hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

orası öyle de canım o zaman cok özel bi ilgi oluyo. her defasında doktora kendimi tanıtmaktan bıktım:) bi de hemseriyiz diyom ki "hani hemseriydik" diyom da nerde yaaa ilgi :)

ediyom program bile indirdim telefonuma :) orda yazıyo hangi günler oldugu gün aşırı yapıyoz o günlerde:) marttan beri olmadı gitti :)

eşin sperm testi yaptırdı mı tek başına olmuyr bebiş cünkü hem daha 6 ay olmuş demekki zamanı değil daha 1 sene bi dolsun öyle doktora git bu topikte takıldıkca öğrenceğin cok şey var ben mesala kuruincir yiyyorum birazda öyle deniycem (gerci benim eşim sperm testi yaptırmadı daha yaptırırsa ozman yiycem) bazı arkdaşlar bal cörek karışmı var onları yiyor
sonra dualar okuyruz duaları niyetleniyorz bizim topik cok şenlik bide topik anamız gelse dahada şenlik olcak ama ev işlerinden dolay pek giremiyor kendisi

aminnnnnn:) ne kadar güzel bi dua bu boyle yazan eline koluna sağlık
amin canımm
ALLAH cc razı olsun canım eğer olursam yazarım ki inşallah olmam
olursamda zamnında olurum inşallah
60. günleri gördüğüm oldu
hatta yalancı pozitifi gördüğüm
tefriciyeye bende katılmak isterim inşallah
allah yardımcın olsun ya cok zorbiz kac ayda hemen kendımızı yedik...nankörüz valla biz
estağfurullah canım yüce ALLAH cc her isteyene hayırlısıyla versin inşallah

zaman zaman hepimiz yaşıyoruz o bunalımları

bu da bizim imtihanımız
aminnnnnnnnnnnnnn aminnnn..ne güzel dua etttin kız öyle ben hic böyle cümleler kuramıyorum kıskandım seni
canım bende kopyaladım bi yerden çok hoşuma gitti önüme gelene topiğede yapıştırdım
çok güzel bi dua gerçekten
AMInnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminn

alttan mı bakar kızlarrrrrrr? daha önce kimse alttan bakmadı daa

evettt canım ama bu yola girdiysek katlanacaz napalım

neysem cümleden hayırlı sahurlar ALLAH cc emanet olun

ben yavaştan soframı kurayım
benim bey köylüyü uyandırmaya gitti bile

çok imrendim sohbetinize ben de yazayım dedim beni de ıscak ıscak karşılayın olur mu :)
7aydır deniyoruz bi türlü gelmiyor bebiş.
troid için ilaç kullanıyorum belki de ondan gelmiyor.
doktora gidecektim adetliyken gel dedi onn da ne zaman geleceği belli olmuyor ki :18:

orası öyle de canım o zaman cok özel bi ilgi oluyo. her defasında doktora kendimi tanıtmaktan bıktım:) bi de hemseriyiz diyom ki "hani hemseriydik" diyom da nerde yaaa ilgi :)

ben cok gittim devlete hicbiri icime sinmediydi ama sonunda güler yüzlü bi doktor buldum ama tahlilliremi gösteredim cünkü doğuma gitti günlerini takip etcen önceden haber alıp öyle gitcen memleket nere nerden katılıyon aramıza

canım eşime mayısta yaptırdık doppler de spermiyogram da onun sonuclar gayet iyi dedi doktor.. valla incir yiyeemem canım kilo yapar yaww.. evlenince gecen yıl 15 kilo aldıydım yeni verdim hepsini.. tekrar almak istemiyomm:)

ben şu an bosum ögretmenim tatildeyim hep netteyimmm

sana ne zaman verdi canım? olmadın mı hamişş peki?? bu ay umutluyum bu haptan olsa keşkee hepimizin

ilk kulanimimda kocisi kacirdim yine o donem ,,,ayyy bak yine hatirladim dingil herifi
ikinci kulanimda yatagi kiracak derecede carpistim tutmadi

ucuncu sefer verecekti ben istemedim,,,bende adet gecikmesi yapti diye,,tabi her icendede adet gecikmesi olucak diye bisey yok ,,endiseye kapilma ,,hatta bazilarinda duzene koymus adetlerini

canım eşin davulcu mu yoksa ne güzell :) herseke hayırlı sahurlarr.. bu arada korkmadım kızlar merak etmeyin:)

heheyt ayağımı sürüdüm sanırsam

yeni topiktaş olarak ilk hoşgeldini ben diyim

ıscak ıscak

merhaba canım.. adetken git saat falan önemli degil ultrasonla bakıyo

anam hic öyle bi niyetim yok ben başıma geleni yazdım herkesinki öyle olcak değilyav
canım eğer okursan tefriiciyeyi ya bana özelden yaz yada buraya yaz inşallah cumaya bitirmeye calışcaz
senin kocan davulcu mu

benim adetler cok düzenlidir 28 günde bir olur 4 gün sürer istisnasız.. bakam ne olcak bu ayyyyyyy

canım eşin davulcu mu yoksa ne güzell :) herseke hayırlı sahurlarr.. bu arada korkmadım kızlar merak etmeyin:)

yok canım imam

ama köyde yaşıyoruz ve burada sahurda sela verilir ki

benim ki sela vermiyor ilahi ediyor
ki şu an bülbül gübü şakıyor minareden canım kocam

hogşelmişşşşşş sefalarrrrrrrrrrrrr gelmişşşşşşşşşşşşş bu sıcak kanlı topiğe senin gibi sıcakkanlı insanların gelmesiiiiiiiiiiiiiiiii gönlümüzü sohbetimizi şenlendiriyorrrrrrrrr (oldumu kız beğendinmi )

yok canım imam

ben sela verildğini ilk kez duuuyyorum ne güzeldir bizim burda top atılıyor önceden ne güzel davul calınırdı ama yok davulcuuuuuuuuuuuuuuuu yokkkkk nirde bu davulcularr

hosgeldin

doktoruna soyledinmi adetimin nezman gelecegi belli degil diye,nasil randevu alip gelecem diye :44:???

yok canım imam

ay canım ne güzel walla cok hosuma gitti.. Eşin dua etsin bize de.. sen de et :) orası neresi bu arada hangi sehir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…