hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canim bende bugun adet oldum 1 gun erkenden ,,
sen eger kendine bir zman dilimi 6 ay gibi bir zaman kendime taniyorum ,dersen rahatlarsin,,hem cok kafaya takmamis olursun hem bebis calismalarinda rahat olursun,,ornegin kisin 12 ci aya kadar stres yok diyceksin kendi kendide soz vericeksin

bak doktorlar bile 1 sene tamamlanmadan hic bir mudale etmiyorlar ,,,neden??? cunki 1 sene kadar beklemek normalmis

canimm hayirli olsun saglikli bir sekilde kucagina alirsin insalllhhh...
ne guzel bir duygudur dimiii yaaa

amin canım sağolasın...çok güzel bi duygu inanamıyorum hala ya Allah ım emeklerimizin karsılığını verdi sonunda şükürler olsun...tedavilerin bir gün sonuç vereceğine inanıyordum Allah tan ümit kesilmez hiçbir zaman...Rabbim hepinize yasatsın tez zamanda inşallahhh canlarım benimm....

AMINNN canim AMINNNNNN.....
sevindim senin adina canimmm.

viole, yasamim ,derya niye konusmuyosnuz nasilsiniz ?? iyimisiniz ??? kusmuyuz bizde haberimmi yok

tatlım küs olur muyuz hiç napıyosun bi ara yoktun sonra ben yoktum ayrı düştük bugün hastalanmışsın sanırım ben de bi kaç gün sonra senin kervana katılırım canım

öyle yapmak işe yarıyorsa varım

tatlım küs olur muyuz hiç napıyosun bi ara yoktun sonra ben yoktum ayrı düştük bugün hastalanmışsın sanırım ben de bi kaç gün sonra senin kervana katılırım canım

evet baya uzak kaldik,,sabahlari az da olsa girmeye calisiyorum son 2 gundur ,,

evet yataktan hala cikmadim belimde yastik ,,adet sancim var ,,
bebisi bu ay zaten beklemiyordum canim yumos donemi herifim yoktu evde ,,
yeni antremanlari bekliyorum ,,,sen nasilsin gorusmeyeli ???

viole, yasamim ,derya niye konusmuyosnuz nasilsiniz ?? iyimisiniz ??? kusmuyuz bizde haberimmi yok

a a a sekerim ne kusluguu olur mu oylee seyy..
iyiyim canimm ben carpisma donemlerindeyimm iste ugrasip duruyoruz su cocuk gelsin diye ama cok nazli cikti be gelemedi bir turlu.
sen nasilsin tatlimmm?

canım benim hayalimin dediği gibi kendine en az 6 ay süre ver..tabiki kafandan atamazsın bebiş düşüncesini...biz kadınların hayatta en çok istediği seylerden biri de anne olabilmek...bunu basarmak için de elimizden ne gelirse yapmaya hazırız...aylarca yıllarca negatif almak ne demek bizler de biliyoruz ve seni çok çok iyi anlıyoruz bitanem.ama umudunu asla yitirme daha çok erken zaten her seyin vakti zamanı var beklemekten baska yapabileceğimiz yok tatlım...

slm hanımlar. bu sabah atesimi ölçtüm yataktan kalkmadan 36.8. yeni takıntım da bu. geçen ay günde 7465748 kere tuvalete girerek akıntımı kontrol ediyordum. o kuyumdan vazgeçtim şimdide bu başladı. eheh hadi bakalım inşallah düşmez.

canimmm senin adami yataga baglayacagini duydumm bu ayyy cok iyi yaparsin iyi taktikkk:128:

bunu bende duymuştum.benimde boğazımda şişlik var.herkes bende guatr var diye şüpheleniyordu.bende geçen sene endokrinolojiye gittim t3, t4 testleri yapıldı.ultrasonla baktılar.hiç bişey çıkmadı.

iyiyim tatile gittik geldik bomba gibiyimm çok güzel geçti tatilimiz bu ay ben de çok ümitli değilim çünkü adet olucağımı hissediyorum canım rüyamda da adet olduğumu gördüm ben ne zaman rüyamda adet olduğumu görsem 1-2 güne hastalanırım burdan anladım yaniii zaten kasıklarım da ağrıyo hayırlısı olursam da üzülmücem söz verdim kendime

yariyor yariyoo

yaramasaydi ben siyirirdim kafayi coktan,,1 seneyi ben geceli cok oldu .

1 sene beklemek cok normal,,,, dusuncende bu olsun hep ,1 seneyi gectikten sonra doktorlar tamam hadi bakalim neyin varmis der ,,valla bak

1 senenin normal olduğunu biliyorum da bunu gel benim beynime anlat

selam kizlar..nasilsiniz

fena degil canim ,,sen nasilsin ???

a a a sekerim ne kusluguu olur mu oylee seyy..
iyiyim canimm ben carpisma donemlerindeyimm iste ugrasip duruyoruz su cocuk gelsin diye ama cok nazli cikti be gelemedi bir turlu.
sen nasilsin tatlimmm?

valla belim koptu agrim var ,,karnimda aciyoo

ins cok beklemeyiz canim ,,,ALLAH buyuk ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…