hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iremimmmm tatilde cup cup yüzdük gezdik tozduk hergün çarpıştık güzel geçti yani artık döndük evimize siz naptınız ben yokken yeni haberler var mı?

nazlma hamişlik nası gidiyooooooo iyi misin azıcık belirtilerini yazsana tatlım :26:

fena degil canim ,,sen nasilsin ???

valla belim koptu agrim var ,,karnimda aciyoo

ins cok beklemeyiz canim ,,,ALLAH buyuk ,,

ayyy canim benimmm kotu oluyor bu agrilardaaa yaaa..ama hareketsiz yatinca 2kati agriyor yavas yavas hareket et istersen..
yaaa gelsin su bebisimmm bak ben ona neler yapacamm

OHHH hayat sana güzell zilli, kırmızı kartı ben yiyecem galiba, adamıda çarpmışın senden bekliyom süpperrrr bir haber umutsuz gonuşursan gafanı kırarım haa

iremimmmm tatilde cup cup yüzdük gezdik tozduk hergün çarpıştık güzel geçti yani artık döndük evimize siz naptınız ben yokken yeni haberler var mı?

ayyy canim benimmm kotu oluyor bu agrilardaaa yaaa..ama hareketsiz yatinca 2kati agriyor yavas yavas hareket et istersen..
yaaa gelsin su bebisimmm bak ben ona neler yapacamm

evet ciksam iyi olur oglen oldu ,,ben hala kahvalti bile etmedim sancim var diye ,,

bi gelsin poposuna poposuna vur vur kizarsin popos,,,

evet ciksam iyi olur oglen oldu ,,ben hala kahvalti bile etmedim sancim var diye ,,

bi gelsin poposuna poposuna vur vur kizarsin popos,,,

hadiii tembell seni kalk bakimmm soyle kendine gel kahvaltini yapp soyle azicik bir yuruyus yapp
vuracammm canimmm o yanaklarini da sikacamm hele birrr gelsinnn oo annesinden cekecegi vaarr..
ayyy acepp cocuk bunlari bildigi icin mi gelmiyokiii

hadiii tembell seni kalk bakimmm soyle kendine gel kahvaltini yapp soyle azicik bir yuruyus yapp
vuracammm canimmm o yanaklarini da sikacamm hele birrr gelsinnn oo annesinden cekecegi vaarr..
ayyy acepp cocuk bunlari bildigi icin mi gelmiyokiii

bildigi icinmi ki ki ki ki

evet haklisin ya ben cikiyim hadi ,,sonra gelirim vinnnnnn

gulu gulu KIZLARRRRRR gulu gulu

Kaçırdım diye üzülme canım bugün yine hallederiz oynarız bir araHerkes okuyabiliyor mu yoksa belirli kişiler mi okuyor?:26:

Bende korktum şimdi bende de tiroid var ve ameliyatlık boyutta :18::18::18::18::18:
yok canım olurmu okumak istyen bütün arkdaşlar okuyabilir sonucta burdaki bütün hamile kalmak isteyen arkdaşlara niyetlendim..cumaya bitiririrz inşalah

günaydın canlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm nabersiniz
hahahayytt sen geldin mi calışkan kız

MOL PED i olan varmiiiiiiiiiiiii
hayırlı olsun kırmızılar gelmiş desene maca önhazırlık safhasına gecmiş oldun artık olimpiyatlara az kaldı

Kaçırdım diye üzülme canım bugün yine hallederiz oynarız bir araHerkes okuyabiliyor mu yoksa belirli kişiler mi okuyor?:26:

Bende korktum şimdi bende de tiroid var ve ameliyatlık boyutta :18::18::18::18::18:
yok canım olurmu okumak istyen bütün arkdaşlar okuyabilir sonucta burdaki bütün hamile kalmak isteyen arkdaşlara niyetlendim..cumaya bitiririrz inşalah

günaydın canlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm nabersiniz
hahahayytt sen geldin mi calışkan kız

MOL PED i olan varmiiiiiiiiiiiii
hayırlı olsun kırmızılar gelmiş desene maca önhazırlık safhasına gecmiş oldun artık olimpiyatlara az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…