hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam arkadaşşlar bata bişe kalmadı cuma gününe kadar nasıl dayancam bilmiyorum :S bu akşam karnımın alt tarafına bi sancı girdi birden kitledi beni 5-10 saniye kadar sanki bişe batıştı gibi neden olurki acaba ?? bi fikri olan var mı canlar?

hosgeldin

doktoruna soyledinmi adetimin nezman gelecegi belli degil diye,nasil randevu alip gelecem diye :44:???

hastanede çalışan bi arkadaşım var canım saolsun o iletişime geçti benim yerime çocuk istiyorsa adetliyken gelsin demiş.
nedenini yarın öğreneceğim artık arkadaşımla görüşünce

benim adetler cok düzenlidir 28 günde bir olur 4 gün sürer istisnasız.. bakam ne olcak bu ayyyyyyy

benimde duzenlidir 28 cok nadir 29,,ve 4 gun surer senin gibi ,,,hayirlisi canim
klomen ikizde dogurturabilir haberin olsun

Son düzenleme:
hastanede çalışan bi arkadaşım var canım saolsun o iletişime geçti benim yerime çocuk istiyorsa adetliyken gelsin demiş.
nedenini yarın öğreneceğim artık arkadaşımla görüşünce

tamam sana direk hormonlarına bakcak o yüzden adetliyken gelsin 3 veya 4 günü git..tabi yinede arkadşına sor bende doktormuşum gibi konuştum beaaa neyse dostlar sahur vakti yemek hazırlcam arada bakarım size ama yazamam heralhalde hadi kayboldum ben

ben sela verildğini ilk kez duuuyyorum ne güzeldir bizim burda top atılıyor önceden ne güzel davul calınırdı ama yok davulcuuuuuuuuuuuuuuuu yokkkkk nirde bu davulcularr

ohoooo bizim burda oyun havası calcak kolayını bulsa davulcu eminim gobek atanlar vardır eeeee trakya burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…