hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben kıskandım azcıkbana böyle çiçek miçek verdin miydi bakim sen hıh verdiysende hatırlamıyorum
ben sela verildğini ilk kez duuuyyorum ne güzeldir bizim burda top atılıyor önceden ne güzel davul calınırdı ama yok davulcuuuuuuuuuuuuuuuu yokkkkk nirde bu davulcularr
burdada yok ki davulcu gönderem
bizimki uyandırmak için gidiyo camiye başlıyo ilahiye başka türlü uyanamıyorlarmış
ay canım ne güzel walla cok hosuma gitti.. Eşin dua etsin bize de.. sen de et :) orası neresi bu arada hangi sehir?
çorum canım inşallah ederim etmez olurmuyum inşallah birazdan duamda isimlerinizi saymaya çalışırım
bizde de sabah ezandan once sela verilir. hazirlanin vakit girior diye

ezandan hemen öncemi hmm oda iyiymiş

neysem cümleden hayırlı günler iyi oruçlar inşallah selametle kalın kızlarr

Kaçırdım diye üzülme canım bugün yine hallederiz oynarız bir ara
burdaki hamile kalmak isteyenler icin niyetlenip okumaya başladğım salatı tefriciye duamız 2000 oldu
Herkes okuyabiliyor mu yoksa belirli kişiler mi okuyor?:26:

Bende korktum şimdi bende de tiroid var ve ameliyatlık boyutta :18::18::18::18::18:

Günaydın kızlar..Az sonra doktora gidicem.benimki de az önce diş doktorundan geldi.Kadın baya fırçalamış bunu düzgün fırçala dişlerini diye. oohhhh..iyi olmuş.. ben deyince dinlemiyordu

dün dediğim gibi tiroitlerime bakıtıcam.aklıma takıldı.gebeliği zorlaştırabiliyormuş.Dua edin benim için.görüşürüz..

Bende bayramdan sonra tekrar doktorla görüşeceğim bu durumu bakalım ne diyecek
günaydın canlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm nabersiniz
Size de günaydın ben iyiyim kendi adıma

günaydın kızlar..o bebek bana ne zaman geleceeeeeeeeeeeeeeek
İnşallah en kısa zamanda gelir size o bebek.İsteyen herkese

günaydın tatlı bayanlar....nasılsınız bakalım.iyi ki varsınız.yoksa bunalımdan kurtulmam zor lurdu.yinede tam atlatmadım ama sizlerle konuştuğum zaman rahatlıyorum.

4 yıllık evliyim.bekarken hep hayalimdi çocuk sahibi olmak.evlenir evlenmez çocuk yapacağım diyordum.ama evlenince öyle olmadı.evliliğimin daha sıkı temeller üzerine oturması gerektiğini anladım.evliliğim oturunca çocuk düşünmeye başladım ama eşim istemiyordu.2 senedir bunun mücadelesini verdim.eşim babalığa daha hazır hissetmediğini 1-2 yıl sonra yapabileceğimizi söyledi.o konuşmadan 1 yıl sonra benim çocuk ateşi tekrar alevlendi.konuştum,tartıştım,küstüm...kesinlikle şu an olmaz dedi.yaza ikna oldu.o kadar çok istedim ki bir çocuk sahibi olmayı.hemen hamile kalmamın zor olduğunu bilerek ilk ayda hamile kalacağıma kendimi inandırdım.oldu aslında 2 gün yaşadım annelik duygusunu.kimyasal gebelik....bu aydada inandım hamile kalacağıma.ama olmadı nasibimde yokmuş.bu ay o kadar çok üzülmedim.ama kafamdaki çocuk düşüncesini atamıyorum.atsam rahatlayacağım

günaayyddıınn nerelerdesin senn????belli oldduuuu tekmiş sekeriimm pıt pıtını duydum haftasonu

ayyyyyy pıt pıtını yirimmmmmm çok sevindim canım biz tatildeydik hoşumuza gidince uzattık tatili dün gece döndük eve batıma 2-3 gün var bakalım nolcak bu aydan da pek umutlu deilim ama kasıklarım ağrıyo şimdiden ve çikolatalı şeyler istiyo canım.. adet olucak sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…