hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

az önce doktordan geldik..yolda da atıştık benim adamla. doktor tiroitlerinde bir şey yok dedi.sorun yokmuş yani.ama ben rahatlamak mı yok sa başka bir şey mi bilmiyorum.ağlamaya başladım arabada. benimki de "napıcam ben seninle.daha 3.aydayız.hemen mi olsun istiyorsun?olmuyor işte.hemen olmuyor" falan dedi.daha da kötü oldum o bana bağırınca sinirlerim bozuldu sanırım.hani doktor "hastasınız,tedavi olursanız bebek olma ihtimali yüksek" falan dese rahatlıcaktım sanırım.yani,en azından sebebini bilecektim.ne bileyim.yanlış düşünüyorum belki de.
şimdi konuşmuyoruz.o alışveriş eşyalarını düzenliyor.ben de pc başında. offf..naparsa yapsın

üzülme canım oluyor öyle şeyler cok duygusal varlıklarız bız kadınlar herşeye alınıyoruz bebek konusundada eşin haklı hemen olmaz biraz daha geçsin merak edme olur..

şu simge kodlarını kimse bana söylemıyor nerede bu simgelerin kodları ben mesajlara cevap yazarken göremıyroum cok cok cok canım sıkıldı...

sorun yokmuş işte kuzum sağlıklısın.bende 2 aydır deniyorum.burda arkadaşlarla konuştum rahatladım.sende kendine belli bir süre ver.stres panik yapma...oluruna bırak:))))

Sevindim canım bak ne güzel hamileliğine engel değilmiş ben bu sözü duymak için neler vermezdim(bana doktor direkt ameliyat dediği için) Normalde 6-8 ay içerisinde kalırmışsın üzülme. Bak bana da dua et doktor bana da sana dediği gibi desin engel olmaz desin yoksa şu an ameliyatı kaldıramam

sorun yokmuş işte kuzum sağlıklısın.bende 2 aydır deniyorum.burda arkadaşlarla konuştum rahatladım.sende kendine belli bir süre ver.stres panik yapma...oluruna bırak:))))

slm kıslarrrrrrr...dün dr a gittim muayene oldum bebiş istedimizi söledim tek sölediği şeyi sizede aktarayım...adet olacağın günden geriye 14 gün say yumurtlama günün odur. bu günden 2 gün önce ve 2 gün sonrada günaşırı yada daha sık istediğiniz şekilde birlikte olun .tutarsa zaten hamile kalırsın tutmazsa bidahaki aya bugünlerin dışında hamile kalma gibi olasılık yok...istisnalar kaideyi bosmassss anlıcanız günaşırı politikamı yine değiştirdim.o günler dışında istediniz gibi takılın farketmes dedi.zaten fitil verdi 7 gün ilişkiye giremicem.

canım senin sinirlerin boşalmış demekki hastalık diye bekledin, kastın kendini, yok deyince bi anda rahatladın ondan olmuştur, allaha çok şükür hiç bişeyin yokmuş , eşinde seni üzgün gördüğü için öyle davranmıştır benim eşim öyledir benim canım sıkılsın değil ki ağlasam sinir yapar elinden bişey gelmeyince dokunsan patlayacak olur, o seni kırmak için değil o an seni rahatlatacak bişey yapamadığından öyle konuşmuştur, adama surat asma git alttan al cilve yap adama, lazım bu adamlar bize, ben eşime diyorum bi yapayım çocuk 9 ay başım ağrıyacak gör diye gülüyo bana, bu ay hastalacam büyük ihtimal bi başlayım çalışmalara onun başı ağrırsa tecavüz ederim büyük ihtimal bu aralar kıymetlim ama

bu arada bisürü kan ve idrar testi verdi bi check up tan geçirecek hamişlik önce yapılması bu tahlillerin gerekirmişama rahimdeki yaram ii durumdaymış enfeksiyonda yok ve hamişliğe engel değilmişşşşş çok sevindim. ama yinede fitil verdi heralde iice temizlensin diemibilmiom artıkın..tam fitiller bitecek benim çarpışmaya uygun günlerim başlıcak ama dün unuttum fitili birgün kaçırdım yaff 7 tane kullanmasamda 6 kullansam olmasmıki bigün bile kaçırasım yokkkkkkkk zaten ovu kullancaktım şimdi fitil test sonucunuda bozarsa artık buay hasbell kader yapcas Allaha emanet :)

tşkler cnm cevap verdiğin için çok mersii..
Önemli değil canım kolay gelsin.

haklısınız aslında.abarttım ben yine.hemencik parlayıveriyorum adama.:26: gideyim özürdileyeyim.

Bazen bana da oluyor bazen eşime boşanalım bile diyorum sen çocuk çok sitiyorsun ben sana çocuk veremiyorum diye. Ama mantıklı düşünürsek boşanmak mı asla aklımın bir ucundan bile geçmez o anki psikolojiyle çıkıyor ağzımdan işte.

Nasibi ne zamansa gelir sen hiç merak etme.

haklısınız aslında.abarttım ben yine.hemencik parlayıveriyorum adama.:26: gideyim özürdileyeyim.

herkeste oluyo öyle patlamalar canım..bak sağlıklısın ne güzel..Allah korusun sağlık sorunları yüzünden neler çekenler var şükretmek lasım..biraz sabır geleceği gün yazılı bize beklemek düşüo ...

Aynen canım ya kendimizi kasmamak lazım ama işte o da elden birşey gelmiyor insan düşününce oluyor bunlar.
Bu aydan sonra artık benim içinde biraz zor duruyo.tatili bizde iyi değerlendiremedik anlayacağın.gelecek yaza kaldı ümitler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…