hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bende klomen kullandım ama alttan muayene etmedi ultrsonla yumurtanın boyunu ölcüyor.ulaşması gereken boya ulaştıysa iğne yada direk ilişki öneriyor bana direk ilişki önermişti iğne vermediydi ve bu klomen 3 ay yapılması gereken bi tedavuymiş yani ilkinde tutmayabilir sen niye klomen kulanıyorsun neyin var bu arada hoşgeldinnnnnnnnnnnnn uykum geldi sıcak bir karşılama yapamadım idare ed

lsun canım cok sagol cevabın için.. ben neden klomen kullandıgımı bilmiyom walla. biizim 6-7 ay denedik olmadı cocuk eşimin sonucları cok iyi bende görünen bişe yok.. iyi dedi bana da (rahim filmi cektirmedim ama hiç). adetken gittim doktora ultrasona baktı yumurtalar gayet iyi destekleyelim klomene baslayalım dedi tamam dedim..

hatta ben dün tırstım bana dedilerki iki klomen kimseye vermez ilk seferde doktor dediler. gittim dün doktora bi ultrasonla baktı büyoyolar iyi dedi:) cuma gitcem gene

şimdi burda öğrendiklerimle sana şunu söyleyebilrim ki hic bir sorun yokken klomen kullanman iyi deil diye biliyrum benim ilk klomen kullandğımda yumurta tembellğim vardı o yüzden kullanmıştım ve o ay bana kist yaptı sonraki ay kuruincir yedim tahill yaptırdım tahlilerim temiz cıktı...hic bir sorunun yokken ilac kulanmak akıllca gelmedi özel e mi gitin dvlete mi

diger baktiklarinda karindan mi bakti ki?

peki su işe ne diyonuz kızlarrr ben neden kullanıyom sizcee?

canim ben yurtdisinda yasiyorum banada 2 ay klomen verildi ,,bu ay vermedi artik,,,bende her iki ay da 3 gun adet gecikmesi yapti,,normalmis,,
doktorun seni cagirmasinin sebebi yumurta takibi yapicak ne alemdeler diye ,,catlama sorunun varsa istenen buyukluge geldiginde igne vurur catlamasi icin ve eve git su su gunler kocisinle carpis der ,,eger catlama sorunun yoksa igne yapmaz felan gun catlar der sana yine kocisinle su gun carpis der,,bukadar

sanmıyorum ben duymadım hic klomen kullanmı sırasından alltan muayene edileni
ben ilk muayene olmamı hatırladım cok kötüyüdü midede ne var ne yok cıkardıydım

ayy rumus sende kizi iyice korkutcan heee ;;kikiki

canım burda özel yok ki iki özel hastanemsi yer var doktorlarının iyi olmadıgını söylüyolar.. devlete gittim? kim getirdi şu tam gün olayını yaw? önceden iyidi aslında :)

sweet85 evet zaten ben hayatımda iki kez gittim kadın doguma :) birincide martta cocuk istiyom diye gittim. ikincide adetken gittim.. ücüncü bu cuma oolcak sayılır:)

öyle deeme kız eskiden herkes veremiyordu muayene parasını şimdi en azından doktorunu secme şansın var hem ne o hem devltten maaş al hemde ayrıyeten halktan para al
yumurtalıklarını destelemek icin vermiş demekki

canim benimde hic bir sorunum yok ,,,banada verildi ,,sordum sorunum yok neden veriyorsun diye ,,bu yumurtlamaya destekleyici dedi sorun yok,,catlama sorunun yok dedi

ve ben takibede cagirlmadim,,ignede olmadim ,,sadece adetin 3 gunu baslayip gunde 2 ser tane ictim 5 gun boyunca okadar

sana ne zaman verdi canım? olmadın mı hamişş peki?? bu ay umutluyum bu haptan olsa keşkee hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…