- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
günaydın tatlı bayanlar....nasılsınız bakalım.iyi ki varsınız.yoksa bunalımdan kurtulmam zor lurdu.yinede tam atlatmadım ama sizlerle konuştuğum zaman rahatlıyorum.
4 yıllık evliyim.bekarken hep hayalimdi çocuk sahibi olmak.evlenir evlenmez çocuk yapacağım diyordum.ama evlenince öyle olmadı.evliliğimin daha sıkı temeller üzerine oturması gerektiğini anladım.evliliğim oturunca çocuk düşünmeye başladım ama eşim istemiyordu.2 senedir bunun mücadelesini verdim.eşim babalığa daha hazır hissetmediğini 1-2 yıl sonra yapabileceğimizi söyledi.o konuşmadan 1 yıl sonra benim çocuk ateşi tekrar alevlendi.konuştum,tartıştım,küstüm...kesinlikle şu an olmaz dedi.yaza ikna oldu.o kadar çok istedim ki bir çocuk sahibi olmayı.hemen hamile kalmamın zor olduğunu bilerek ilk ayda hamile kalacağıma kendimi inandırdım.oldu aslında 2 gün yaşadım annelik duygusunu.kimyasal gebelik....bu aydada inandım hamile kalacağıma.ama olmadı nasibimde yokmuş.bu ay o kadar çok üzülmedim.ama kafamdaki çocuk düşüncesini atamıyorum.atsam rahatlayacağım
canimm hayirli olsun saglikli bir sekilde kucagina alirsin insalllhhh...
ne guzel bir duygudur dimiii yaaa
amin canım sağolasın...çok güzel bi duygu inanamıyorum hala ya Allah ım emeklerimizin karsılığını verdi sonunda şükürler olsun...tedavilerin bir gün sonuç vereceğine inanıyordum Allah tan ümit kesilmez hiçbir zaman...Rabbim hepinize yasatsın tez zamanda inşallahhh canlarım benimm....
viole, yasamim ,derya niye konusmuyosnuz nasilsiniz ?? iyimisiniz ??? kusmuyuz bizde haberimmi yok
canim bende bugun adet oldum 1 gun erkenden ,,
sen eger kendine bir zman dilimi 6 ay gibi bir zaman kendime taniyorum ,dersen rahatlarsin,,hem cok kafaya takmamis olursun hem bebis calismalarinda rahat olursun,,ornegin kisin 12 ci aya kadar stres yok diyceksin kendi kendide soz vericeksin
bak doktorlar bile 1 sene tamamlanmadan hic bir mudale etmiyorlar ,,,neden??? cunki 1 sene kadar beklemek normalmis
tatlım küs olur muyuz hiç napıyosun bi ara yoktun sonra ben yoktum ayrı düştük bugün hastalanmışsın sanırım ben de bi kaç gün sonra senin kervana katılırım canım
viole, yasamim ,derya niye konusmuyosnuz nasilsiniz ?? iyimisiniz ??? kusmuyuz bizde haberimmi yok
günaydın tatlı bayanlar....nasılsınız bakalım.iyi ki varsınız.yoksa bunalımdan kurtulmam zor lurdu.yinede tam atlatmadım ama sizlerle konuştuğum zaman rahatlıyorum.
4 yıllık evliyim.bekarken hep hayalimdi çocuk sahibi olmak.evlenir evlenmez çocuk yapacağım diyordum.ama evlenince öyle olmadı.evliliğimin daha sıkı temeller üzerine oturması gerektiğini anladım.evliliğim oturunca çocuk düşünmeye başladım ama eşim istemiyordu.2 senedir bunun mücadelesini verdim.eşim babalığa daha hazır hissetmediğini 1-2 yıl sonra yapabileceğimizi söyledi.o konuşmadan 1 yıl sonra benim çocuk ateşi tekrar alevlendi.konuştum,tartıştım,küstüm...kesinlikle şu an olmaz dedi.yaza ikna oldu.o kadar çok istedim ki bir çocuk sahibi olmayı.hemen hamile kalmamın zor olduğunu bilerek ilk ayda hamile kalacağıma kendimi inandırdım.oldu aslında 2 gün yaşadım annelik duygusunu.kimyasal gebelik....bu aydada inandım hamile kalacağıma.ama olmadı nasibimde yokmuş.bu ay o kadar çok üzülmedim.ama kafamdaki çocuk düşüncesini atamıyorum.atsam rahatlayacağım
günaydın canlarrrrrrrrrrrrben geldimmmmmmm nabersiniz
öyle yapmak işe yarıyorsa varım
evet baya uzak kaldik,,sabahlari az da olsa girmeye calisiyorum son 2 gundur ,,
evet yataktan hala cikmadim belimde yastik ,,adet sancim var ,,
bebisi bu ay zaten beklemiyordum canimyumos donemi herifim yoktu evde ,,
yeni antremanlari bekliyorum,,,sen nasilsin gorusmeyeli ???
kızlar ben kan ve idrar testi yaptırmıştım bundan 5 ay önce,o zamanki doktorum sorun yok demişti.sonra doktorumu değiştirdim.ikinci doktorum troid bezlerimin az çalıştığını ve sorun olabileceğini ama büyütmemem gerektiğini de söylemişti.şimdi onunla ilgili bir yazı okudum
Anne Olunca Anladm - Hamilelik - AZ ALIAN TROD, HAMLE KALMAYI ZORLATIRIYOR
zorlaştırma işi değil beni şaşırtan ama gebeyken bebek de zeka geriliğine yol açabilirmiş.sizce ne yapmalıyım? tekrar sadece troid için test yaptırayım mı? ya için şişti gece gece okumasaydım keşke
evet baya uzak kaldik,,sabahlari az da olsa girmeye calisiyorum son 2 gundur ,,
evet yataktan hala cikmadim belimde yastik ,,adet sancim var ,,
bebisi bu ay zaten beklemiyordum canimyumos donemi herifim yoktu evde ,,
yeni antremanlari bekliyorum,,,sen nasilsin gorusmeyeli ???
yariyor yariyoo
yaramasaydi ben siyirirdim kafayi coktan,,1 seneyi ben geceli cok oldu .
1 sene beklemek cok normal,,,, dusuncende bu olsun hep ,1 seneyi gectikten sonra doktorlar tamam hadi bakalim neyin varmis der ,,valla bak
selam kizlar..nasilsiniz
a a a sekerim ne kusluguu olur mu oylee seyy..
iyiyim canimm ben carpisma donemlerindeyimm iste ugrasip duruyoruz su cocuk gelsin diye ama cok nazli cikti be gelemedi bir turlu.
sen nasilsin tatlimmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?