çiçekler için teşekkürler tatlım
sana sevgilerimi gönderiyorum şekerim
bitaneciikk kikiiiimmm beenniimmmm
yirim ben sizin aşkınızıııı......
az önce doktordan geldik..yolda da atıştık benim adamla.doktor tiroitlerinde bir şey yok dedi.sorun yokmuş yani.ama ben rahatlamak mı yok sa başka bir şey mi bilmiyorum.ağlamaya başladım arabada. benimki de "napıcam ben seninle.daha 3.aydayız.hemen mi olsun istiyorsun?olmuyor işte.hemen olmuyor" falan dedi.daha da kötü oldum o bana bağırınca sinirlerim bozuldu sanırım.hani doktor "hastasınız,tedavi olursanız bebek olma ihtimali yüksek" falan dese rahatlıcaktım sanırım.yani,en azından sebebini bilecektim.ne bileyim.yanlış düşünüyorum belki de.
şimdi konuşmuyoruz.o alışveriş eşyalarını düzenliyor.ben de pc başında.offf..naparsa yapsın
az önce doktordan geldik..yolda da atıştık benim adamla.doktor tiroitlerinde bir şey yok dedi.sorun yokmuş yani.ama ben rahatlamak mı yok sa başka bir şey mi bilmiyorum.ağlamaya başladım arabada. benimki de "napıcam ben seninle.daha 3.aydayız.hemen mi olsun istiyorsun?olmuyor işte.hemen olmuyor" falan dedi.daha da kötü oldum o bana bağırınca sinirlerim bozuldu sanırım.hani doktor "hastasınız,tedavi olursanız bebek olma ihtimali yüksek" falan dese rahatlıcaktım sanırım.yani,en azından sebebini bilecektim.ne bileyim.yanlış düşünüyorum belki de.
şimdi konuşmuyoruz.o alışveriş eşyalarını düzenliyor.ben de pc başında.offf..naparsa yapsın
yiii kuzum yiiii sanada sevgi ve öpücüklerimi gönderiyorum kuzum
:
Sevindim canım bak ne güzel hamileliğine engel değilmiş ben bu sözü duymak için neler vermezdimaz önce doktordan geldik..yolda da atıştık benim adamla.doktor tiroitlerinde bir şey yok dedi.sorun yokmuş yani.ama ben rahatlamak mı yok sa başka bir şey mi bilmiyorum.ağlamaya başladım arabada. benimki de "napıcam ben seninle.daha 3.aydayız.hemen mi olsun istiyorsun?olmuyor işte.hemen olmuyor" falan dedi.daha da kötü oldum o bana bağırınca sinirlerim bozuldu sanırım.hani doktor "hastasınız,tedavi olursanız bebek olma ihtimali yüksek" falan dese rahatlıcaktım sanırım.yani,en azından sebebini bilecektim.ne bileyim.yanlış düşünüyorum belki de.
şu simge kodlarını kimse bana söylemıyor nerede bu simgelerin kodları ben mesajlara cevap yazarken göremıyroum cok cok cok canım sıkıldı...
sorun yokmuş işte kuzum sağlıklısın.bende 2 aydır deniyorum.burda arkadaşlarla konuştum rahatladım.sende kendine belli bir süre ver.stres panik yapma...oluruna bırak:))))
Önemli değil canım kolay gelsin.tşkler cnm cevap verdiğin için çok mersii..
haklısınız aslında.abarttım ben yine.hemencik parlayıveriyorum adama.:26: gideyim özürdileyeyim.
Nasibi ne zamansa gelir sen hiç merak etme.bu arada bisürü kan ve idrar testi verdi bi check up tan geçirecek hamişlik önce yapılması bu tahlillerin gerekirmişama rahimdeki yaram ii durumdaymış enfeksiyonda yok ve hamişliğe engel değilmişşşşş çok sevindim. ama yinede fitil verdi heralde iice temizlensin diemibilmiom artıkın..tam fitiller bitecek benim çarpışmaya uygun günlerim başlıcak ama dün unuttum fitili birgün kaçırdım yaff 7 tane kullanmasamda 6 kullansam olmasmıki bigün bile kaçırasım yokkkkkkkk zaten ovu kullancaktım şimdi fitil test sonucunuda bozarsa artık buay hasbell kader yapcas Allaha emanet :)
Nasibi ne zamansa gelir sen hiç merak etme.
haklısınız aslında.abarttım ben yine.hemencik parlayıveriyorum adama.:26: gideyim özürdileyeyim.
Aynen canım ya kendimizi kasmamak lazım ama işte o da elden birşey gelmiyor insan düşününce oluyor bunlar.haklısın canım zaten dün dr daki konuşmalardanda anladığım kadarıyla yok oymuş buymuş kendimizi kasmanın anlamı yok Allah ne zaman ol derse o zaman olucak bize düşen ovu günlerini değerlendirip sabretmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?