hoşbulduk :) benim anlamadığım adetliyken gidildiğinde bazı şeyler daha mı net görünüo
ay canım ne güzel walla cok hosuma gitti.. Eşin dua etsin bize de.. sen de et :) orası neresi bu arada hangi sehir?
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hosgeldin
doktoruna soyledinmi adetimin nezman gelecegi belli degil diye,nasil randevu alip gelecem diye :44:???
selam arkadaşşlar bata bişe kalmadı cuma gününe kadar nasıl dayancam bilmiyorum :S bu akşam karnımın alt tarafına bi sancı girdi birden kitledi beni 5-10 saniye kadar sanki bişe batıştı gibi neden olurki acaba ?? bi fikri olan var mı canlar?
benim adetler cok düzenlidir 28 günde bir olur 4 gün sürer istisnasız.. bakam ne olcak bu ayyyyyyy
hastanede çalışan bi arkadaşım var canım saolsun o iletişime geçti benim yerime çocuk istiyorsa adetliyken gelsin demiş.
nedenini yarın öğreneceğim artık arkadaşımla görüşünce
hosgeldin
doktoruna soyledinmi adetimin nezman gelecegi belli degil diye,nasil randevu alip gelecem diye :44:???
ben giresunnnnnnnnn
kızzzz hayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nirdesinn sesin cıkımyor mu ben mi kayboldum sohbet arasında
adet döneminde ilk kez mi oluyr sana
ben sela verildğini ilk kez duuuyyorum ne güzeldir bizim burda top atılıyor önceden ne güzel davul calınırdı ama yok davulcuuuuuuuuuuuuuuuu yokkkkk nirde bu davulcularr
randevuyu netten al oldugun gün al bi gün sonraya.. mhrs her yerdenn..
allahtan randevu alma derdim yok
oyle olurmu kizz
ben sela verildğini ilk kez duuuyyorum ne güzeldir bizim burda top atılıyor önceden ne güzel davul calınırdı ama yok davulcuuuuuuuuuuuuuuuu yokkkkk nirde bu davulcularr
neden O acaba merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?