıcak karşılamaya bayıldımmmm
alıntı yapamadım bi türlü tek tek hepinize pek teşekkür ediyorum
ve
ben pcoluyum
eşimdede sorunlar var
bu ay da 4 kez Presed denedim lodoslama
şu an 28.günümdeyim
geçen 2 ay dkh kullandım
gerisi ya NASİP
canım allah yar ve yardımcın olsun zor uzun bir yolmuş sizinki bizde burda 1 sene ugraşıyorz ama olmuyr diye dert yanıyoruz ya 5 yıl olmayan sen ne yapmalsın bilmem ,,bizde burdaki arkdaşlarla salatı tefriciye okuyruz.meryem suresini okurken adet olursan senin yerine ben okuyup sana bağışlayabilirim senin bat nezmankızlar hayatımda ilk kez klomen yutuyom 2 kutu verdi doktor. yarın bitiyo son haplar günde iki tane yutuyom.. cumada kontrole cagırdı. sizce naapr? ya o güne kadar yumurta döllenirse onu ultrasonla görebilir mi? bi de alltan muayene eder mi???
aminnnnnn:) ne kadar güzel bi dua bu boyle yazan eline koluna sağlıkEy Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver.
kızlar hayatımda ilk kez klomen yutuyom 2 kutu verdi doktor. yarın bitiyo son haplar günde iki tane yutuyom.. cumada kontrole cagırdı. sizce naapr? ya o güne kadar yumurta döllenirse onu ultrasonla görebilir mi? bi de alltan muayene eder mi???
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver.
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?