doktorların kapılarının önünde elektronik cihazlar var canım ordan kart çektiriyoruz
mhrsden randevu alınca bi bakıyosunrandevular dolu hastaneye bi gidiosun 3-5 kişi anca var
ben kıskandım azcık
hogşelmişşşşşş sefalarrrrrrrrrrrrr gelmişşşşşşşşşşşşş bu sıcak kanlı topiğe senin gibi sıcakkanlı insanların gelmesiiiiiiiiiiiiiiiii gönlümüzü sohbetimizi şenlendiriyorrrrrrrrr (oldumu kız beğendinmi)
ben sela verildğini ilk kez duuuyyorum ne güzeldir bizim burda top atılıyor önceden ne güzel davul calınırdı ama yok davulcuuuuuuuuuuuuuuuu yokkkkk nirde bu davulcularr
çorum canım inşallah ederim etmez olurmuyum inşallah birazdan duamda isimlerinizi saymaya çalışırımay canım ne güzel walla cok hosuma gitti.. Eşin dua etsin bize de.. sen de et :) orası neresi bu arada hangi sehir?
bizde de sabah ezandan once sela verilir. hazirlanin vakit girior diye
Kaçırdım diye üzülme canım bugün yine hallederiz oynarız bir arakuzum 300 taneyi okuyabildin mi
tühh kacırmıyım yav benimde bi oynayasım vardı tütüttü kacırdımmmmmmm
herkese selamlar gecmişi bi okumam lazım belki dua sayısı yazan olmuştur kacırmayayım gzden
sweet irem sizinkileri ekledim canım
Herkes okuyabiliyor mu yoksa belirli kişiler mi okuyor?:26:burdaki hamile kalmak isteyenler icin niyetlenip okumaya başladğım salatı tefriciye duamız 2000 oldu
Bende korktum şimdi bende de tiroid var ve ameliyatlık boyutta :18::18::18::18::18:kızlar ben kan ve idrar testi yaptırmıştım bundan 5 ay önce,o zamanki doktorum sorun yok demişti.sonra doktorumu değiştirdim.ikinci doktorum troid bezlerimin az çalıştığını ve sorun olabileceğini ama büyütmemem gerektiğini de söylemişti.şimdi onunla ilgili bir yazı okudum
Anne Olunca Anladm - Hamilelik - AZ ALIAN TROD, HAMLE KALMAYI ZORLATIRIYOR
zorlaştırma işi değil beni şaşırtan ama gebeyken bebek de zeka geriliğine yol açabilirmiş.sizce ne yapmalıyım? tekrar sadece troid için test yaptırayım mı? ya için şişti gece gece okumasaydım keşke
Sana da günaydın canım hoşgeldin...günaydınnnn kızlar..................
Bende bayramdan sonra tekrar doktorla görüşeceğim bu durumu bakalım ne diyecekGünaydın kızlar..Az sonra doktora gidicem.benimki de az önce diş doktorundan geldi.Kadın baya fırçalamış bunu düzgün fırçala dişlerini diye.oohhhh..iyi olmuş.. ben deyince dinlemiyordu
dün dediğim gibi tiroitlerime bakıtıcam.aklıma takıldı.gebeliği zorlaştırabiliyormuş.Dua edin benim için.görüşürüz..
Size de günaydın ben iyiyim kendi adımagünaydın canlarrrrrrrrrrrrben geldimmmmmmm nabersiniz
İnşallah en kısa zamanda gelir size o bebek.İsteyen herkesegünaydın kızlar..o bebek bana ne zaman geleceeeeeeeeeeeeeeek
günaydın kızlar..o bebek bana ne zaman geleceeeeeeeeeeeeeeek
en yakın ve en hayırlı vakitte gelir inşallah canım
deryaaaa bebişler belli oldu mu ikiz miymiş?
günaayyddıınn nerelerdesin senn????belli oldduuuu tekmiş sekeriimm pıt pıtını duydum haftasonu
günaayyddıınn nerelerdesin senn????belli oldduuuu tekmiş sekeriimm pıt pıtını duydum haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?